S.P. 17.01.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Ale tutaj puściutko w sobotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.01.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Joasiu na przeziębienie to soczek z malin jest niezrównany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.01.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Bikosa, jak tam maluszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.01.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Qrcze jakoś tak pusto na stronach dziennika budow. Joasia z Jasiem już budowę zakończyli, Teska pauzuje z pisaniem, Ivette też się ociąga. Co jest proszę szanownego państwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.01.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Po absencji oceniam, że większość z nas z forum ma kontakt w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.01.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Widze, ze SP wziela sobie do serca moj apel. hurra!! Jak wy znajdujecie czas w pracy na pisanie?? Ja jak wroce (dzieki bogu nie nastapi to zbyt szybko) to pewnie zupelnie znikne i pozostanie mi srodek nocy Ale mimo pogody zycze milego weekendu a SP szybkiego wyjscia z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.01.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Dzięki bikosa za życzenia, ale swoje trzeba odrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.01.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Poza tym taka sobotnia praca ma swoje zalety. Jest zdecydowanie mniej ludzi i spokojniej się pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.01.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Tak a propos, bikosa to w okienku to twoja chatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.01.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Ta w okienku to moja chatka- mam nadzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.01.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Śliczna, taki dworek. Z jakiego biura i jak się nazywa, to sobie pooglądam wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.01.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Już znalazłam, to Babie lato. Świetne wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.01.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Uff, już za niedługo do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 17.01.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 witamy forum w sobotnie popłudnie troche forum przysneło to fakt, ale wiosna za pasem napewno wówczas forum drgnie, ponadto ci co juz wybudowali i mieszkaja bedą służyc wieloma poradami dla nas zaczynających. a pro po my około 15 II chcemy ruszyc szukamy geodety do wytyczenia PS nie znamy sie na kompach i mamy pytanie skoro nie mamy zainstalowanego "Outlook Express", na priv naszego nie bedą docierac odpowiedzi?wile razy pisaliśmy na priv i bez odpowiedzi pozostaja nasze zapytania, gdzie jest problem?? hej wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 17.01.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Tylko roboczo wpadam na mini mini.... To jak Ulcia i Krzyś-pytałem się o coś....co z Mr.Ż Geodeta Borys Dwornik Biuro4833258 dom4268332 kom.607658898.powolasz się na Mariusza z ul.Pokoju mały rabat. Bikosa-ale ja nie mam kominka na dole,tylko na 1-ym p-trze(troszkę nacudaczyłm u siebie z tymi rozwiązaniami)he-he.Dół ogrzewam gazem,góra Gaz + Kom.,łazienki dam o.podlogowe!!Dodam nad bardziej pod stropem napowietrzenie kominka,nie chciałem w stropie co by nie osłabiac stropu-ale to moja teoria.Parter ma wys.3.1m więc mogę wszelkie instalacje zakryć podwieszanym sufitem. To jak rebiata-gdzie kupujecie piec , grzejniki i akcesorja...jakieś promocje??? ... OVER ....click click ..over ...can you hear me...? SETA I CZOSNEK - a to dobre........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 17.01.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 hej dzieki serdecznie mariusz r za namiary na geodetea pro po pana Żmy odpowiadaliśmy na priv Tobiehmmm własnie dlaczego nasze listy na priv nie trafiajamoze ze nie mamy ustawionej poczty Outlook Express ( nie znamy sie z ) prosimy o info miłej niedzieli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 17.01.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Do: Ulcia i krzysiek dziwi mnie ze nie macie zainstalowanego outlook ex.. poniewaz ten program do poczty instaluje sie automatycznie wraz z systemem ( Pytanie jaki macie system w kompie) moze tylko niemacie skonfigurowanego ( jezeli niemasz jak mowisz outlok ex.. to niemasz tez konta email - zalozcie sobie takie konto za darmo do wyboru na setkach darmowych serwisow przydatne jest) Nastepnie wraz z instalacja pakietu office tez instaluje sie outlok w troche innej wer. niewiem czy macie office zainstalowany. Jak bedziecie potrzebowac wiecej pomocy napiszcie podam wam na prv. moj tel zadzwonicie i wyjasni sie przez tel Hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 17.01.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 hej dzieki za odpnajprosciej bedzie jak podasz mamaTa i tutaj telbardzo prosimy z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 18.01.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Ulcia i Krzys: W Office jest Outlook ale zgola zupelnie inny.OE na pewno macie jezeli Windows jest Waszym systemem w komputerku.Natomiast nie rozumieim zaleznosci pomiedzy privem a Outlookiem.No chyba ze chcecie wyslac na adres mejlowy wiadomosc-ale po co wlasciwie.Wystarczy skorzystac w obrebie Forum-tu tez sa skrzynki pocztowe a do tego nie trzeba wysylac przez Outlook Express-a. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 18.01.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Kurde!!Tyle sie napisalem i mnie chaniebnie wywalilo!! Ulcia i Krzys: Tak jak mowi TAtuj,po pierwsze zarejestrowac sie na jakims serwerze pocztowym,przy okzazji spisac sobie informacje potrzebne do configuracji OE - adresy SMTP i POP3 (np.dla poczty na wp.pl jest to smtp.wp.pl i pop3.wp.pl) login i haslo.Te dane wpisac podczas konfiguracji OE i z glowy.Od tego momentu mozna wysylac wiadomosci z Waszego Outlooka Expressa,a jakbyscie chcieli skorzystac gdzie indziej to z formularzy na stronach www. MAm nadzieje ze pomoglem i ze nie zrobilem z siebie glupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts