Florek i Jadzia 29.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Zapytam ponownie czy ktos moze slyszal o firmie Ewas z okolic goleniowa wlasciciel p. Wrobel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.05.2006 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 witam wszystkich po dłuuugim urlopie wypoczynkowym moje domostwo prawie przygotowane do zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.05.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam! Już od rana nabuzowana jestem. Słodkim głosem pan w ENEI powiedział mi, że projektant jeszcze nie zrobił projektu. Termin wykonania przyłącza minął 26 stycznia 2006r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.05.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zapytam ponownie czy ktos moze slyszal o firmie Ewas z okolic goleniowa wlasciciel p. Wrobel ja nawet nie słyszałam o takiej firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.05.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.05.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 witam wszystkich po dłuuugim urlopie wypoczynkowym moje domostwo prawie przygotowane do zamieszkania. no, no jak Ty się pokazujesz na forum to zawsze z mocnymi wiadomościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.05.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam! Już od rana nabuzowana jestem. Słodkim głosem pan w ENEI powiedział mi, że projektant jeszcze nie zrobił projektu. Termin wykonania przyłącza minął 26 stycznia 2006r. i to się nazywa monopolista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.05.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam! Już od rana nabuzowana jestem. Słodkim głosem pan w ENEI powiedział mi, że projektant jeszcze nie zrobił projektu. Termin wykonania przyłącza minął 26 stycznia 2006r. i to się nazywa monopolista ręce mi już opadły!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.05.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 witam wszystkich po dłuuugim urlopie wypoczynkowym moje domostwo prawie przygotowane do zamieszkania. witaj i gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.05.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam wszystkich wtorkowo Borysek ma jeszcze tydzień kwarantanny poszczepieniowej a potem chętnie zwłaszcza, że energia go rozpiera i czem prędzej muszę go wybiegać zanim pozjada wszystkie kapcie. A apetyt ma ogromny 4 pełne michy dziennie i jeszcze do kuchni biega i zagląda czy aby jakiś ryżyk się nie zaplątał. A pieski bardzo lubi małe i duże. no to czekamy na koniec kwarantanny. uważaj żebyś nie przekarmiła - pies musi być niedojedzony, mam nadzieję, że te 4 michy to 4 "michy", a w realu miseczki. pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.05.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 dachowka roben kasztan wychodzi jesli sie nie myle 2.96 czyli jakies 21%rabatu Jeszcze nie liczyłam ile za sztukę, ale jest 18% rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam! Już od rana nabuzowana jestem. Słodkim głosem pan w ENEI powiedział mi, że projektant jeszcze nie zrobił projektu. Termin wykonania przyłącza minął 26 stycznia 2006r. u mnie też było niezłe opóźnienie i niewiele opomagało to że kontaktowałam się bezpośrednio z projektantem który działał na zlecenie Enei i molestowałam własciwe urzędy o załatwianie spraw we właściwym terminie. W mojej gminie sama decyzja o ustalenie lokalizacji inwestycji celu publicznego leżała pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 witam wszystkich po dłuuugim urlopie wypoczynkowym moje domostwo prawie przygotowane do zamieszkania. no to gratulacje! tylko gdzie te obiecane fotki No i zapomniałam się przywitać...cześć wszystkim czy ktoś wie kiedy ta zimnica się skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.05.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 witam wieczorkiem Właśnie wróciłam z działeczki, sprawdzić czy poraz 10 facet wystawił mnie do wiatru z wodą i oczywiście tak. Ale najlepsze w tym jest że przychodzimy i patrzymy a tu wiadomość nagrana że dzisiaj rozpoczęły się prace z podłączeniem wody. Dobre ale niektorzy potrafia zciemniac on jest w tym mistrzem, chyba ze dopiero przede mną spotkania z takimi fachowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.05.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Aha, Enea zrobiła mi wiszącą skrzynkę ZLN 10/50 ze złączem i od tego niby mam zrobić ZK-1 na własny koszt , ale chybabym wolała docelowo mieć licznik w domu. licznika w domu nie będziesz miała, nie te czasy, teraz liczniki montuje się na zewnątrz (budynku, lokalu) dam ci namiar, nie ma problema. spróbuj też z polecanym przez Teskę (wsio wysyłam na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.05.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 To o ile dobrze licze to poroton cos 3,75 za szt 3,78 i jako jedyne bez upustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.05.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 witam wieczorkiem Właśnie wróciłam z działeczki, sprawdzić czy poraz 10 facet wystawił mnie do wiatru z wodą i oczywiście tak. Ale najlepsze w tym jest że przychodzimy i patrzymy a tu wiadomość nagrana że dzisiaj rozpoczęły się prace z podłączeniem wody. Dobre ale niektorzy potrafia zciemniac berdziej to nam się smiać chciało - ma facet tupet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.05.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam wtorkowo, dzięki, czupurku - odebrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam wszystkich Didi wyslalam zobacz czy doszlo Ja z ciekawosci tez pytalam ale o porotherm (tak mam w proj ) i bylo cos podobnie bo zastanawianm sie nad BK Dziobek a ty gdzie budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 witam wszystkich-Dzióbek -priv jestem zła bo nie mam dzis autka-a budowlańcy weszli na budowe narazie zeby przygotowac pole bitwy a mnie tam nie ma i boje sie ze rozłoża -zbuduje swoja wiatke nie tam gdzie ja chce,i na dodatek autobusikiem do banku jechac autobusikiem musze przelac forse za stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts