Teska 19.05.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam! Czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Dzień dobry!Witam wszystkich szczecińskich forumowiczów.Jeszcze nie buduję, dopiero zastanawiam się od czego zacząć.Chyba będę częstym użytkownikiem tej strony. Pozdrawiam czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.05.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 witam wszystkich..... potrzebuje dwa dni bez deszczu oj... chyba dzisiaj to będzie cięzko, ale będzie jeszcze pogoda i ... taras zakończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 witam wszystkich..... potrzebuje dwa dni bez deszczu oj... chyba dzisiaj to będzie cięzko, ale będzie jeszcze pogoda i ... taras zakończony oj oj....chcialabym juz miec skonczony, tym bardziej ze zostal silikon i moze z 3 m2 fug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ja bym taras i schody chciała drewniane....... ja kamienne....ale trudno..nie pomyslalo sie wczesniej wiec mam co mam natomaist drewniane to tylko porzadne egzotyczne drewno...teak a na to mnie zrujnowalo... chciałabyś kamienne a robisz jakie? Wiem ze drewno tarasowe jest drogie ale mi by się tak chciało mieć taki tarasik klade klinkier a to zle?no co TY z takim smutkiem w oczach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam piąteczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ja bym taras i schody chciała drewniane....... ja kamienne....ale trudno..nie pomyslalo sie wczesniej wiec mam co mam natomaist drewniane to tylko porzadne egzotyczne drewno...teak a na to mnie zrujnowalo... chciałabyś kamienne a robisz jakie? Wiem ze drewno tarasowe jest drogie ale mi by się tak chciało mieć taki tarasik klade klinkier a to zle?no co TY z takim smutkiem w oczach? wolalabym kostke i wplecione plyty granitowe....ale tak tez jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam piąteczkowo witaj..... porzadeczki juz oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 witam wszystkich..... potrzebuje dwa dni bez deszczu sobota i niedziela ma być pochmurna ale bezdeszczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.05.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam piąteczkowo witaj..... porzadeczki juz oki? no prawie w ferworze walki pojechałam od razu dokupic jakieś biureczko dla siebie, bo moja księgowa juz na dobre sie zadomowiła w moim fotelu i niestety musze czekac do tygodnia, wiec narazie pozostaje mi ten pokój w którym nie lubie być sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 19.05.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Jeszcze raz wszystkich witam! Agnieszko! Działka jest-będę Twoją sąsiadką też Tanowo. Jest już nawet pozwolenie na budowę. Brak tylko czasu i dobrego planu działania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.05.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Jeszcze raz wszystkich witam! Agnieszko! Działka jest-będę Twoją sąsiadką też Tanowo. Jest już nawet pozwolenie na budowę. Brak tylko czasu i dobrego planu działania. Pozdrawiam to Tanowo sie rozbudowuje, niedawno się dowiedziałam, żemoja znajoma też kupiła tam działkę, niedaleko szkolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 witam wszystkich..... potrzebuje dwa dni bez deszczu oj... chyba dzisiaj to będzie cięzko, ale będzie jeszcze pogoda i ... taras zakończony oj oj....chcialabym juz miec skonczony, tym bardziej ze zostal silikon i moze z 3 m2 fug trzymam kciuki, że nareszcie dzisiaj bedzie finał, zresztą dopóki Pan x nie skonczy to go nie zawieziesz do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam piąteczkowo witaj..... porzadeczki juz oki? no prawie w ferworze walki pojechałam od razu dokupic jakieś biureczko dla siebie, bo moja księgowa juz na dobre sie zadomowiła w moim fotelu i niestety musze czekac do tygodnia, wiec narazie pozostaje mi ten pokój w którym nie lubie być sama kurcze to juz na biurka trzeba czekac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 witam wszystkich..... potrzebuje dwa dni bez deszczu sobota i niedziela ma być pochmurna ale bezdeszczowa no....ale sobota i niedziela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 witam wszystkich..... potrzebuje dwa dni bez deszczu oj... chyba dzisiaj to będzie cięzko, ale będzie jeszcze pogoda i ... taras zakończony oj oj....chcialabym juz miec skonczony, tym bardziej ze zostal silikon i moze z 3 m2 fug trzymam kciuki, że nareszcie dzisiaj bedzie finał, zresztą dopóki Pan x nie skonczy to go nie zawieziesz do domku hmm...to tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Dzień dobry!Witam wszystkich szczecińskich forumowiczów.Jeszcze nie buduję, dopiero zastanawiam się od czego zacząć.Chyba będę częstym użytkownikiem tej strony. Pozdrawiam witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam! Czesc! biję się w pierś, słabo ostatnio z moją frekwencją na forum ale urwanie głowy totalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam! Czesc! biję się w pierś, słabo ostatnio z moją frekwencją na forum ale urwanie głowy totalne tak tez mysle....sezon..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Córka moja dostała inhalacje i wreszcie dzisiejszą noc przespałam całą, bo tak to dychrała jak gruźlik. A ja stałam nad nią i pilnowałam czy się nie udusi. Coś strasznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts