Agnieszka1 18.05.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Agnieszka 1--rozumiem ze w eko -domu kupowałaś pcv okna-u pan w Dąbiu czy w innym punkcie-nie chodzi mi o taborecik tylko jesienia wyceniał mi drewniane ale jednak zdecydowalismy sie na pcv a czytałam na forum nieciekawa opinie o pcv i nie wiem co mam robic? Pan Tymofijewicz mi wyceniał - on jet chyba z Dąbia, z tym ze umawial sie z nami tam gdzie nam pasowalo .Tymofijewicza tel jest na liscie. My mamy pcv w okleinie orzech barwione w masie. Zdecydowalismy sie na pcv poniewaz nie trzeba ich ani konserwowac ani odnawiac, nie wypaczaja sie itp. Cena tez grala role, lecz jak sie okazalo pcv w obustronnej okleinie nie jest wcale drozsze duzo od drewnianych. Nasze pcv sa piękne wogole to wygladaja jak drewniane Jesli chodzi o opinie, wady i zalety okien pcv czy drewnianych - jedne i drugie maja swoich przeciwnikow. Ja wole pcv ale tylko w okleinie obustronnej. Jesli bym miala wybor tylko pomiedzy pcv bialymi a drewnianymi ( bez patrzenia na cene) wybralabym drewniane. Biale pcv zolknie,nie mozna domyc tego swinstwa - teraz takie mam i jestem zla na nie - a maja dopiero 5 lat - albo juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.05.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ja bym chciala takie pod kolor okien a okna mam okleina orzech, tak wiec patrzylam za drewnianymi, ale ta cena mnie powalila Aha słuchajta koledzy i koleżanki - w prezencie od firmy w ktorej kupilismy okna dostalismy piękny drewniany taborecik A firma to Eko-Dom Od Urzędowskich?? zaraz dzwonię z pretensjami! Ja też chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.05.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 hej, do agnieszki1 : ponawiam pytanko : dlaczego wybrałaś cementową dachówkę i jaką ? Kto budował tobie do ścianki kolankowej? pozdr marta marta ponawiasz pytanie? przepraszam nie widzialam wczesniej ze mnie o ty pytałas Wybralismy dachowke cementowa IBF. Dlaczego cementowa : jest tansza od ceramicznej o duzo i duzo lepsza od gontow,blachodachowek itp. Gdyby zrobic takie zestawienie wg tego co bym chciala wygladaloby to tak 1. dachowka ceramiczna 2. dachowka cementowa 3. blachodachowka 4. gonty papowe zazwyczaj robie taka selekcje 1- szy i ostatni odpada - 1-szy za drogi , ostatni do d.....y zostaje srodek a w srodku co mamy? dachowka cementowa i blachodachowka cementowa jest lepsza od blachodachowki , stac mnie na nia - kupuję Dlaczego IBF - bo kolor mi sie podobal i cena tez Wyboru nie zaluje , dachowka wyglada idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.05.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ja bym chciala takie pod kolor okien a okna mam okleina orzech, tak wiec patrzylam za drewnianymi, ale ta cena mnie powalila Aha słuchajta koledzy i koleżanki - w prezencie od firmy w ktorej kupilismy okna dostalismy piękny drewniany taborecik A firma to Eko-Dom Od Urzędowskich?? zaraz dzwonię z pretensjami! Ja też chcę! heh a pewnie ze dzwon a co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 hej, do agnieszki1 : ponawiam pytanko : dlaczego wybrałaś cementową dachówkę i jaką ? Kto budował tobie do ścianki kolankowej? pozdr marta marta ponawiasz pytanie? przepraszam nie widzialam wczesniej ze mnie o ty pytałas Wybralismy dachowke cementowa IBF. Dlaczego cementowa : jest tansza od ceramicznej o duzo i duzo lepsza od gontow,blachodachowek itp. Gdyby zrobic takie zestawienie wg tego co bym chciala wygladaloby to tak 1. dachowka ceramiczna 2. dachowka cementowa 3. blachodachowka 4. gonty papowe zazwyczaj robie taka selekcje 1- szy i ostatni odpada - 1-szy za drogi , ostatni do d.....y zostaje srodek a w srodku co mamy? dachowka cementowa i blachodachowka cementowa jest lepsza od blachodachowki , stac mnie na nia - kupuję Dlaczego IBF - bo kolor mi sie podobal i cena tez Wyboru nie zaluje , dachowka wyglada idealnie a dlaczego gont do d...... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.05.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Martelia zapomnialam napisac kto budowal do scianek kolankowych - budowala ekipa, której nie polecam.Mąz ich wywalil z budowy.Robili błędy i potrafili sobie nie przyjsc do pracy.Przez grzecznosc dla tego Pana - bo jest znajomym nie podaje jego nazwiska. Jednak prosze sie nie martwic nie slyszalam aby ktos z Was zamierzal z nim budowac. Zreszta oni nie sa ze szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.05.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 a dlaczego gont do d...... ? nie pisalam ze gont do d....., pisalam ze na liscie jaka sobie zazwyczaj robie , skreslam 1-sze miejsce bo zapewne najdrozsze jest i ostatnie - bo zazwyczaj najmniejszej jakosci czyli do ......... pech chcial ze ostatnie miejsce tym razem zajal gont Inny ktos moze miec inna liste w kolejnosci co by chcial widziec na swoim dachu np. 1 dachowka ceram 2.dachowka cement. 3.gonty papowe 4.blachodachowka i z tej listy wyjdize ze do d..... jest blachodachowka a gont juz wchodzi do negocjaji To poprostu zalezy od upodoban sporzadzajacego liste. Moja byla taka ze gont odpodla. Dlaczego na mojej liscie gont byl na ostatnim miejscu - na poddaszu pokrytym gontami - w zimie jest zimno a w upalne lato mozna sie wsciec z goraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Martelia zapomnialam napisac kto budowal do scianek kolankowych - budowala ekipa, której nie polecam. Mąz ich wywalil z budowy. Robili błędy i potrafili sobie nie przyjsc do pracy. Przez grzecznosc dla tego Pana - bo jest znajomym nie podaje jego nazwiska. Jednak prosze sie nie martwic nie slyszalam aby ktos z Was zamierzal z nim budowac. Zreszta oni nie sa ze szczecina. A kiedy pochwalisz sie zdjeciami z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.05.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Martelia zapomnialam napisac kto budowal do scianek kolankowych - budowala ekipa, której nie polecam. Mąz ich wywalil z budowy. Robili błędy i potrafili sobie nie przyjsc do pracy. Przez grzecznosc dla tego Pana - bo jest znajomym nie podaje jego nazwiska. Jednak prosze sie nie martwic nie slyszalam aby ktos z Was zamierzal z nim budowac. Zreszta oni nie sa ze szczecina. A kiedy pochwalisz sie zdjeciami z budowy nie wiem jak umiescic je w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Martelia zapomnialam napisac kto budowal do scianek kolankowych - budowala ekipa, której nie polecam. Mąz ich wywalil z budowy. Robili błędy i potrafili sobie nie przyjsc do pracy. Przez grzecznosc dla tego Pana - bo jest znajomym nie podaje jego nazwiska. Jednak prosze sie nie martwic nie slyszalam aby ktos z Was zamierzal z nim budowac. Zreszta oni nie sa ze szczecina. A kiedy pochwalisz sie zdjeciami z budowy nie wiem jak umiescic je w necie Zaluz album na np http://www.fotosik.pl Wklej tam zdiecia Jak piszemy posty to nad okienkiem masz skroty wciskasz IMG (nastepnie adres z fotosika przeznaczony na Forum )IMG URL Niektorzy maja inne sposoby dla mnie ten jest najlatwiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 a dlaczego gont do d...... ? nie pisalam ze gont do d....., pisalam ze na liscie jaka sobie zazwyczaj robie , skreslam 1-sze miejsce bo zapewne najdrozsze jest i ostatnie - bo zazwyczaj najmniejszej jakosci czyli do ......... pech chcial ze ostatnie miejsce tym razem zajal gont Inny ktos moze miec inna liste w kolejnosci co by chcial widziec na swoim dachu np. 1 dachowka ceram 2.dachowka cement. 3.gonty papowe 4.blachodachowka i z tej listy wyjdize ze do d..... jest blachodachowka a gont juz wchodzi do negocjaji To poprostu zalezy od upodoban sporzadzajacego liste. Moja byla taka ze gont odpodla. Dlaczego na mojej liscie gont byl na ostatnim miejscu - na poddaszu pokrytym gontami - w zimie jest zimno a w upalne lato mozna sie wsciec z goraca a to nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.05.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Martelia zapomnialam napisac kto budowal do scianek kolankowych - budowala ekipa, której nie polecam. Mąz ich wywalil z budowy. Robili błędy i potrafili sobie nie przyjsc do pracy. Przez grzecznosc dla tego Pana - bo jest znajomym nie podaje jego nazwiska. Jednak prosze sie nie martwic nie slyszalam aby ktos z Was zamierzal z nim budowac. Zreszta oni nie sa ze szczecina. A kiedy pochwalisz sie zdjeciami z budowy nie wiem jak umiescic je w necie Zaluz album na np http://www.fotosik.pl Wklej tam zdiecia Jak piszemy posty to nad okienkiem masz skroty wciskasz IMG (nastepnie adres z fotosika przeznaczony na Forum )IMG URL Niektorzy maja inne sposoby dla mnie ten jest najlatwiejszy jak wkleic zdjecia z neta tutaj wiem, mam nadzieje ze poradze sobie z zalozeniem fotoalbumu. dzieki za linka, bede probowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.05.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 hehe bodekku oj prawda prawda a mozna jeszcze wcisnac na liste dachy zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 hehe bodekku oj prawda prawda a mozna jeszcze wcisnac na liste dachy zielone oj niekoniecznie ja mam gont i w zimę nie marzłem a latem wcale gorąco nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.05.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Bryta--chodzi ci o hurtownie z materiałami budowlanymi czy bramy,drzwi itp?-na prawobrzezu Z materialami ale nie tylko bo te z lewobrzeza ( co prawda jeszcze sie nie targowalam cos wspominaja o doplatach do wyladunku) A tak pozatym to do np morzyczyna chyba mam blizej ja własnie biore z morzyczyna-ale poroton np bo chyba sa ich przedstawicielami i mogąnegocjowac ceny-do tego transport gratis-jednak byli dla mnie najtańsi-jesli zaopatrujesz sie kompleksowo to ponoc ceny sa bardzo konkurencyjne-brałam w kwietniu,za częśc zapłaciłam a odbiore jak zaczne budowe-mili panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 jaki fajny deszczyk podlewa mi trawkę a wczoraj sypnąłem nawozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Bryta--chodzi ci o hurtownie z materiałami budowlanymi czy bramy,drzwi itp?-na prawobrzezu Z materialami ale nie tylko bo te z lewobrzeza ( co prawda jeszcze sie nie targowalam cos wspominaja o doplatach do wyladunku) A tak pozatym to do np morzyczyna chyba mam blizej ja własnie biore z morzyczyna-ale poroton np bo chyba sa ich przedstawicielami i mogąnegocjowac ceny-do tego transport gratis-jednak byli dla mnie najtańsi-jesli zaopatrujesz sie kompleksowo to ponoc ceny sa bardzo konkurencyjne-brałam w kwietniu,za częśc zapłaciłam a odbiore jak zaczne budowe-mili panowie Ja mam w projekcie Porotherm 25 Ile placilas za sztuke Porotonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.05.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 bryta zobacz < mam nadzieje ze sie uda> http://images4.fotosik.pl/31/9e70012ec7665d6em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 I czy mowisz o tej hurtowni w morzyczynie przy glownej drodze na Stargard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Udalo sie tylko male te zdiecie Ale juz duzo zrobione . Sprobuj wkleic wieksze to morze bedzie widac okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts