bryta 18.05.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Zapowiada sie super . tez podobal mi sie ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.05.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Jak juz umieszcze wsie zdjecia, to wstawie sobie linka do calego albumu. Musze jeszcze meza zapytac czy wyraza zgode na umieszczanie zdjec w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.05.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 http://images4.fotosik.pl/31/9e70012ec7665d6e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.05.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Okien nie widac bo pozaklejane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 wygląda pięknie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.05.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 wygląda pięknie gratulacje dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Swietna parterowka . Ile ona ma szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 18.05.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 WitamFrambud w Morzyczynie jest dobrą hurtownią, ale tylko w przypadku gdy bierze się u nich dużo (najlepiej na cały dom). W przypadku sporadycznych zakupów są raczej drodzy. Do ich zalet zaliczyłbym też terminowość. Zawsze byli z materiałem na budowie, wtedy kiedy się z nimi umawiałem. Transport i rozładunek jest darmowy. Przyjmują zwroty.PS. W hurtowni lepiej rozmawiać jest z Sebastianem. Jest on współwłaścicielem i ma wieksze możliwości zejscia z ceny niż pozostali sprzedawcy.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam Frambud w Morzyczynie jest dobrą hurtownią, ale tylko w przypadku gdy bierze się u nich dużo (najlepiej na cały dom). W przypadku sporadycznych zakupów są raczej drodzy. Do ich zalet zaliczyłbym też terminowość. Zawsze byli z materiałem na budowie, wtedy kiedy się z nimi umawiałem. Transport i rozładunek jest darmowy. Przyjmują zwroty. PS. W hurtowni lepiej rozmawiać jest z Sebastianem. Jest on współwłaścicielem i ma wieksze możliwości zejscia z ceny niż pozostali sprzedawcy. pozdrawiam Konrad Czy rownierz maja np dachowki . I dla mnie sprawa najwazniejsza czy pracuja w np soboty KAS01 a jak cenowo wychodzi Stargard czy ceny podobne jak w Szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.05.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam wszystkich!! Pogoda paskudna, chyba dzisiaj już nie przestanie padać. Bryta a jak zdrówko dzisiaj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.05.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Agnieszka1 sliczny domek A gdzie właściwie się budujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 18.05.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Mają też dachówki. Właściwie mają wszystko, bo jak czegoś nie mają, to mogą sprowadzić. Ale w najlepszych cenach mają to czym handlują stale (np produkty Robena).Gdy robiłem rozeznanie wsród wszystkich stargardzkich hurtowni, to oni byli jednymi z drozszych. Na zakupy u nich namówił mnie mój wykonawca który z nimi współpracuje. Dostałem wtedy też ceny których nie przebiła żadna inna hurtownia (tylko komin kupiłem gdzie indziej). Dobre ceny mają dla materiałów potrzebnych przy stanie surowym otwartym. Materiały na dalsze etapy (np styropian) mają już drogo.Pracują w tygodniu do 16tej, a w soboty do 14tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.05.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Czy może ktoś mi podać namiary na drzwi zewnętrzne??? Chciałabym się zorientować, zeby wiedzieć na jaki wymiar mają w końcu wymurować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam wszystkich!! Pogoda paskudna, chyba dzisiaj już nie przestanie padać. Bryta a jak zdrówko dzisiaj?? Witaj Dziobek Glowe mi peka a zuzycie chusteczek tak duze ze chyba na nie nie zarobimy Ale jeszcze z 2 dni i powinno przejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 18.05.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Jakiej firmy interesują Cię drzwi i jaki model? Mam trochę katalogów, to mogę poszukać.Np jedne z popularniejszych drzwi Gerda WX20 potrzebuje otworu -dla 80 - 921x2102mm-dla 90N - 991x2102mm-dla 90E -1034x2102mm-dla 100E - 1134x2102mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Mają też dachówki. Właściwie mają wszystko, bo jak czegoś nie mają, to mogą sprowadzić. Ale w najlepszych cenach mają to czym handlują stale (np produkty Robena). Gdy robiłem rozeznanie wsród wszystkich stargardzkich hurtowni, to oni byli jednymi z drozszych. Na zakupy u nich namówił mnie mój wykonawca który z nimi współpracuje. Dostałem wtedy też ceny których nie przebiła żadna inna hurtownia (tylko komin kupiłem gdzie indziej). Dobre ceny mają dla materiałów potrzebnych przy stanie surowym otwartym. Materiały na dalsze etapy (np styropian) mają już drogo. Pracują w tygodniu do 16tej, a w soboty do 14tej. Bedzie trzeba wziosc ich w przyszlym roku pod uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 KAS 01 czy ekipa ta ktora ci budowala wymagala z twojej strony stalej kontroli czy poprostu sami z siebie dobrze pracowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 18.05.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Zainteresuj się też Budohurtem. Na niektóre materiały mają tak niskie ceny, ze kupują nawet ludzie ze Szczecina (oczywiscie transport darmowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 18.05.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 KAS 01 czy ekipa ta ktora ci budowala wymagala z twojej strony stalej kontroli czy poprostu sami z siebie dobrze pracowali Nie zostawiłbym ich na 5 minut samych * *)dotyczy to murarzy którzy zakończyli pracę na etapie scianek kolankowych. Zadowolony byłem z kolejnych murarzy (tych nie trzeba było pilnować), z ciesli nie za bardzo, a dekarzy baaaaaardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.05.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam wszystkich!! Pogoda paskudna, chyba dzisiaj już nie przestanie padać. Bryta a jak zdrówko dzisiaj?? Witaj Dziobek Glowe mi peka a zuzycie chusteczek tak duze ze chyba na nie nie zarobimy Ale jeszcze z 2 dni i powinno przejsc Ja katar zawsze szybko zwlaczam, jeden dzień i bez sladu, ale cirru, dużo wapnia (dobrze wpływa) i pół butelki kropli do nosa, wiem ze to dużo naraz ale na drugi dzień bez śladu. Gorzej z kaszlem ten się utrzymuje koło miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts