Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich wtorkowo

Borysek ma jeszcze tydzień kwarantanny poszczepieniowej a potem chętnie zwłaszcza, że energia go rozpiera i czem prędzej muszę go wybiegać zanim pozjada wszystkie kapcie. A apetyt ma ogromny 4 pełne michy dziennie i jeszcze do kuchni biega i zagląda czy aby jakiś ryżyk się nie zaplątał. A pieski bardzo lubi małe i duże. :D

no to czekamy na koniec kwarantanny. :lol:

uważaj żebyś nie przekarmiła - pies musi być niedojedzony, mam nadzieję, że te 4 michy to 4 "michy", a w realu miseczki.

pozdrowionka dla wszystkich

Witam!

Już od rana nabuzowana jestem.

Słodkim głosem pan w ENEI powiedział mi, że projektant jeszcze nie zrobił projektu. Termin wykonania przyłącza minął 26 stycznia 2006r. :evil:

u mnie też było niezłe opóźnienie i niewiele opomagało to że kontaktowałam się bezpośrednio z projektantem który działał na zlecenie Enei i molestowałam własciwe urzędy o załatwianie spraw we właściwym terminie.

W mojej gminie sama decyzja o ustalenie lokalizacji inwestycji celu publicznego leżała pół roku :evil:

witam wieczorkiem :lol: :lol:

Właśnie wróciłam z działeczki, sprawdzić czy poraz 10 facet wystawił mnie do wiatru z wodą i oczywiście tak. Ale najlepsze w tym jest że przychodzimy i patrzymy a tu wiadomość nagrana że dzisiaj rozpoczęły się prace z podłączeniem wody. Dobre :o :o :-? :-? :evil: :evil:

ale niektorzy potrafia zciemniac

on jest w tym mistrzem, chyba ze dopiero przede mną spotkania z takimi fachowcami :-? :-?

Aha, Enea zrobiła mi wiszącą skrzynkę ZLN 10/50 ze złączem i od tego niby mam zrobić ZK-1 na własny koszt :-? , ale chybabym wolała docelowo mieć licznik w domu.

licznika w domu nie będziesz miała, nie te czasy, teraz liczniki montuje się na zewnątrz (budynku, lokalu)

dam ci namiar, nie ma problema. spróbuj też z polecanym przez Teskę (wsio wysyłam na priv)

witam wieczorkiem :lol: :lol:

Właśnie wróciłam z działeczki, sprawdzić czy poraz 10 facet wystawił mnie do wiatru z wodą i oczywiście tak. Ale najlepsze w tym jest że przychodzimy i patrzymy a tu wiadomość nagrana że dzisiaj rozpoczęły się prace z podłączeniem wody. Dobre :o :o :-? :-? :evil: :evil:

ale niektorzy potrafia zciemniac

berdziej to nam się smiać chciało - ma facet tupet :roll: :roll:

witam wszystkich-Dzióbek -priv

:evil: jestem zła bo nie mam dzis autka-a budowlańcy weszli na budowe narazie zeby przygotowac pole bitwy a mnie tam nie ma i boje sie ze rozłoża -zbuduje swoja wiatke nie tam gdzie ja chce,i na dodatek autobusikiem do banku jechac autobusikiem musze przelac forse za stal :evil: