Miraśka 18.05.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 dowiadywałam sięjuż tylko właśnie w hurtostalu ale jakieś 3-4 tyg temu-więc ceny napewno sie zmieniły muszę od nowa dzwonić ale teraz jak ja o mówię na serio-czyli płacąc i zabierając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 18.05.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 miraska spójrz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jaki fajny deszczyk podlewa mi trawkę a wczoraj sypnąłem nawozem ech..trawka rosnie....ale za to moj tarasik sie nie skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Kacha72 no i jak tam koparka i koparkowy? działają? ech ... szkoda słów jutro bedzie nowa ekipa .... dzisiaj panowie walczyli z wodą okazało sie że nie wzięli kilofa a tu na drodze skała chyba sie muszę zacząc przyzwyczajać ze beda niespodzianki i nic w terminie sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 witam wszystkich..... potrzebuje dwa dni bez deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.05.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 pozdrawiam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.05.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 witam wszystkich..... potrzebuje dwa dni bez deszczu patrząc na prognozę będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.05.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam już piątek ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 witam wszystkich..... potrzebuje dwa dni bez deszczu patrząc na prognozę będzie ciężko taras by sie skonczyl..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.05.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 i mamy piąteczek dzis nie będzie padać, już słoneczko świeci. Niech świeci , jutro będziemy malować sufity - śnieżką Maggie - Twój syn gdzie chodzi doszkoły? w Policach, Tanowie,Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 i mamy piąteczek dzis nie będzie padać, już słoneczko świeci. Niech świeci , jutro będziemy malować sufity - śnieżką Maggie - Twój syn gdzie chodzi doszkoły? w Policach, Tanowie,Szczecinie? Agnieszka no mam nadzieje...ale prognozy mowia....ze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.05.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ja bym taras i schody chciała drewniane....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ja bym taras i schody chciała drewniane....... ja kamienne....ale trudno..nie pomyslalo sie wczesniej wiec mam co mam natomaist drewniane to tylko porzadne egzotyczne drewno...teak a na to mnie zrujnowalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.05.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ja bym taras i schody chciała drewniane....... ja kamienne....ale trudno..nie pomyslalo sie wczesniej wiec mam co mam natomaist drewniane to tylko porzadne egzotyczne drewno...teak a na to mnie zrujnowalo... chciałabyś kamienne a robisz jakie? Wiem ze drewno tarasowe jest drogie ale mi by się tak chciało mieć taki tarasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 19.05.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Dzień dobry!Witam wszystkich szczecińskich forumowiczów.Jeszcze nie buduję, dopiero zastanawiam się od czego zacząć.Chyba będę częstym użytkownikiem tej strony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.05.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Dzień dobry!Witam wszystkich szczecińskich forumowiczów.Jeszcze nie buduję, dopiero zastanawiam się od czego zacząć.Chyba będę częstym użytkownikiem tej strony. Pozdrawiam A witaj, witaj dzialka kupiona? projekcik jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.05.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam piatkowo Coś mi się dzisiaj ubzdurało, ze jest sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.05.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Dzień dobry!Witam wszystkich szczecińskich forumowiczów.Jeszcze nie buduję, dopiero zastanawiam się od czego zacząć.Chyba będę częstym użytkownikiem tej strony. Pozdrawiam WITAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ja bym taras i schody chciała drewniane....... ja kamienne....ale trudno..nie pomyslalo sie wczesniej wiec mam co mam natomaist drewniane to tylko porzadne egzotyczne drewno...teak a na to mnie zrujnowalo... chciałabyś kamienne a robisz jakie? Wiem ze drewno tarasowe jest drogie ale mi by się tak chciało mieć taki tarasik klade klinkier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts