Agnieszka1 09.06.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 rasa - fila brasileiro skąd - Dąbrowa Górnicza Na wszelkie moje zapytania odpowiada rzyraf ( mimo ze nie kupilismy psa z jego hodowli) - rzyraf to hodowca 1-sza klasa i bardzo miły forumowicz zdjęcia? sprobuje umiescic moj sasiad ma takiego psa.....hmm....wielki,łeb jak ....oj oj..i do tego łapie za tyłek ale zobacz jaki słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 słodki ,słodki......ale jak wyrosnie to dopiero bedzie słodziutki.... a tak ogólnie...chcieliscie takiego wielkozwierzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.06.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 słodki ,słodki......ale jak wyrosnie to dopiero bedzie słodziutki.... a tak ogólnie...chcieliscie takiego wielkoluda myslelismy poczatkowo o bokserze, ale od kiedy zobaczylismy w necie fila zakochalismy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.06.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Bardzo dziękuję za życzenia. Dopiero wróciłam z pracy od rana i teraz przeczytałam . Agnieszka, fajny piesio. Jak go nazwaliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.06.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Bardzo dziękuję za życzenia. Dopiero wróciłam z pracy od rana i teraz przeczytałam . Agnieszka, fajny piesio. Jak go nazwaliście?? Przyjedzie już z imieniem - Brok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.06.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 no to zaczęło się, pewnie nikt przez najbliższe parę tygodni tu nie zajrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.06.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 szydas p.Zasimowicz robila mojej koleżance wszystko trwało 3 tygodnie ale po drodze były Świięta Wielkanocne więc chyba nie bedzie tak źle poza tym ona lubi jak sie do niej dzwoni wtedy działa ..... ładnie sie przez tel uśmiechaj nie pocieszaj mnie, dzwoniłem do nich dzisiaj, i aktualnie opracowują projekty złożone w końcu kwietnia i jak tu się uśmiechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.06.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 poszukiwany dobry weterynarz na lewobrzezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 09.06.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 KONIEC BUDOWANIA CZAS NA MUNDIAL A PO 90 MIN. ZOBACZYMY CZY DALEJ SIE BUDUJEMY ,, TJ. REPREZENTACJA .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.06.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 poszukiwany dobry weterynarz na lewobrzezu Polecam 100% lecznicę weterynaryjną na Chopina koło akademików. +48914541806. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.06.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 poszukiwany dobry weterynarz na lewobrzezu Polecam 100% lecznicę weterynaryjną na Chopina koło akademików. +48914541806. dzięki wielkie cóż za piękny pełny nr tel dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.06.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Bądź dobrej myśli ! Z tego co słyszałam miesiąc oczekiwań to standard, a niby dlaczego u Was miałoby być dłużej. Będę Wam dzielnie kibicować W przyszłym tygodniu może ja złoże papiery do starostwa. ale jak się człowiek nasłucha, że ktoś tam miał szybciej to od razu też by tak chciał Życzę szybszego załatwiacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.06.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 poszukiwany dobry weterynarz na lewobrzezu Polecam 100% lecznicę weterynaryjną na Chopina koło akademików. +48914541806. dzięki wielkie cóż za piękny pełny nr tel dzięki Piesek śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 09.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A na Mundialu żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 09.06.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Dostałam warunki z Enei !!! Dzięki czupurku i boddeku !!! Jutro wyjeżdżam i obchodzę z rodzinką 55 rocznicę ślubu moich dziadków, a później dalej do "załatwiania" domku p.s. ale naszych leją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 rasa - fila brasileiro skąd - Dąbrowa Górnicza Na wszelkie moje zapytania odpowiada rzyraf ( mimo ze nie kupilismy psa z jego hodowli) - rzyraf to hodowca 1-sza klasa i bardzo miły forumowicz zdjęcia? sprobuje umiescic moj sasiad ma takiego psa.....hmm....wielki,łeb jak ....oj oj..i do tego łapie za tyłek ale zobacz jaki słodki Słodki bardzo. Wiesz, że psy tej rasy służyły ponoc do pilnowania niewolników na plantacjach? (Kogo będzie pilnował teraz? ) A'propos, żarcie będziesz chyba gotowac w miednicy, bo największy gar pewnie za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A na Mundialu żenada Ja nawet nie mam siły oglądac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 09.06.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 rasa - fila brasileiro skąd - Dąbrowa Górnicza Na wszelkie moje zapytania odpowiada rzyraf ( mimo ze nie kupilismy psa z jego hodowli) - rzyraf to hodowca 1-sza klasa i bardzo miły forumowicz zdjęcia? sprobuje umiescic A wiesz może czym się rózni fila od tosa inu. Myślałam o tosie ale na razie za droga. A pan na wystawie psów jak zapytałam go czy jego pies to tosa to prawie się obraził, że "ale w życiu". Z urody są podobne więc może charakter? http://tosa-inu.pl/psy/tosa1.jpg A póki co mam 2,5 mies. ON-ka, leży pod kompem i ciumka przez sen. Chyba śni mu się, że je z cyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.06.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Witam sobotnio Głowa boli , za krótko chyba spałam i te winko Wczoraj moja niunia pobiegała po wykopanych fundamentach, ale miała radochę w labiryncie, nie chciała iść do domu a tu prawie 22.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.06.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Nikogo nie ma, czyzby wszyscy jeszcze spali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts