Didi 30.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Didi wyslalam zobacz czy doszlo przeinstalowywałam skypa więc nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.05.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Didi wyslalam zobacz czy doszlo przeinstalowywałam skypa więc nic nie mam Ale ja wyslalam wiadomosc prywatna a skypa wylaczylam bo mam zaleglosci z praca A wczoraj cos murator nie za dobrze mi wchodzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 witam wszystkich! Jozia - pochwal sie - przeciez masz co pokazywac -PRZEWSPANIALY DOM!!! przepieknie polozony, sliczna dachowka, w ogole bajer!!! mam pytanie gdzie i po ile kupie studzienke z licznikiem na wode????? czy swiezo posadzone tuje trzeba nawozic czyms??? jak je pielegnowac coby szybko rosly????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.05.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 witam wszystkich! Jozia - pochwal sie - przeciez masz co pokazywac -PRZEWSPANIALY DOM!!! przepieknie polozony, sliczna dachowka, w ogole bajer!!! mam pytanie gdzie i po ile kupie studzienke z licznikiem na wode????? czy swiezo posadzone tuje trzeba nawozic czyms??? jak je pielegnowac coby szybko rosly????? I ja tez chetnie bym pogladala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 30.05.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witajcie ale Wy dużo piszecie jak się zagląda od czasu do czasu to nie sposób przeczytać Bodekku jeszcze raz dzięki za namiary na polbrukarzy. Położyli szybko i tak, że jesteśmy bardzo zadowoleni. Teraz zielona infrastrukturka i powinno być pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.05.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witajcie ale Wy dużo piszecie jak się zagląda od czasu do czasu to nie sposób przeczytać Bodekku jeszcze raz dzięki za namiary na polbrukarzy. Położyli szybko i tak, że jesteśmy bardzo zadowoleni. Teraz zielona infrastrukturka i powinno być pięknie. nie ma sprawy cieszę się że pomogłem gratuluję kolejnego "wujka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Didi wyslalam zobacz czy doszlo przeinstalowywałam skypa więc nic nie mam Ale ja wyslalam wiadomosc prywatna a skypa wylaczylam bo mam zaleglosci z praca A wczoraj cos murator nie za dobrze mi wchodzil właśnie odebrałam - dziękuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 30.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 gratuluję kolejnego "wujka" a dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.05.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 gratuluję kolejnego "wujka" a dziękuje a proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.05.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 O widzę, że dziś dawni zaglądacze się ujawniają: najpierw Józia, potem jolly, teraz wujek amo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.05.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 bo ciepło sie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.05.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 bo ciepło sie zrobiło odtajali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.05.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No nie smiejcie sie z nas!!! to, ze juz mieszkamy nie oznacza ze nic nie robimy, otoz ja np. dokanczam z zewnatrz domek - posialismy trawe, tuje - duuuuzo, wykopalismy jezioro - na oczko! - niedlugo robimy chate grillowa z bali pokryta galazkami brzozy, no i podjazd z kamienia.... zaczyna byc piknie!!! powoli aczkolwiek konsekwentnie zaczynam cieszyc sie i wybranym projektem i okolica!!!! >Maro - i jak???? na jaki projekt sie zdecydowales?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.05.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witajcie ale Wy dużo piszecie jak się zagląda od czasu do czasu to nie sposób przeczytać Bodekku jeszcze raz dzięki za namiary na polbrukarzy. Położyli szybko i tak, że jesteśmy bardzo zadowoleni. Teraz zielona infrastrukturka i powinno być pięknie. Witaj Amo jak sie mieszka na wielgowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.05.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 O widzę, że dziś dawni zaglądacze się ujawniają: najpierw Józia, potem jolly, teraz wujek amo Zatesknili za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.05.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam wszystkich Didi wyslalam zobacz czy doszlo Ja z ciekawosci tez pytalam ale o porotherm (tak mam w proj ) i bylo cos podobnie bo zastanawianm sie nad BK Dziobek a ty gdzie budujesz Police Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.05.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No nie smiejcie sie z nas!!! to, ze juz mieszkamy nie oznacza ze nic nie robimy, otoz ja np. dokanczam z zewnatrz domek - posialismy trawe, tuje - duuuuzo, wykopalismy jezioro - na oczko! - niedlugo robimy chate grillowa z bali pokryta galazkami brzozy, no i podjazd z kamienia.... zaczyna byc piknie!!! powoli aczkolwiek konsekwentnie zaczynam cieszyc sie i wybranym projektem i okolica!!!! >Maro - i jak???? na jaki projekt sie zdecydowales?????? No to super, gratulacje! Może pochwalisz się jakimiś fotkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ma ktoś do polecenia specjalistę od anten tv, bo nie mogę uzyskać obrazu bez odbić, a nie chce kupować anten i wzmacniaczy w ciemno metodą prób i błędów 3mcie się firma technosat na celnej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Aha, Enea zrobiła mi wiszącą skrzynkę ZLN 10/50 ze złączem i od tego niby mam zrobić ZK-1 na własny koszt , ale chybabym wolała docelowo mieć licznik w domu. licznika w domu nie będziesz miała, nie te czasy, teraz liczniki montuje się na zewnątrz (budynku, lokalu) dam ci namiar, nie ma problema. spróbuj też z polecanym przez Teskę (wsio wysyłam na priv) moj elektryk jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts