Joasia Jasia 20.01.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Brawo dla Teski!! - p. Papliński napisał horror z budowy Nie daj Boże wykonawcy przeczytają ale się będzie działo! Na razie przerzuciłam po łebkach Muratora bo pracuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.01.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Mnie nie odcięłi, ale mam założonego Big Brothera i musiałam podpisać, że nie będę korzystała w pracy z netu do celów prywatnych- ech....... Maggie - namiar podałam na priva. Pozdrawiam serdecznie wszystkich i główki do góry! Powoli może jakoś obejdę tę klauzulę moich amerykańskich pracodawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.01.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 [/b]czupurek.Jak zwykle punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dzisiaj siedzę w domu i sprawdzam kolokwia, ale pewnie kierowcom i innym drogowcom to mina rzednie. Jak tak dalej posypie, to upodobnisz się do swojego wesołego bałwanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.01.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 [/b]czupurek.Jak zwykle punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dzisiaj siedzę w domu i sprawdzam kolokwia, ale pewnie kierowcom i innym drogowcom to mina rzednie. Jak tak dalej posypie, to upodobnisz się do swojego wesołego bałwanka na wiosnę zmienię obrazek, chociaż narazie pasuje mi ten bałwanek i to nie dlatego że sypie, ja się tak czuję niekiedy w temacie budowania. synciu obiecał że zrobi stronkę ze zdjęciami naszego domeczka i umieści ją na jakimś serwerze (wtedy będę mogła zmienić emblemat), ale jak narazie na obiecankach się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.01.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Brawo dla Teski!! - p. Papliński napisał horror z budowy Nie daj Boże wykonawcy przeczytają ale się będzie działo! Na razie przerzuciłam po łebkach Muratora bo pracuję.... a o co chodzi? pyta bałwanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.01.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Drogi Czupurku Nasza koleżanka Teska jest w nowym numerze Muratora. Opowieśc o tym jak nie zwariować przy budowie domu. A panowie od ogrzewania i posadzek są nam znani. Akurat posadzkoarz nie paprze roboty - ale gazownikom się oberwało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 20.01.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Melduję się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 20.01.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Witam Wszystkich... Szczególnie młodszych stazem forumowiczkow:) Maggie ja również mam dobrego geodete..moge podesłac namiary,jesli jeszcze potrzebujesz... Tymczasem: Pada śnieg,pada śnieg dzwonią dzwonki sań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.01.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 no właśnie i tak miało być. 15-sta się zbliża, niedługo do domku i przestało padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 20.01.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 redakcja Muratora przeniesie się do Szczecina tym razem w Muratorze? Teska gratulacje piękna prezentacja budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetamarcin 20.01.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 czupurek: z ronda jak zjezdzasz i jedziesz ta droga gdzie jest stacja paliw BOBRYK to dalej jest takie gospodarstwo i chyba maja tam jakies borwoki czy cos... to przed jest droga w las w prawo i tam jest duzy obszar gdzie sprzedawali dzialki... nie wiem jak to wytlumaczyc w sumie sam nie bardzo kojarze to miejsce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 20.01.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 aneta&marcin macie pięknego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 20.01.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 aneta&marcin: Sorry,odpisywalem na Waszego posta ale po raz drugi mnie Forum potraktowalo po macoszemu i mi sie odechcialo pisac... W odpowiedzi na Wasze zapytanie to musze stwierdzic,ze ja z kolei zaminilem sie na offshore.Powody proste:krotkie kontrakty,lepsze pieniadze i raczej nieosiagalny na cargo socjal. A dlaczego wracasz na kontenery? A jezeli chodzi o marynarzy to chyba jeszcze zdaje sie bodeku w "sluzbie czynnej" oraz S.P. i Teska w "sluzbie pomocniczej"( ). Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetamarcin 20.01.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 iwona g: dzieki staramy sie.... macie w szczecinie czempiona polski karol: z tymi sprawami to chyba przejdziemy na priv co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 20.01.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 a ta dzialka w dobrej to nie kolo boiska czyli kolo SP??wg sprawdzonego zrodla- od jutra Teska wraca na wloscia!! zgotujmy naszej slynnje kolezance gorace powitanie hiphip hurra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.01.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 witam, witam wszystkich cieplutko z rana. kurcze znowu pada śnieg i wczoraj jak wyjeżdzałam z pracy niestety też padało wczoraj oglądałam pierwsze aranżacje swojej części dziennej (kuchnia, jadalnia i salonik) dwie godz siedziałam z projektantką, głowa boli od myślenia nie przypuszczałam, że można mieć dość miejsca i jednocześnie trudności z ustawieniem mebli no to wracam do pracy, miłęgo dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.01.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Witajcie Mam nadzieję że ta niesforna baba wreszcie przeczyta i napisze Iiii pokaże się na grupie... PS Spać! - rano mogę spać do wieczora.... To chyba zima... okropność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.01.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Dzień dobry wszystkim ! Fajna zima no nie nic tylko sanki. A Teski dalej nie widać może później bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetamarcin 21.01.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 dla zainteresowanych: w zwiazku z tym ze narazie nie potrafie wytlumaczyc gdzie jest moja dzialka... przeciez tam nie ma nawet jeszcze ulicy ani nic zeskanowalem mapke. tutaj mozecie zobaczyc:http://www.bullmastiff.pl/private moze ktos zorientuje sie gdzie to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.01.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Teska przyciśnięta do muru zeznała, że będzie jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts