Didi 20.05.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? mój znajomy ma szyberdach w aucie, kiedyś myślałam, że mi głowę urwie po tej wycieczce miałam straszne bóle głowy może tylko ja tak mam ale mi się nie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.05.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 BrytaLaurowiśniahttp://www.goedkoopstehaag.nl/pix-haag/prunuscauca.jpg i ligustr złotyhttp://fenyokert.fw.hu/images/lombos/ligustrum_ovalifolium_aureum_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 20.05.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam sobotnio-pracujšco. http://weather.icm.edu.pl/ Ta sama stronka z pogodš, tylko w międzyczasie zmienili adres. Prognozy dziebko lepsze niż wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.05.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Jak dlugo czeka sie na pozwolenie w Policach to zależy do kogo trafi, średnio od 3-4 tygodni, ale może być 2 miesiące jak się trafi do pewnej "bardzo miłej" pani, co ma 2 nazwiska. miałm z nią taki numer że można paść ..... chodziło o uprawomocnienie które przez jej nieróbstwo mijało wczorej zamiast 10,05 więc dzwonie i grzecznie pytam czy mogę po piecząteczke itp... a ona do mnie ze owszem w piątek sie uprwomocnie ale o 24,00 zabłysnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.05.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? jak dla mnie jest ok ... tez nie ma klimy ale mam szyberdach i można naprawdę sporo sie przewietrzyć zwłaszcza jak sie osłonke pod dobrym kontem ustawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.05.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam Koparkowy nr 2 dał rade ale zamiast zdjąć metr ziemi udało mu sie tylko 40 cm potem taaaaaka straszna glina że można garnki lepić chyba sobie kupię koło garncarskie i jeszcze na tym zarobie albo bede miała prezenty na święta wszelkie z głowy .... tylko jakby talentu brak zbuduj cegielnię, jeszcze zarobisz a tak na poważnie paskudny grunt pod budowę... ale tylko dla wykonawcy dom jak sie w tym osadzi to nie ma żadnego pękania no i szalunków nie trzba robić moze nie bedzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.05.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 A tak ogólnie to witam wszystkich bo zapomniałam i chyba bede w okolicach 16 na Bezrzeczu więc zamierzam przynajmniej zajrzeć na to ognisko Tomadyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.05.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam wszystkich Didi ten ligustr jest najbardziej podobny do tego zywoplotu . Duzo jest stron (nie wiem dlaczego ale angielskich ) moze to jest poprostu odmiana Jeszcze poszukam w holenderskich centrach ogrodniczych bo niestety u nas maja ale odmiane Ligustr pospolity Ze tez mi sie zawsze spodoba cos malo popularnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.05.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? Trzeba tylko uwazac aby byl poprawnie zamontowany bo one czesto ciekna . Ja akurat mam psa zauwazylam (w moim wczesniejszym aucie bez klimy ) byly z tylu zamontowane ciemne folie i bylo naprawde niezle z przodu u nas cieplo a z tylu u psa niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.05.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Moze wiecie co to za roslina na zywoploty http://images1.fotosik.pl/68/ef2201f7a9f7325f.jpg Przeniose aby porownac ze zdjeciem od Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 20.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Jak dlugo czeka sie na pozwolenie w Policach to zależy do kogo trafi, średnio od 3-4 tygodni, ale może być 2 miesiące jak się trafi do pewnej "bardzo miłej" pani, co ma 2 nazwiska. to bardzo nam zalezy zeby nie trafic do tej pani jak to zrobic? i jak to zrobic zeby to potrwalo 2 tygodnie moze wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 20.05.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? jak dla mnie jest ok ... tez nie ma klimy ale mam szyberdach i można naprawdę sporo sie przewietrzyć zwłaszcza jak sie osłonke pod dobrym kontem ustawi warto miec dziure w dachu nie chalasuje tak jak otwarte okna my jesteśmy zadowoleni ale moze lepiej dolozyc i zrobic otwierany calosciowo zamiast uchylnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 20.05.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 poprawka halasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Jak dlugo czeka sie na pozwolenie w Policach to zależy do kogo trafi, średnio od 3-4 tygodni, ale może być 2 miesiące jak się trafi do pewnej "bardzo miłej" pani, co ma 2 nazwiska. to bardzo nam zalezy zeby nie trafic do tej pani jak to zrobic? i jak to zrobic zeby to potrwalo 2 tygodnie moze wiesz? 2 tygodnie to może być bardzo trudne, ale może sięudać, radzę jak trafi do kobiety to idzie mężczyzna i prosi (i na odwrót) że ekipa umówiona a architekt przedłużył itp. To może sie uda + ładny usmiech i minka biednego kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.05.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? Trzeba tylko uwazac aby byl poprawnie zamontowany bo one czesto ciekna . Ja akurat mam psa zauwazylam (w moim wczesniejszym aucie bez klimy ) byly z tylu zamontowane ciemne folie i bylo naprawde niezle z przodu u nas cieplo a z tylu u psa niezle też mam z tyłu ciemne folie i słońce nie razi ale ukrop nie z tej ziemi bo nie mam tapicerki i ta blach nagrzewa się że darmowa łażnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.05.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? Trzeba tylko uwazac aby byl poprawnie zamontowany bo one czesto ciekna . Ja akurat mam psa zauwazylam (w moim wczesniejszym aucie bez klimy ) byly z tylu zamontowane ciemne folie i bylo naprawde niezle z przodu u nas cieplo a z tylu u psa niezle też mam z tyłu ciemne folie i słońce nie razi ale ukrop nie z tej ziemi bo nie mam tapicerki i ta blach nagrzewa się że darmowa łażnia Mi chodzi o tyl oklejony folia ciemna co do dachu napewno nie warto montowac tych najtanszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Ale tylko z tylu czy caly tyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.05.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Ale tylko z tylu czy caly tyl cały tył czyli szyby boczne i tylnia, a tapicerę mam tylko z przodu - w sumie na drzwiach, moze dlatego, raczej dlatego, ze to auto osobowo dostawcze, wyciagane siedzenia z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 20.05.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Czy ktoś slyszal o firmie budowlanej Ewas z okolic goleniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam wszystkich sobotnim rankiem! W mojej dzielnicy wieje i słonko się chowa. życzę miłego dnia! Pozdrawiam Maja Maju a w jakiej dzielnicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts