Teska 07.06.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nie bardzo moge nadazyc za waszym liczeniem kilometrow bo szczecin i obrzeza sa tak rozciagniete na mapie ze nie wiadomo odkad liczyc . A w obu czesciach byly ladne dzialki i najlepiej kupic w takim miejscu do ktorego czujemy ze to jest wlasnie to . no i racja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.06.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a trzeba brać pompę, po co ona potrzebna, głupie pytanie ale wolałam się gościa nie pytać , co by mi coś nie wymyślił , a pompa 200 zł inaczej taczkami będziesz beton woziła od rana do wieczora.... Pompą, czyli takim jakby dźwigiem z długą rurą idzie to byskawicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 w przerwie na kawke....jzu mi sie wsio kołuje w głowie....uczyc sie nie chce.... kurka i jescze pogoda ma byc w weekendzik...sami rozumiecie....a egzamin w poniedzialek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.06.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? a ile zawołali można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.06.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a trzeba brać pompę, po co ona potrzebna, głupie pytanie ale wolałam się gościa nie pytać , co by mi coś nie wymyślił , a pompa 200 zł pompe to bedziemy brali do stropu,teraz do ław to ma byc rura-przedłużka wylewki tzw,bo mamy dostep z 3 stron i duzo ludzików bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.06.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? a ile zawołali można wiedzieć? 191-197zł netto Oprócz topbetonu i thomasa betonu jest jeszcze inna betoniarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.06.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? a ile zawołali można wiedzieć? 191-197zł netto Oprócz topbetonu i thomasa betonu jest jeszcze inna betoniarnia? za metr szescienny? Arbet, Cemex, Lafarge - tyle znam, jeszcze nie korzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.06.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? a ile zawołali można wiedzieć? 191-197zł netto Oprócz topbetonu i thomasa betonu jest jeszcze inna betoniarnia? za metr szescienny? Arbet, Cemex, Lafarge - tyle znam, jeszcze nie korzystałem tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a trzeba brać pompę, po co ona potrzebna, głupie pytanie ale wolałam się gościa nie pytać , co by mi coś nie wymyślił , a pompa 200 zł pompe to bedziemy brali do stropu,teraz do ław to ma byc rura-przedłużka wylewki tzw,bo mamy dostep z 3 stron i duzo ludzików bedzie my tak samo zrobiliśmy, ta rura spokojnie wystarczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 czyzby pogoda sie naprawde miała poprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Teska najwyższy czas bo już mam serdecznie dosyć tego zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Teska najwyższy czas bo już mam serdecznie dosyć tego zimna ja nie wytrzymałam i kupiłam Tawułki.....no znow bede sadzic...ale za to kolorki beda ładne...tawułki sa zółte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 no nic...miłego..ide sie dalej uczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.06.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 08.06.2006 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To ja tez podniose bo nisko upadlismy dzien dobry spiochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.06.2006 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dzień dobry z rana, ale fajny dzień się zapowiada to dobrze, bo muszę obsadzić moją hałdę torfu a najpierw wyplewić. Teska, czego się tak zawzięcie uczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.06.2006 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.06.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 pobudka !!!! piękny dzionek mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.06.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witam!Oby dzisiejszy dzień był słoneczny!Moja córcia pojechała dziś na wycieczkę klasową do Międzyzdrojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.06.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witaj !!! moja do Biskupina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts