Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Kacha72 no i jak tam koparka i koparkowy? działają?

ech ... szkoda słów jutro bedzie nowa ekipa ....

dzisiaj panowie walczyli z wodą okazało sie że nie wzięli kilofa a tu na drodze skała :o

chyba sie muszę zacząc przyzwyczajać ze beda niespodzianki i nic w terminie sie nie dzieje

Moze pozniej budowa nabierze rozpedu

Szukam sensownych kolonii albo obozu dla 11-letniego chłopca. Czy macie jakieś sprawdzone adresy?

bardzo polecam obozy organizowane przez.. no własnie nie mam pojęcia , jak się zwą :lol: , ale maja zajęcia na basenie w Szkole Błękitnej, a na Wojska Polskiego, vis a vis budynkuTV wisi ich baner - organizują obozy tematyczne, np. poszukiwanie skarbów, w tym roku nie pamiętam jaka jest myśl przewodnia, ale była na banerze.

Rany :o Grunt to być konkretnym w swoich odpowiedziach :roll: :wink:

Jak chcesz, to znajdę namiary, bo przyjaciółka puszcza tam już drugi raz swoje dziewczę.

Szukam sensownych kolonii albo obozu dla 11-letniego chłopca. Czy macie jakieś sprawdzone adresy?

bardzo polecam obozy organizowane przez.. no własnie nie mam pojęcia , jak się zwą :lol: , ale maja zajęcia na basenie w Szkole Błękitnej, a na Wojska Polskiego, vis a vis budynkuTV wisi ich baner - organizują obozy tematyczne, np. poszukiwanie skarbów, w tym roku nie pamiętam jaka jest myśl przewodnia, ale była na banerze.

Jak chcesz, to znajdę namiary, bo przyjaciółka puszcza tam już drugi raz swoje dziewczę.

Hehe, Michał był na ich obozie w zeszłym roku k/Czaplinka i wychodzi na to, że pewnie - jak jeszcze będą miejsca - pojedzie drugi raz, bo nie mogę znaleźć sensownej alternatywy dla pana Maćka.

A wiesz, że to nasz kolega z firmy?

Hehe, Michał był na ich obozie w zeszłym roku k/Czaplinka i wychodzi na to, że pewnie - jak jeszcze będą miejsca - pojedzie drugi raz, bo nie mogę znaleźć sensownej alternatywy dla pana Maćka.

A wiesz, że to nasz kolega z firmy?

oj cosik mi się zdaje że to chodzi o collegium pływackie, oni napewno organizują takie wyjazdy. Wiem bo moje dziecie chodzi tam na basen ( w błekitnej są dwie szkoły pływackie: collegium i Pan Maciek właśnie) A tutaj link z tegoroczną ofertą http://www.collegium.pl/turystyka_oletnie.html

Kacha72 no i jak tam koparka i koparkowy? działają?

ech ... szkoda słów jutro bedzie nowa ekipa ....

dzisiaj panowie walczyli z wodą okazało sie że nie wzięli kilofa a tu na drodze skała :o

chyba sie muszę zacząc przyzwyczajać ze beda niespodzianki i nic w terminie sie nie dzieje

pierwsze koty za płoty :roll: :wink:

mam nadzieję że potem będzie już tylko lepiej :)

Witam

Frambud w Morzyczynie jest dobrą hurtownią, ale tylko w przypadku gdy bierze się u nich dużo (najlepiej na cały dom). W przypadku sporadycznych zakupów są raczej drodzy. Do ich zalet zaliczyłbym też terminowość. Zawsze byli z materiałem na budowie, wtedy kiedy się z nimi umawiałem. Transport i rozładunek jest darmowy. Przyjmują zwroty.

PS. W hurtowni lepiej rozmawiać jest z Sebastianem. Jest on współwłaścicielem i ma wieksze możliwości zejscia z ceny niż pozostali sprzedawcy.

pozdrawiam

Konrad

tak włąśnie napisałam-brałam(ale jeszcze nie odebrałam :lol: ) tez strop teriva-bo tez mieli taniej ok ponad 1 tyś od innych-popieram wszystko co napisałKaso 1

monka, dzięki za informację i linka. Nawet nie wiedziałam, że w Błękitnej działają dwie szkoły pływania.

bryta, np. o stal warto zapytać w hurtowni AGA, na Bydgoskiej w Stargardzie. Przynajmniej 2 lata temu mieli bardzo konkurencyjne ceny. Nie wiem jak teraz.

a masz namiar na ta hurtownię? :lol: