Teska 17.05.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam wszystkich, co słychać? Tracicie pieniądze, taaaak??? Joziu co tam u Ciebie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.05.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam popoludniowo Taka ladna pogoda a ja zarazilam sie od meza .I tez mam katar i goraczke i mnie lamie Swoja droga to dziwne taka byla dluga zima a ja nawet kataru nie zlapalam a teraz cieplo i chorubsko sie przyplatalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jip 17.05.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 uff poszukuję producenta stropowych płyt kanałowych blisko Szczecina, ktoś zna? thxia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.05.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam popoludniowo Taka ladna pogoda a ja zarazilam sie od meza .I tez mam katar i goraczke i mnie lamie Swoja droga to dziwne taka byla dluga zima a ja nawet kataru nie zlapalam a teraz cieplo i chorubsko sie przyplatalo bo choróbska nie lubią mrozu. lubią za to szybkie zmiany temperatury na plusie, bo wtedy najłatwiej żywiciela znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.05.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam popoludniowo Taka ladna pogoda a ja zarazilam sie od meza .I tez mam katar i goraczke i mnie lamie Swoja droga to dziwne taka byla dluga zima a ja nawet kataru nie zlapalam a teraz cieplo i chorubsko sie przyplatalo To ja tak miałam wczoraj, ale dzisiaj już lepiej. Taka pogoda jest najgorsza, bo raz niby ciepło a z drugiej strony zawieje zimny wiaterek. ŻYCZĘ SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA Co mogę polecić to maść wick vaporub - rozgrzewającą super wygrzewa, na katar jak dla mnie cirrus, co godzinę wapno +5 tabletek c i krople do nosa co godzinę, mocna dawka ale wieczorem nie było sladu po katarze, na mnie to zawsze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.05.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Dzieki Macie racje ze to od zmiany temperatur . Ja musze duzo czasu spedzac w aucie i jak sloneczko swieci to jest za cieplo a na dworzu czasami wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 17.05.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 witam wszystkich, do agnieszki1 : możesz podać zakres prac jaki wykonał ci an-bud ? Będę z nimi wkrótce rozmawiać. Z jakich firm macie dachówki ceramiczne, poza Robenem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.05.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czesc grupko!!! alem dopiero do domu dotarla.....byłam w obi.....i kurka kaska poszla.... i po co pojechała ........ chciłaś pozwiedzać????? hahah chcial kupic tylko podstawki pod donice mna kolkach..i lampiony do donic...a kupiwszy ciut wiecej..... tak jest zawsze, chyba jedynym sposobem to nie brać kasy ze sobą więcej tylko tyle ile potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 17.05.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 a czy ktoś mógłby mi podać współczynnik U (przenikalności cieplnej) dla takiej ściany : pth 25 + styropian 12 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 uff poszukuję producenta stropowych płyt kanałowych blisko Szczecina, ktoś zna? thxia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 ups...cos sie pokrecilo na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 wieczorowo witam grupkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czesc grupko!!! alem dopiero do domu dotarla.....byłam w obi.....i kurka kaska poszla.... i po co pojechała ........ chciłaś pozwiedzać????? hahah chcial kupic tylko podstawki pod donice mna kolkach..i lampiony do donic...a kupiwszy ciut wiecej..... tak jest zawsze, chyba jedynym sposobem to nie brać kasy ze sobą więcej tylko tyle ile potrzeba ...no ale pozniej jak cos sie trafi to jest roznie...a 38 km...na darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.05.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 a czy ktoś mógłby mi podać współczynnik U (przenikalności cieplnej) dla takiej ściany : pth 25 + styropian 12 ? 0,26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.05.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 witam wszystkich, do agnieszki1 : możesz podać zakres prac jaki wykonał ci an-bud ? Będę z nimi wkrótce rozmawiać. Z jakich firm macie dachówki ceramiczne, poza Robenem? zakres prac - zaczeli od scian kolankowych. A wiec - sciany kolankowe,wieniec,więźba + pokrycie dachu 4-ro spadowego . Kolumny zewnętrzne. Garaz wolnostojacy z dachem 4-ro spadowym ( ok. 20 mkw) A moja dachowka jest cementowa - a Ty jestes zdecydowana na ceramiczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 17.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Tak na prawdę to jeszcze na nic nie jestem zdecydowana, a do końca tygodnia muszę zdecydować ostatecznie z czego buduję, jakie okna chcę i jaką dachówkę i elewację. Ja się wykończę zanim zacznę budować na dobre Na razie szala przechyla się na stronę ceramiki, a dlaczego wybrałaś cementową i jaką? A kto budował do ścianki kolankowej? Dzięki za współczynnik, a jeszcze chciałabym wiedzieć na jakiej podstawie wyliczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 17.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam poźnym wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam środkowo. PRZYPOMINAM 20.05.2006 ognisko. Zapraszam serdecznie. Miętowa przedłużenie Zaściankowej Bezrzecze. Pogoda będzie OK. Miłego dnia życzę. jaki numer??? Zapewniam wszystkich zainteresowanych że jak tylko wiecie gdzie jest ulica Zaściankowa na Bezrzeczu i na jej końcu pojedziecie dalej prosto to na 100 % traficie. Na polu będzie stał jasny Mercedes Vito. (kolorowo oklejony). Osobiście będę od południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 18.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Melduje sie czwartkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts