Miraśka 23.05.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 no i życze dobrej nocy,miłych snów -jestem lokalna patriotka i musiałam walnąć 300post u nas a co tam kurcze jak ten czas leci żąłuję że nie wpadłąm na pomysł z tym forum odrazu jak rok temu kupiłam działkę a muratora kupuje ze 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.05.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 hej ,hej Kacha 2 dogoniłąm cię- -wolałabym z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.05.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 witam rankiem....... nikogo dzis jeszcze tutaj nie było???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.05.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Byłam już ale właśnie nikogo nie było to sobie poszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.05.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 hej ,hej Kacha 2 dogoniłąm cię- -wolałabym z budową spooookojnie na pewno mnie dogonisz i z tym u mnie idzie jak po grudzie utknęłam na wykopie ale podobno złe dobrego początki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.05.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.05.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Miraśka - gratuluję Stałego Bywalca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.05.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Byłam już ale właśnie nikogo nie było to sobie poszłam masz juz wykopane fundamenty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.05.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Byłam już ale właśnie nikogo nie było to sobie poszłam masz juz wykopane fundamenty??? dzisiaj od rana fundamenty wczoraj geodeta walczył z tyczeniem budynku pszeszłam sie po pokojach i wszystko wydaje mi sie takie malutkie a myślalam ze wielki ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 24.05.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 cześć, ja na razie nie zaczęłam, ale utknęłam w papierach Chciałabym się dowiedzieć jak wy robiliście : czy ta sama ekipa, która stawiała stan surowy wykonywała również przyłącza (energetyczne, wodne, gazowe) czy ktoś inny. Słyszałam, że lepiej niech robią przyłącza osoby "rekomendowane" przez dostawcę mediów żeby nie było później problemów przy odbiorze. Czy to prawda? Co jakiś czas wyślę różne takie dylematy Wolę opinie praktyków, którzy dany etap prac mają za sobą, niż jakieś teoretyczne dywagacje. miłego dnia marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 24.05.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam wszystkich i pozdrawiam Czy możecie polecić jakiegoś sprytnego koparkowego za przystępną cenę?Okolice Tanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.05.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam! Chyba się zanosi na ładny dzień?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.05.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam wszystkich i pozdrawiam Czy możecie polecić jakiegoś sprytnego koparkowego za przystępną cenę?Okolice Tanowa. na naszej liście pod hasłem "maszyny" jest RAMAS - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 24.05.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam! Chyba się zanosi na ładny dzień?! tylko trochę zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.05.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 dzisiaj od rana fundamenty wczoraj geodeta walczył z tyczeniem budynku pszeszłam sie po pokojach i wszystko wydaje mi sie takie malutkie a myślalam ze wielki ten dom spoko Kacha to tylko złudzenie, jak przyjdzie wykończeniówka to na pewno będziesz płakać że dom jest za wielki ps. witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 24.05.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam wszystkich i pozdrawiam Czy możecie polecić jakiegoś sprytnego koparkowego za przystępną cenę?Okolice Tanowa. na naszej liście pod hasłem "maszyny" jest RAMAS - polecam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 24.05.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Iwonka mam podręcznik MPDM dla ciebie dzięki serdeczne , kiedy mogłabym odebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.05.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Byłam już ale właśnie nikogo nie było to sobie poszłam masz juz wykopane fundamenty??? dzisiaj od rana fundamenty wczoraj geodeta walczył z tyczeniem budynku pszeszłam sie po pokojach i wszystko wydaje mi sie takie malutkie a myślalam ze wielki ten dom jak bedziesz miala stan "0" to sie doipero przerazisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 dzisiaj od rana fundamenty wczoraj geodeta walczył z tyczeniem budynku pszeszłam sie po pokojach i wszystko wydaje mi sie takie malutkie a myślalam ze wielki ten dom spoko Kacha to tylko złudzenie, jak przyjdzie wykończeniówka to na pewno będziesz płakać że dom jest za wielki ps. witam wszystkich zapewne zacznę płakać jak przyjdzie zapłacić za ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 24.05.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 do użytkowników ogrzewania podłogowego : czy tam gdzie jest podłogówka to macie położoną tylko terakotę/gres czy może deski lub panele? Jak to się sprawdza? Ja planuję mieszaną podłogę, tzn, przy kominku, salon otwarty na kuchnie gres i w jakimś fajnym kształcie, przejście na podłogę drewnianą, tam gdzie będą stały kanapy i fotele. Latem (lubię chodzić boso) od kafelków i gresów to raczej ciągnie chłodem, więc tam gdzie się siedzi bądzie drewno, albo panele (zależy jak z kaska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts