Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich

A ja juz jestem po operacji mojego pieska . Spodziewalam sie czegos gorszego juz biega po mieszkaniu . A apetyt ma za dwoch .

Najbardziej nie lubi chodzic z takim kolnierzem z plastiku (zeby nie drapala rany )

strach ma wielkie oczy :) niech zdrowieje szybko. a tak właściwie to jakiej ona rasy?

Witam wszystkich Starych i Nowych. Melduję, że mieszkam legalnie znaczy po odbiorze. Od wczoraj mam Neostradę a od zeszłego tygodnia psa - owczarka niemieckiego. Już ma 2 i pół miesiąca i robi pod siebie gdzie tylko się zatrzyma.

no wiesz co, normalnie masz przekichane, za zero odzewu. :wink:

gratulki z legalności i piecha. mój onek będzie miał kogo niańczyć, musimy się umówić na spacer łąkowy

Witam wszystkich Starych i Nowych. Melduję, że mieszkam legalnie znaczy po odbiorze. Od wczoraj mam Neostradę a od zeszłego tygodnia psa - owczarka niemieckiego. Już ma 2 i pół miesiąca i robi pod siebie gdzie tylko się zatrzyma.

No ze 100 lat Cie nie było!!!

Cicho, cicho a tu bum domek stoi no i się mieszka - gratulacje :D

Witam wszystkich

A ja juz jestem po operacji mojego pieska . Spodziewalam sie czegos gorszego juz biega po mieszkaniu . A apetyt ma za dwoch .

Najbardziej nie lubi chodzic z takim kolnierzem z plastiku (zeby nie drapala rany )

mój piesek jak miał złamaną nogę (tak paskudne złamanie, że składali operacyjnie) to też nosił ten kołnierz, ale dość szyko się przyzwyczaił. Fakt wyglądał jak ufopiesek ale cóż - jak mus to mus