Rygó 18.05.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam Wszystkich Możecie dać namiary na hurtownie, sklepy z bramami garażowymi? Dzięki Pozdr Rygó ja brałam bramę Krispola z Bramontu tel. 48-22-342 nic na jej temat nie moge jeszcze powiedzieć bo montaż ma się odbyć dopiero pod koniec tygodnia Dzięki Monka Mam już wylane fundamenty i niedługo ruszam w górę i muszę trochę zorientować się w parametrach bram, drzwi etc. dzięki jeszcze raz pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 18.05.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam Wszystkich Możecie dać namiary na hurtownie, sklepy z bramami garażowymi? Dzięki Pozdr Rygó brama Novoferm-u kupowana w Bramoncie na Dąbrowskiego Dzięki rownież W przyszłym tygodniu czeka mnie objazd po hurtowniach pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 18.05.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 ok dzięki ... bo własnie sie zastanawiam midzy kasztanowym a midzianym a twój ładnie na zdjeciach sie prezentuje ........ może wiesz kto ma na dachu robena brązowo-czarnego półmat???chetnie bym podejrzała no na zdjęciach wyglada ładnie to fakt ale niestety ja widzę na nich plamy jest to widoczne tylko pod odpowiednim kątem padania światła ale i tak mnie wkurza (podobno to dopuszczalne tak wyczytałam na stronie producenta) tak czy siak najlepiej obejrzeć taki dach na żywo. Jak masz ochotę to zapraszam. A półmata brązowo czarnego nie wiem kto ma. Wiem że moi sąsiedzi mają czarną Robena ale glazurowaną i mocno błyszczącą. A ewentualnie to gdzie można by te miedziane Robeny zobaczyć? Pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 18.05.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam Wszystkich Możecie dać namiary na hurtownie, sklepy z bramami garażowymi? Dzięki Pozdr Rygó Rygó - my kupiliśmy bramę garażową (oraz drzwi ogrodowe) w ARTBRAM-ie na ul.Rapackiego, tel. 091 421 35 00 - byli bezkonkurencyjni Dzięki bardzo również nie omieszkam sprawdzić pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 18.05.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ale się rozpisałem.Jak tak dalej pójdzie to niedługo awansuję an FORUMOWICZA pozdrRygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 witam ale tu dzisiaj pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 A ewentualnie to gdzie można by te miedziane Robeny zobaczyć? Pozdr Rygó a na przykład tam gdzie ogladałeś domek w Mierzynie albo u mnie też w Mierzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Kacha72 no i jak tam koparka i koparkowy? działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 I ja witam czwartkowo Wkoncu u mnie popadalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 18.05.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 witam czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.05.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ja też witam, czy ktoś z Was ma białe rynny i białą podbitkę z drewna? Czupurek, Ty??? Jak to się sprawdza w użyciu? Czy nie brudzi się bardzo i nie żółknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ale się rozpisałem. Jak tak dalej pójdzie to niedługo awansuję an FORUMOWICZA pozdr Rygó no to sie staraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.05.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ale dzis pochmurno,nudno,zimno brrrryyyyyy Cz wszystkiego zaluzje drewniane sa takie drogie?czy tylko ja na takie wpadam? 350 zl /mkw A bambusowe jakies 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ale dzis pochmurno,nudno,zimno brrrryyyyyy Cz wszystkiego zaluzje drewniane sa takie drogie?czy tylko ja na takie wpadam? 350 zl /mkw A bambusowe jakies 150 Ja mialam kiedys z tworzywa niby tanie ale jakosc kiepska drugi raz takich bym nie sprawila ale to bylo dawno moze teraz jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam Wszystkich Możecie dać namiary na hurtownie, sklepy z bramami garażowymi? Dzięki Pozdr Rygó brama Novoferm-u kupowana w Bramoncie na Dąbrowskiego Dzięki rownież W przyszłym tygodniu czeka mnie objazd po hurtowniach pozdr Rygó A jak jest z hurtowniami na prawobrzeznej stronie np w Morzyczynach cz Stargardzie czy ktos ma jakies doswiadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.05.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ja bym chciala takie pod kolor okien a okna mam okleina orzech, tak wiec patrzylam za drewnianymi, ale ta cena mnie powalila Aha słuchajta koledzy i koleżanki - w prezencie od firmy w ktorej kupilismy okna dostalismy piękny drewniany taborecik A firma to Eko-Dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.05.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Bryta--chodzi ci o hurtownie z materiałami budowlanymi czy bramy,drzwi itp?-na prawobrzezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.05.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Agnieszka 1--rozumiem ze w eko -domu kupowałaś pcv okna-u pan w Dąbiu czy w innym punkcie-nie chodzi mi o taborecik tylko jesienia wyceniał mi drewniane ale jednak zdecydowalismy sie na pcv a czytałam na forum nieciekawa opinie o pcv i nie wiem co mam robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 18.05.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 hej, do agnieszki1 : ponawiam pytanko : dlaczego wybrałaś cementową dachówkę i jaką ? Kto budował tobie do ścianki kolankowej? pozdrmarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Bryta--chodzi ci o hurtownie z materiałami budowlanymi czy bramy,drzwi itp?-na prawobrzezu Z materialami ale nie tylko bo te z lewobrzeza ( co prawda jeszcze sie nie targowalam cos wspominaja o doplatach do wyladunku) A tak pozatym to do np morzyczyna chyba mam blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts