Rygó 16.05.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam Wszystkich Możecie dać namiary na hurtownie, sklepy z bramami garażowymi? Dzięki PozdrRygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.05.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Widzialam w niektorych domkach zamiast podmorowki takie jak na zdieciu i wygladalo to niezle . Jak to sie poprawnie nazywa (doniczki czy inaczej ) Czy moze ktos to kupowal ile to kosztuje http://images4.fotosik.pl/30/3xvxasdlq1aluwx5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.05.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Poradźcie, gdzie tu kupić drzewo? Znaczy normalne regularne drzewo (docelowo), ale teraz nie przekraczające 1 m i 30 zł? Witam, takie zielone? z liśćmi? Najtańsze sadzonki rodzimych gatunków to chyba w leśnictwie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.05.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 jeszcze jedno. Pani architekt będzie nam robić adaptację projektu domu (szalonych zmian nie ma, ale co nieco zmieniamy), projekt przyłącza gazowego i wody plus minioczyszczalnia. do tego jeszcze bud. gosp. (bez adaptacji). cena = 4,5 tys. czy rozsądna? nie mam pojęcia Jeśli to cena za architekturę + konstrukcję + branże, to jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Poradźcie, gdzie tu kupić drzewo? Znaczy normalne regularne drzewo (docelowo), ale teraz nie przekraczające 1 m i 30 zł? w nadlesnctwie ja kupowalam jarzebine...cos kolo 1,50 po 25 groszy za sztuke...w tym roku kwitnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 16.05.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Bryta, będziemy budować w Pyrzycach. Działka zachodnia. Projekt Neptun z pracowni Domus.http://www.dobredomy.pl/?id_project=34Dzięki za odpowiedzi w sprawie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Poradźcie, gdzie tu kupić drzewo? Znaczy normalne regularne drzewo (docelowo), ale teraz nie przekraczające 1 m i 30 zł? w nadlesnctwie ja kupowalam jarzebine...cos kolo 1,50 po 25 groszy za sztuke...w tym roku kwitnie!!! a w którym nadleśnictwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.05.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Operacje robilismy. Tabletki dostawala do jedzenia. Później ( ale po jakims dluzszym czasie) były przezuty widziałam jak płakała z bólu. Jak już było całkiem źle uśpiliśmy biedulkę ,nie mogliśmy patrzeć jak cierpi a tabletki już nie pomagaly. Ile lat ma twoja psinka ? A po dluzszym czasie to znaczy nie powiem dokładnie, ale kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Poradźcie, gdzie tu kupić drzewo? Znaczy normalne regularne drzewo (docelowo), ale teraz nie przekraczające 1 m i 30 zł? w nadlesnctwie ja kupowalam jarzebine...cos kolo 1,50 po 25 groszy za sztuke...w tym roku kwitnie!!! a w którym nadleśnictwie ? tanowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Poradźcie, gdzie tu kupić drzewo? Znaczy normalne regularne drzewo (docelowo), ale teraz nie przekraczające 1 m i 30 zł? w nadlesnctwie ja kupowalam jarzebine...cos kolo 1,50 po 25 groszy za sztuke...w tym roku kwitnie!!! a w którym nadleśnictwie ? tanowo..... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.05.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Dziękuje Oczywiście 20.05.2006 och ja zakręcony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.05.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Dzięki za odzew Ma być drzewo raczej liściaste, no takie klasyczne...jarzębina chyba trochę za mała... A nadlesnictwo Tanowo, to gdzie to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.05.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.05.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Dzięki za odzew Ma być drzewo raczej liściaste, no takie klasyczne...jarzębina chyba trochę za mała... A nadlesnictwo Tanowo, to gdzie to?? Delf, w sprawie drzewa to bliżej będziesz miała do nadleśnictwa kliniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.05.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 w sprawie niedzielnego kiermaszu, to według mojej oceny ten z zeszłego roku był zdecydowanie lepszy. Był większy wybór roslin, drzew, i można było nabyc tzw. "perełki". Ja też kilka roślinek kupiłam, ale i ceny i wybór nie był powalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.05.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Dzięki za odzew Ma być drzewo raczej liściaste, no takie klasyczne...jarzębina chyba trochę za mała... A nadlesnictwo Tanowo, to gdzie to?? Delf, w sprawie drzewa to bliżej będziesz miała do nadleśnictwa kliniska. A Kliniska tez sprzedaja . W ktorym miejscu i jaki maja asortyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.05.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Dzięki za odzew Ma być drzewo raczej liściaste, no takie klasyczne...jarzębina chyba trochę za mała... A nadlesnictwo Tanowo, to gdzie to?? Delf, w sprawie drzewa to bliżej będziesz miała do nadleśnictwa kliniska. A Kliniska tez sprzedaja . W ktorym miejscu i jaki maja asortyment wiesz bryta, ja tak dokładnie nie wiem, ale wydaje mi się, że tak chociaż jeszcze nie korzystałam z tej formy zakupu. Wrzuć na wyszukiwarkę hasło nadleśnictwo kliniska i może cosik wiecej sie dowiesz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.05.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Myslalam ze kupowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Dzięki za odzew Ma być drzewo raczej liściaste, no takie klasyczne...jarzębina chyba trochę za mała... A nadlesnictwo Tanowo, to gdzie to?? jedziesz w strone tanowa...w tanowie dalej prosto...i po lewej stronie masz nadlesnictwo....we wtorki sprzedaja drzewa i inne krzaczorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 wieczorowo po burzy z gradem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts