Asia i Robert 01.06.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 witam wieczornie....padam...ide na kanape....wrociłam ze szkoły Odpoczywaj intensywnie bo jutro trochę ci poprzeszkadzamy Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 No i tak sama do siebie piszę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.06.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem!! Rajd po hurtowniach i ceny coraz droższe im dalej miejsca budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem!! Rajd po hurtowniach i ceny coraz droższe im dalej miejsca budowy Już się boję jak będę musiała tak objeżdżać hurtownie. Zwłaszcza, że jestem raczej humanistką i cyferki sprawiają mi kłopot. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.06.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem!! Rajd po hurtowniach i ceny coraz droższe im dalej miejsca budowy bo to ten bezpłatny transport coraz droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Cześć Dzióbek chyba jesteśmy same na forum. Moje dzieciaki oglądają Małych agentów także został mi komputer. Nawet nie mogę ich wywalić spać bo mają święto. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Sorry Szydas. Fajnie że jesteś też. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.06.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Sorry Szydas. Fajnie że jesteś też. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.06.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ja tak w przelocie do komputera dosiadam, bo pracuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Sorry Szydas. Fajnie że jesteś też. Asia Właśnie przyglądam się twojemu projektowi też mi się podoba. Jest przecież w 10 najlepiej sprzedających się projektów. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Mój też wiecznie pracuje. Ale ktoś musi zarobić na tą chatę. Ja nie mam szans. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.06.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Właśnie przyglądam się twojemu projektowi też mi się podoba. Jest przecież w 10 najlepiej sprzedających się projektów. Asia naprawdę? nawet nie wiedziałem. my najpierw usiedliśmy nad kartką papieru i rysowaliśmy dom na zasadzie: ja tu jest wejście, tu hol, to tu musi być garaż a tu kuchnia, bo nie będziemy zakupów nosić przez całe mieszkanie. jak tu kuchnia to tu jadalnia, tu gabinet a tu łazienka itd. A potem przeglądaliśmy projekty pod katem zgodności z naszym rysunkiem. padło na ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Właśnie przyglądam się twojemu projektowi też mi się podoba. Jest przecież w 10 najlepiej sprzedających się projektów. Asia naprawdę? nawet nie wiedziałem. my najpierw usiedliśmy nad kartką papieru i rysowaliśmy dom na zasadzie: ja tu jest wejście, tu hol, to tu musi być garaż a tu kuchnia, bo nie będziemy zakupów nosić przez całe mieszkanie. jak tu kuchnia to tu jadalnia, tu gabinet a tu łazienka itd. A potem przeglądaliśmy projekty pod katem zgodności z naszym rysunkiem. padło na ten Najbardziej podoba mi się góra. Osobna sypialnia z łazienką bez ścian graniczących z pokojami dzieci. Tylko ten hol na dole trochę jest niewykorzystany. Chyba, że macie jakiś pomysł co z tym zrobić? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 01.06.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 no i praca wre-dzisiaj wykopali pod fundamenty,jutro wywrotka piasku na podsypke,no i mój-nasz chudy beton no i beda robic wode tez jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 no i praca wre-dzisiaj wykopali pod fundamenty,jutro wywrotka piasku na podsypke,no i mój-nasz chudy beton no i beda robic wode tez jutro No to już tylko do przodu. Powodzenia. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 01.06.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dzieki Asia oby tylko do przodu tak by było najlepiej kierownik jest optymistą i wierzy ze uda sie na ok 12 zamówic chudy beton,no żeby sie nie zdziwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dzieki Asia oby tylko do przodu tak by było najlepiej kierownik jest optymistą i wierzy ze uda sie na ok 12 zamówic chudy beton,no żeby sie nie zdziwił Nie przejmuj się tak bardzo. Jakoś to się już potoczy. Jeżeli kierownik jest dobrym fachowcem to napewno pomoże. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.06.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Najbardziej podoba mi się góra. Osobna sypialnia z łazienką bez ścian graniczących z pokojami dzieci. Tylko ten hol na dole trochę jest niewykorzystany. Chyba, że macie jakiś pomysł co z tym zrobić? Asia generalnie wyrzuciliśmy wiatrochron - w holu nie będzie tych ścianek. budynek jest trochę powiększony o 1,8 m od strony salonu i 0,9 m od strony gabinetu i tarasu. czasami trudno jest zagospodarować hol, ale przecież ma tylko komunikować ze sobą inne pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Cześć Dzióbek chyba jesteśmy same na forum. Moje dzieciaki oglądają Małych agentów także został mi komputer. Nawet nie mogę ich wywalić spać bo mają święto. Asia ja niestety tylko wpadłam na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Najbardziej podoba mi się góra. Osobna sypialnia z łazienką bez ścian graniczących z pokojami dzieci. Tylko ten hol na dole trochę jest niewykorzystany. Chyba, że macie jakiś pomysł co z tym zrobić? Asia generalnie wyrzuciliśmy wiatrochron - w holu nie będzie tych ścianek. budynek jest trochę powiększony o 1,8 m od strony salonu i 0,9 m od strony gabinetu i tarasu. czasami trudno jest zagospodarować hol, ale przecież ma tylko komunikować ze sobą inne pomieszczenia. To znaczy, że przesuneliście ściankę w stronę tego filarka na tarasie? To ile teraz ma pokój dzienny? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts