Teska 20.05.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam sobotnio-pracujšco. http://weather.icm.edu.pl/ Ta sama stronka z pogodš, tylko w międzyczasie zmienili adres. Prognozy dziebko lepsze niż wczoraj. dzięki Ci Kobieto!!! taras dzis u mnie : koniec!! pogoda dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 20.05.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 No i pięknie. Pogoda dopisuje , wszyscy na ognisku? ... bo tu grupa w ogonku ciągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.05.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 No i pięknie. Pogoda dopisuje , wszyscy na ognisku? ... bo tu grupa w ogonku ciągnie... ja nie Jutro mój luby wraca po długim czasie i muszę trochę ogarnąć dom i siebie Chyba jakieś ciasto upiekę, ale jedyne co mi wychodzi to ananasowiec a nie mam kokosów Szkoda bo chciałam spotkać się Lubię zresztą kiełbaski z ogniska mają lepszy smak niż te z grilla, mniam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 20.05.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 No i pięknie. Pogoda dopisuje , wszyscy na ognisku? ... bo tu grupa w ogonku ciągnie... ja nie Jutro mój luby wraca po długim czasie i muszę trochę ogarnąć dom i siebie Chyba jakieś ciasto upiekę, ale jedyne co mi wychodzi to ananasowiec a nie mam kokosów Szkoda bo chciałam spotkać się Lubię zresztą kiełbaski z ogniska mają lepszy smak niż te z grilla, mniam.. Tak im żaru z ogniska pozazdrościłam, że sie za prasowanie zabrałam Teraz grzeje się przy żelazku. Rób się na bóstwo dla Lubego... a co tam ciasto... lepsze truskawki, szampan, troche bitej śmietany, resztę pozostawiam wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 No i pięknie. Pogoda dopisuje , wszyscy na ognisku? ... bo tu grupa w ogonku ciągnie... ja nie Jutro mój luby wraca po długim czasie i muszę trochę ogarnąć dom i siebie Chyba jakieś ciasto upiekę, ale jedyne co mi wychodzi to ananasowiec a nie mam kokosów Szkoda bo chciałam spotkać się Lubię zresztą kiełbaski z ogniska mają lepszy smak niż te z grilla, mniam.. Tak im żaru z ogniska pozazdrościłam, że sie za prasowanie zabrałam Teraz grzeje się przy żelazku. Rób się na bóstwo dla Lubego... a co tam ciasto... lepsze truskawki, szampan, troche bitej śmietany, resztę pozostawiam wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 no i pozegnałam oststniego fachowca w domku.....taras skonczony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 20.05.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 no i pozegnałam oststniego fachowca w domku.....taras skonczony!!! Pochwal się jak wyszło, wrzuć jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 no i pozegnałam oststniego fachowca w domku.....taras skonczony!!! Pochwal się jak wyszło, wrzuć jakieś zdjęcia. jutro zrobie fotki...wyszlo dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.05.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Tak im żaru z ogniska pozazdrościłam, że sie za prasowanie zabrałam Teraz grzeje się przy żelazku. Rób się na bóstwo dla Lubego... a co tam ciasto... lepsze truskawki, szampan, troche bitej śmietany, resztę pozostawiam wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.05.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Uwas też pada?? A wiatr hula, że hoho.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 20.05.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Pada, ale nie hula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.05.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Pada, ale nie hula... tutaj też wiatr się uspokoił, narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 20.05.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Pogoda komputerowo-barowa, w sam raz na drinka i forum szukam przepisu na pinacolade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 20.05.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam wieczorkowo, jak tam ognisko? Dużo było forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 20.05.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 no i pozegnałam oststniego fachowca w domku.....taras skonczony!!! A ja tak na Ciebie czekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 20.05.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Znalazłam: 3dl likiery kokosowego 2dl białego rumu Bacardi 10dl soku ananasowego 2dl słodkiej śmietanki pokruszony lód. Zmiksowane. Mniam, mniam, pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 20.05.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam wieczorkowo, jak tam ognisko? Dużo było forumowiczów? ognisko było super. Tomadyna przygotowal profesjonalnie ognisko, nawet ogorki małosolne były:-). Niech żałują Ci co nie byli;-) ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 20.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 ognisko ok. tylko deszcz nas przegonil bo pewnie bysmy jeszcze siedzieli fajne miejsce na domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam wieczorkowo, jak tam ognisko? Dużo było forumowiczów? ognisko było super. Tomadyna przygotowal profesjonalnie ognisko, nawet ogorki małosolne były:-). Niech żałują Ci co nie byli;-) ulanka ja żałowałam już dużo wczesniej, a teraz, to chyba z żalu nie zasnę Tomadyna kiedy drugi termin!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 No to jeszcze do raportu poprosze już mieszkających: kto ma merbau na podłodze, a najlepiej olejowany (lakierowany też może być) - bo musze wybrać i chciałam inspekcję zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts