Teska 25.05.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam Czy ktoś stawiał ściany zewnętrzne z porotonu?? Opinie takie różne, że już mozna zgłupieć dalsza sasiadka budowala z porotonu,klopoty miala tylko z instalacjami i wbijaniem czegokolwiek do sciany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Teska zobacz na priv. masz odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.05.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam Czy ktoś stawiał ściany zewnętrzne z porotonu?? Opinie takie różne, że już mozna zgłupieć dalsza sasiadka budowala z porotonu,klopoty miala tylko z instalacjami i wbijaniem czegokolwiek do sciany..... ale to chyba problem każdej ceramiki poryzowanej. A mąż w już w domku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ... Moja sąsiadka jest architektem i właśnie z Porotonu będzie stawiac dom ale sprowadza go z Niemiec... Witam Cały sprzedawany w Polsce Poroton pochodzi z Niemiec Cytat ze strony Robena: W Reetz ( Brandenburgia ) powstał zakład produkujący Poroton, a w Środzie Śląskiej ( Polska ) zbudowano fabrykę cegły klinkierowej i dachówki ceramicznej. pozdrawiam Konrad Ale ona autentycznie kupiła w Niemczech, przynajmniej tak twierdzi. masz racje....mojej sasiadki poroton byl z polski....bo cos mi kołacze ze była wnerwiona na to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 25.05.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Mam prośbę napiszcie orientacyjne koszty wykonania: -przyłącza wodnego (ok. 4 tys.)-przyłącza gazowego-przyłącza energetycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 WITAM GRUPKĘ, wczoraj byłam w salonie M&S okna na Gdańskiej - bardzo kompetentna i symapatyczna obsługa. Polecam wszystkim, którzy chcą mieć orientację w temacie okien. Mają fajne parapety zewnętrzne z granitu (wcześniej sądziłam, że nigdy w życiu takich) rudo-brązowe, które według mnie super komponują się z oknami ciemny orzech. u nich zawsze była super obsługa!! i daja niezłe rabaciki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 witam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam Czy ktoś stawiał ściany zewnętrzne z porotonu?? Opinie takie różne, że już mozna zgłupieć dalsza sasiadka budowala z porotonu,klopoty miala tylko z instalacjami i wbijaniem czegokolwiek do sciany..... ale to chyba problem każdej ceramiki poryzowanej. A mąż w już w domku??? o 21.30.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 No i w koncu witam grupkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Mam prośbę napiszcie orientacyjne koszty wykonania: -przyłącza wodnego (ok. 4 tys.) -przyłącza gazowego -przyłącza energetycznego to wszystko zależy od długości odcinka przyłącza martelia jak chcesz to podaj mi na privka jakiś telefon do siebie mam informacje odnośnie ekipy gdybyś była zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 25.05.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Mam prośbę napiszcie orientacyjne koszty wykonania: -przyłącza wodnego (ok. 4 tys.) -przyłącza gazowego -przyłącza energetycznego Moge podac ile zapłaciłam za samą robocizne: za przyłącze energ. 300 pln (od szafki na granicy działki do domu ok 25m) plus ok 4500 za instalację elektr. (ok 170 punktów plus instalacja alarmowa i biały montaż). Za przyłącze gazowe 11 tyś. (w tym montaż instalacji gazowej, rozprowadzenie ogrzewania i podłogówki, wody i kanalizy w całym domu). Muszę dociągnąć gaz od szafki sąsiada do siebie ok. 40 m. Dom o pow. użytk. 240 m2. Do tego jeszcze cena materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 25.05.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 monka - wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 monka - wysłałam na priv nic nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.05.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam Czy ktoś stawiał ściany zewnętrzne z porotonu?? Opinie takie różne, że już mozna zgłupieć dalsza sasiadka budowala z porotonu,klopoty miala tylko z instalacjami i wbijaniem czegokolwiek do sciany..... ale to chyba problem każdej ceramiki poryzowanej. A mąż w już w domku??? o 21.30.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.05.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ktoś może wynajmował toy toy-a? Ile to może kosztować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 25.05.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 WITAM GRUPKĘ, wczoraj byłam w salonie M&S okna na Gdańskiej - bardzo kompetentna i symapatyczna obsługa. Polecam wszystkim, którzy chcą mieć orientację w temacie okien. Mają fajne parapety zewnętrzne z granitu (wcześniej sądziłam, że nigdy w życiu takich) rudo-brązowe, które według mnie super komponują się z oknami ciemny orzech. u nich zawsze była super obsługa!! i daja niezłe rabaciki... spróbujcie M&S na Ku Słońcu. Policzyli mi za okna lepiej niż na Gdańskiej. pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 WITAM GRUPKĘ, wczoraj byłam w salonie M&S okna na Gdańskiej - bardzo kompetentna i symapatyczna obsługa. Polecam wszystkim, którzy chcą mieć orientację w temacie okien. Mają fajne parapety zewnętrzne z granitu (wcześniej sądziłam, że nigdy w życiu takich) rudo-brązowe, które według mnie super komponują się z oknami ciemny orzech. u nich zawsze była super obsługa!! i daja niezłe rabaciki... spróbujcie M&S na Ku Słońcu. Policzyli mi za okna lepiej niż na Gdańskiej. pozdr Rygó hmm..ja jak tam byłam to faceci wogole byli niedostepni...tzn olewali wsio...no i tlukli do glowy ze okna tytanowe...to sa zrobione z tytanu...po tej info wyszlam...i chyba wiecej osob na tym forum mialo takie zdanie o nich... no ale moze sie chlopcy poprawili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.05.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 witam czwartkowo niom, jezdem wielkawłaśnie wróciłam z US - po niewielkich korektach, zwrot VAT-u za budowlankę zatwierdzony. konitka była przemiła i zadowolona, że tak porządnie zrobione dokumenty dostała. a teraz ide pracować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.05.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 witam czwartkowo niom, jezdem wielka właśnie wróciłam z US - po niewielkich korektach, zwrot VAT-u za budowlankę zatwierdzony. konitka była przemiła i zadowolona, że tak porządnie zrobione dokumenty dostała. a teraz ide pracować pozdrawiam gratulecje, można powiedzieć, że pokonałaś potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 witam czwartkowo niom, jezdem wielka właśnie wróciłam z US - po niewielkich korektach, zwrot VAT-u za budowlankę zatwierdzony. konitka była przemiła i zadowolona, że tak porządnie zrobione dokumenty dostała. a teraz ide pracować pozdrawiam gratulecje, można powiedzieć, że pokonałaś potwora urzedowego potwora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts