dzióbek 10.06.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Agnieszka1 śliczny piesek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.06.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Dostałam warunki z Enei !!! Dzięki czupurku i boddeku !!! Jutro wyjeżdżam i obchodzę z rodzinką 55 rocznicę ślubu moich dziadków, a później dalej do "załatwiania" domku p.s. ale naszych leją Moi dziadkowie dożyli razem 61 lat, pamietam że na złote gody zjechala się cala rodzinka rozproszona po Polsce, bo mieszkali aż w lubelskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 10.06.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 witam dzisiaj jakis festyn w szkole u syna od 10-14 powariowali kto na to ma czas ? z placu boju..... schnie ława fundamentowa...... we wtorek beda rosły sciany zaczęłam kiepsko od zalanych fundamentów mam nadzieje ze teraz pójdzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.06.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Dostałam warunki z Enei !!! Dzięki czupurku i boddeku !!! Jutro wyjeżdżam i obchodzę z rodzinką 55 rocznicę ślubu moich dziadków, a później dalej do "załatwiania" domku p.s. ale naszych leją no to teraz aby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.06.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 no to zaczęło się, pewnie nikt przez najbliższe parę tygodni tu nie zajrzy patrząc na wczorajszy blamaż Forum jest ciekawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.06.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 pozdrawiam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.06.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 no to zaczęło się, pewnie nikt przez najbliższe parę tygodni tu nie zajrzy patrząc na wczorajszy blamaż Forum jest ciekawsze zmuszony jestem przyznać Ci rację - na mundialu wszystko zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.06.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 witam dzisiaj jakis festyn w szkole u syna od 10-14 powariowali kto na to ma czas ? z placu boju..... schnie ława fundamentowa...... we wtorek beda rosły sciany zaczęłam kiepsko od zalanych fundamentów mam nadzieje ze teraz pójdzie lepiej Kacha72, ponawiam prośbę o twoje zestawienie materiałów do hurtowni... Aby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 10.06.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 witam dzisiaj jakis festyn w szkole u syna od 10-14 powariowali kto na to ma czas ? z placu boju..... schnie ława fundamentowa...... we wtorek beda rosły sciany zaczęłam kiepsko od zalanych fundamentów mam nadzieje ze teraz pójdzie lepiej Kacha72, ponawiam prośbę o twoje zestawienie materiałów do hurtowni... Aby do przodu ojjj przegapiłam wcześniejszą prośbe podeślij mi mail na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.06.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 witam dzisiaj jakis festyn w szkole u syna od 10-14 powariowali kto na to ma czas ? z placu boju..... schnie ława fundamentowa...... we wtorek beda rosły sciany zaczęłam kiepsko od zalanych fundamentów mam nadzieje ze teraz pójdzie lepiej Kacha72, ponawiam prośbę o twoje zestawienie materiałów do hurtowni... Aby do przodu ojjj przegapiłam wcześniejszą prośbe podeślij mi mail na prv poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 10.06.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 poszło i w druga strone powinny byc 3 str to oferta euroklinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.06.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 niestety, zdaję sobie z tego sprawę, w związku z czym mój szczątkowy optymizm wybrał się na odludzie myśleć nad sensem istnienia. A na początku roku wszystko wyglądało tak realnie... No nie desperuj! Kto by tam chciał sie na zime wprowadzać?! Wiosną, to dopiero radość wprowadzać się wiosną! Nie ma tego złego Wracaj z tego "ogludzia" (featured by my son), bo strasznie jestem ciekawa, jak twój projekt wygląda w trójwymiarze - pewnie już wspominałam, że moi rodzice też wybrali ten projekt? nie pisnęłaś ani słowa a co 3D - na płycie z przedostatniego Muratora były wizualizacje, m.in. naszego projektu, można sobie trochę pozwiedzać. oglądaliśmy, ale nie ma to jak na "żywca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.06.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 a na Święta Bożego narodzenia mieszkała w domu z wykończonym dołem i nic sie nie rozpada nie pęka aaa...... juz zapomniałam co miałam jeszcze napisać czyli nie skończyła go tak naprawdę budować; mówimy o skończeniu domu w ciągu pół roku, a nie o momencie zamieszkania. moja ciocia też szybko budowała i teraz ma pęknięte kafle przez całą kuchnię - przykłady można by mnożyć zarówno na jeden, jak i drugi sposób budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.06.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 poszło i w druga strone powinny byc 3 str to oferta euroklinkieru doszły wsystkie tsy - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.06.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 a na Święta Bożego narodzenia mieszkała w domu z wykończonym dołem i nic sie nie rozpada nie pęka aaa...... juz zapomniałam co miałam jeszcze napisać czyli nie skończyła go tak naprawdę budować; mówimy o skończeniu domu w ciągu pół roku, a nie o momencie zamieszkania. moja ciocia też szybko budowała i teraz ma pęknięte kafle przez całą kuchnię - przykłady można by mnożyć zarówno na jeden, jak i drugi sposób budowania dokładnie tak, to są dwie różne rzeczy - mieszkać a skończyć budowę. na początek potrzebna jest jedna łazienka, jeden pokój i kuchnia, resztę można wykończać w trakcie. co do problemów związanych z szybką budową - jeśli przestrzega się czasów np. schnięcia ław fundamentowych czy stropów to z regły nie ma żadnych kłopotów. My chcemy przyspieszyć głównie koordynacją prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 10.06.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 witam dzisiaj jakis festyn w szkole u syna od 10-14 powariowali kto na to ma czas ? z placu boju..... schnie ława fundamentowa...... we wtorek beda rosły sciany zaczęłam kiepsko od zalanych fundamentów mam nadzieje ze teraz pójdzie lepiej u mnie tez zaczynaja we wtorek -a kiedy miałaś zalewana ławe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 10.06.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Kacha 72-ile wam poszło betonu na ławy ,(jeśli braliscie z gruchy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.06.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Kacha 72-ile wam poszło betonu na ławy ,(jeśli braliscie z gruchy)? mi dopiero pójdzie w poniedziałek najdalej we wtorek rano 23m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.06.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 ale pusto, pewnie z powodu pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.06.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Kacha 72-ile wam poszło betonu na ławy ,(jeśli braliscie z gruchy)? Miraśka, a nie masz obmiaru w projekcie? Jeśli nie to kierownik budowy powinien wam policzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts