kombi 30.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 powitac grupe czy mozna MIRAŚKA SPÓJRZ PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 dzióbek, maro74 - jak to jest z tym dofinansowaniem przez gminę uzbrojenia? Napiszcie coś więcej - co, jak i do kogo? o ile dobrze pamiętam, damare chwaliła kiedyś Joasia Jasia za terminowość, solidność i korzystne warunki. Specjalizowali się w Porothermie. maggie priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kto kupowal ostatnio stal, gdzie najtaniej?? Kacha72 kupowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kto kupowal ostatnio stal, gdzie najtaniej?? Kacha72 kupowałaś?? tak... byłam w centrostali w dąbiu hurtostal2 też w dąbiu ale i w stali Promix był konkurencyjny więc ostatecznie wzięłam od nich a tak wogóle to dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.05.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 31.05.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 witam No po tygodniowej nieobecności to po prostu nie sposób przeczytać wszystkiego coście napisali pozdrawiam więc nie przeczytawszy co się u Was tutaj działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.05.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 zawsze możesz spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.05.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam wszystkich Mamy juz 31 i jak szybko ten maj zlecial .I jaki on zimny sie zrobil nad ranem bylo tylko 3 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 31.05.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 witajcie ca za pogoda ...... a robota stoi a nawet leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.05.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 witajcie ca za pogoda ...... a robota stoi a nawet leży dlaczego nie poradziliscie sobie z wada w fundamencie czy dalej w szczecinie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie Facet od wody też zgania na pogodę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 31.05.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Wiem. Jeśli kogoś to interesuje, to mogę napisać na PW. Tak publicznie niestety nie mogę napisać rozwiazania zagadki Megalomania + Dziecinada. Szkoda nawet czasu na e-mail do ABW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie Facet od wody też zgania na pogodę, My też w firmie mamy przestoje ze względu na pogodę I jak tu dotrzymywać terminów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie Facet od wody też zgania na pogodę, My też w firmie mamy przestoje ze względu na pogodę I jak tu dotrzymywać terminów? tylko, że mój od miesiaca zgania na coś a kiedy mu dalismy ostatecznie termin w tym tygodniu to wymyśla znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie Facet od wody też zgania na pogodę, My też w firmie mamy przestoje ze względu na pogodę I jak tu dotrzymywać terminów? Kiedys bylo tak ze poczatek maja byl bardzo cieply a pozniej lato zimne i deszczowe . miejmy nadzieje ze teraz tak nie bedzie bo budowac w taka pogode to nic dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie Facet od wody też zgania na pogodę, My też w firmie mamy przestoje ze względu na pogodę I jak tu dotrzymywać terminów? tylko, że mój od miesiaca zgania na coś a kiedy mu dalismy ostatecznie termin w tym tygodniu to wymyśla znowu u mnie by juz taki nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie Facet od wody też zgania na pogodę, My też w firmie mamy przestoje ze względu na pogodę I jak tu dotrzymywać terminów? tylko, że mój od miesiaca zgania na coś a kiedy mu dalismy ostatecznie termin w tym tygodniu to wymyśla znowu u mnie by juz taki nie robił tylko, że on najbardziej konkurencyjny cenowo i o tej jego wadzie to słyszałam, po fakcie, ale napewno zrobi tylko nie trzyma się terminów. Ma mi wynagrodzić to ściągając humus z działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie Facet od wody też zgania na pogodę, My też w firmie mamy przestoje ze względu na pogodę I jak tu dotrzymywać terminów? tylko, że mój od miesiaca zgania na coś a kiedy mu dalismy ostatecznie termin w tym tygodniu to wymyśla znowu u mnie by juz taki nie robił tylko, że on najbardziej konkurencyjny cenowo i o tej jego wadzie to słyszałam, po fakcie, ale napewno zrobi tylko nie trzyma się terminów. Ma mi wynagrodzić to ściągając humus z działki oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.05.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 witam środkowo no i będzie (a może i już jest) przychówek dopiero co wkopałam klona globusa (czy jak mu tam), koronka się zazieleniła, choć malutka (tak ok. 30 cm średnicy), a dla pliszek wystarczyło i uwiły gniazdko, z bożą tzn. rolfa kłaków pomocą pozdrawiam z krainy deszczowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts