Asia i Robert 03.06.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Szkoda,że nie przez Wyszyńskiego. Bo ja wszystkie procesje, pochody itp. zawsze mam pod oknem. Taka jestem leniwa. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 03.06.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Chciałam coś dopisać do swojego postu ale nie mogę się dostać do tego znaczka i tak wyszło, że sama siebie cytuję. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.06.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witam sobotnio!! Na stal załatwilam miejsce na przechowanie, teren ogrodzony a wnocy biegają tam psy. Właśnie piję kawkę i pójdę zobaczyć czy gosciu kopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 03.06.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Dobrze masz z tą spółdzielnią. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.06.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Dobrze masz z tą spółdzielnią. Asia Ale z wodą do d..... Oczywiście nie kopie, zadzwoniłam do niego, a żona mówi, że w robocie, więc podziękowałam i poinformowałam ze już wiecej nie dzwonię i w poniedziałek zaczynam wyciągać konsekwencje prawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 03.06.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Kto rozciągnął stronę, nie mieści mi się na monitorze. Delf, informuje ze wczoraj z budowy sprzatnąłem ci walec. Jutro wielkie wałowanie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.06.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Dobrze masz z tą spółdzielnią. Asia Ale z wodą do d..... Oczywiście nie kopie, zadzwoniłam do niego, a żona mówi, że w robocie, więc podziękowałam i poinformowałam ze już wiecej nie dzwonię i w poniedziałek zaczynam wyciągać konsekwencje prawne. a jak długo już tak przeciąga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.06.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 a poza tym witam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.06.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Dobrze masz z tą spółdzielnią. Asia Ale z wodą do d..... Oczywiście nie kopie, zadzwoniłam do niego, a żona mówi, że w robocie, więc podziękowałam i poinformowałam ze już wiecej nie dzwonię i w poniedziałek zaczynam wyciągać konsekwencje prawne. a jak długo już tak przeciąga? przeciaga to codziennie, a według umowy miał zrobić do 20 maja, wiedział że w czerwcu mam zacząć pracę i wszystko mi wstrzymuje, miał odrazu sciągnąć humus zeby mógł wejść geodeta, chłopaki czekają a on w bambuko leci. Idę do sąsiada spytać czy nie pożyczy mi wody. Szkoda, że nie mam jakiś wyrośniętych znajomych bo z chęcią dałabym mu nauczkę. Myslałam, że facet solidny, robił u sąsiadów i innych osób, ale u nas tak jest, że jak wyrabia sobie opinie to póżniej sobie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.06.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 przeciaga to codziennie, a według umowy miał zrobić do 20 maja, wiedział że w czerwcu mam zacząć pracę i wszystko mi wstrzymuje, miał odrazu sciągnąć humus zeby mógł wejść geodeta, chłopaki czekają a on w bambuko leci. Idę do sąsiada spytać czy nie pożyczy mi wody. Szkoda, że nie mam jakiś wyrośniętych znajomych bo z chęcią dałabym mu nauczkę. Myslałam, że facet solidny, robił u sąsiadów i innych osób, ale u nas tak jest, że jak wyrabia sobie opinie to póżniej sobie pozwala to i tak jesteś wzorem cierpliwości.... ja po 3 dniach bym pogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.06.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witam wszystkich Z rana zapowiadala sie sloneczna pogoda a teraz znowu deszcz Dziobek daj go na liste bo tyle dni opoznienia to nieladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.06.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 czas się zbierać. mam spotkanie z okazji hmm....tej rocznicy matury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.06.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Zaczeli robić wodę, ciekawe kiedy skończą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 03.06.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 witam w ponuro-deszczowa sobote dzisiaj dzień porzadkowy w domu,wpisy wydatków do ksiegi budowy ,no i czytanie),inspekcja na budowie zrobiona-prawie skończyli zbrojenie i w 70% ułożone szalunki na ławe-szkoda ze pada to by skończyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 03.06.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Zaczeli robić wodę, ciekawe kiedy skończą?? u mnie robili wczoraj-od ok 8,30 i chyba do 13 bo przed 14 ich nie było-zostały papierki i założa licznik-oby jak najszybciej bo jak zaleja fundamenty to potrzebuje wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 popoludniowo witam...w przerwie w nauce...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.06.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 witam zima trwała za długo a wiosna jest do d...py dlaczego ja w tym roku zaczęłam budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 witam zima trwała za długo a wiosna jest do d...py dlaczego ja w tym roku zaczęłam budowe tak ma byc okolo jeszcze 14 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.06.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 witam zima trwała za długo a wiosna jest do d...py dlaczego ja w tym roku zaczęłam budowe tak ma byc okolo jeszcze 14 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 witam zima trwała za długo a wiosna jest do d...py dlaczego ja w tym roku zaczęłam budowe tak ma byc okolo jeszcze 14 dni no wlasnie....zimno....no ale chociaz mam czas do nauki...ogrod pozostwiałam tzw odłogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts