delf 09.06.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 właśnie się dowiedziałem.... na pozwolenie na budowę muszę czekać "...co najmniej miesiąc". A na kiedy umówiłeś się z ekipą ? A jaki zakres prac chciałbyś wykonać w tym roku? wstępnie na lipiec, i od biedy w drugiej połowie może uda sie zacząć. A w tym roku chcieliśmy już zamieszkać.... dom w pół roku?? to jednak za szybkie tempo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 09.06.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 właśnie się dowiedziałem.... na pozwolenie na budowę muszę czekać "...co najmniej miesiąc". A na kiedy umówiłeś się z ekipą ? A jaki zakres prac chciałbyś wykonać w tym roku? wstępnie na lipiec, i od biedy w drugiej połowie może uda sie zacząć. A w tym roku chcieliśmy już zamieszkać.... Bądź dobrej myśli ! Z tego co słyszałam miesiąc oczekiwań to standard, a niby dlaczego u Was miałoby być dłużej. Będę Wam dzielnie kibicować W przyszłym tygodniu może ja złoże papiery do starostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.06.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 wstępnie na lipiec, i od biedy w drugiej połowie może uda sie zacząć. A w tym roku chcieliśmy już zamieszkać.... dom w pół roku?? to jednak za szybkie tempo.... niezupełnie. jakby udało się wszystko dobrze skoordynować to budowę skończylibyśmy w połowie paźdzernika, bez części wykończeniówki i bez zagospodarowanej działki. problem w tym, że początek planowaliśmy najpóźniej na koniec czerwca, tylko urzędy skutecznie nas opóźniły... teraz do tego dojdzie pogoda a jesień, gdzie może nie dać się części prac wykonać z powodu chłodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.06.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 wstępnie na lipiec, i od biedy w drugiej połowie może uda sie zacząć. A w tym roku chcieliśmy już zamieszkać.... dom w pół roku?? to jednak za szybkie tempo.... niezupełnie. jakby udało się wszystko dobrze skoordynować to budowę skończylibyśmy w połowie paźdzernika, bez części wykończeniówki i bez zagospodarowanej działki. problem w tym, że początek planowaliśmy najpóźniej na koniec czerwca, tylko urzędy skutecznie nas opóźniły... teraz do tego dojdzie pogoda a jesień, gdzie może nie dać się części prac wykonać z powodu chłodów jesli dało by się skoordynowac i bez... i bez.. - to tak Ale właśnie najsłabszą strona budowy domu, sa ludzie/ekipy, które cholerka za nic nie dają sie skoordynować - autopsja trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.06.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jesli dało by się skoordynowac i bez... i bez.. - to tak Ale właśnie najsłabszą strona budowy domu, sa ludzie/ekipy, które cholerka za nic nie dają sie skoordynować - autopsja trzymam kciuki niestety, zdaję sobie z tego sprawę, w związku z czym mój szczątkowy optymizm wybrał się na odludzie myśleć nad sensem istnienia. A na początku roku wszystko wyglądało tak realnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.06.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jesli dało by się skoordynowac i bez... i bez.. - to tak Ale właśnie najsłabszą strona budowy domu, sa ludzie/ekipy, które cholerka za nic nie dają sie skoordynować - autopsja trzymam kciuki niestety, zdaję sobie z tego sprawę, w związku z czym mój szczątkowy optymizm wybrał się na odludzie myśleć nad sensem istnienia. A na początku roku wszystko wyglądało tak realnie... No nie desperuj! Kto by tam chciał sie na zime wprowadzać?! Wiosną, to dopiero radość wprowadzać się wiosną! Nie ma tego złego Wracaj z tego "ogludzia" (featured by my son), bo strasznie jestem ciekawa, jak twój projekt wygląda w trójwymiarze - pewnie już wspominałam, że moi rodzice też wybrali ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.06.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jesli dało by się skoordynowac i bez... i bez.. - to tak Ale właśnie najsłabszą strona budowy domu, sa ludzie/ekipy, które cholerka za nic nie dają sie skoordynować - autopsja trzymam kciuki niestety, zdaję sobie z tego sprawę, w związku z czym mój szczątkowy optymizm wybrał się na odludzie myśleć nad sensem istnienia. A na początku roku wszystko wyglądało tak realnie... Z tym planowaniem tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.06.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 niestety, zdaję sobie z tego sprawę, w związku z czym mój szczątkowy optymizm wybrał się na odludzie myśleć nad sensem istnienia. A na początku roku wszystko wyglądało tak realnie... No nie desperuj! Kto by tam chciał sie na zime wprowadzać?! Wiosną, to dopiero radość wprowadzać się wiosną! Nie ma tego złego Wracaj z tego "ogludzia" (featured by my son), bo strasznie jestem ciekawa, jak twój projekt wygląda w trójwymiarze - pewnie już wspominałam, że moi rodzice też wybrali ten projekt? nie pisnęłaś ani słowa a co 3D - na płycie z przedostatniego Muratora były wizualizacje, m.in. naszego projektu, można sobie trochę pozwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.06.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 hej muszę się pochwalić kupiliśmy psa - jest boski jutro po niego jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.06.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 hej muszę się pochwalić kupiliśmy psa - jest boski jutro po niego jedziemy też się pochwaliłaś.... może chociaż rasę byś przybliżyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 właśnie się dowiedziałem.... na pozwolenie na budowę muszę czekać "...co najmniej miesiąc". A na kiedy umówiłeś się z ekipą ? A jaki zakres prac chciałbyś wykonać w tym roku? wstępnie na lipiec, i od biedy w drugiej połowie może uda sie zacząć. A w tym roku chcieliśmy już zamieszkać.... dom w pół roku?? to jednak za szybkie tempo.... moj sasiad sie wprowadził po połroczbej budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 hej muszę się pochwalić kupiliśmy psa - jest boski jutro po niego jedziemy a skad i jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.06.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 hej muszę się pochwalić kupiliśmy psa - jest boski jutro po niego jedziemy też się pochwaliłaś.... może chociaż rasę byś przybliżyła? I zdiecia tez by sie przydaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.06.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 rasa - fila brasileiro skąd - Dąbrowa Górnicza Na wszelkie moje zapytania odpowiada rzyraf ( mimo ze nie kupilismy psa z jego hodowli) - rzyraf to hodowca 1-sza klasa i bardzo miły forumowicz zdjęcia? sprobuje umiescic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.06.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 rasa - fila brasileiro skąd - Dąbrowa Górnicza Na wszelkie moje zapytania odpowiada rzyraf ( mimo ze nie kupilismy psa z jego hodowli) - rzyraf to hodowca 1-sza klasa i bardzo miły forumowicz zdjęcia? sprobuje umiescic to taki duży piesek, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.06.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 rasa - fila brasileiro skąd - Dąbrowa Górnicza Na wszelkie moje zapytania odpowiada rzyraf ( mimo ze nie kupilismy psa z jego hodowli) - rzyraf to hodowca 1-sza klasa i bardzo miły forumowicz zdjęcia? sprobuje umiescic to taki duży piesek, prawda? tak należy do grupy molosów Teraz ma niecałe 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.06.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 http://images3.fotosik.pl/81/d5323ba0ae4f33f5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.06.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 http://images2.fotosik.pl/81/7c7756c133f58c3amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 09.06.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam wszystkich wyglądam jak prawdziwy budowlaniec.... twarz spalona słoncem włos wypowiały chrypka od kurzu....... ławy zalane czekamy aż zastygną w pon wt ruszamy ze sciana fundamentowa....... ech jak pięknie szydas p.Zasimowicz robila mojej koleżance wszystko trwało 3 tygodnie ale po drodze były Świięta Wielkanocne więc chyba nie bedzie tak źle poza tym ona lubi jak sie do niej dzwoni wtedy działa ..... ładnie sie przez tel uśmiechaj jeżeli o zamieszkanie w pół roku to moja siostra pierwszą cegłe postawiła w czerwcu a na Święta Bożego narodzenia mieszkała w domu z wykończonym dołem i nic sie nie rozpada nie pęka aaa...... juz zapomniałam co miałam jeszcze napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 rasa - fila brasileiro skąd - Dąbrowa Górnicza Na wszelkie moje zapytania odpowiada rzyraf ( mimo ze nie kupilismy psa z jego hodowli) - rzyraf to hodowca 1-sza klasa i bardzo miły forumowicz zdjęcia? sprobuje umiescic moj sasiad ma takiego psa.....hmm....wielki,łeb jak ....oj oj..i do tego łapie za tyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts