Piotr M 21.01.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Cześć, o rany pisze juz 3 raz, nie wiem gdzie ta wiadomość się pojawia ale napewno nie w grupie Szczecinskiej. Mam na imie Piotr mam 30 lat. W marcu zaczynam budowe wlasnego domu. Jestem z zawodu inżynierem budownictwa, więc jeśli ktoś szuka kierownika budowy - to służę swoją osobą. Mam też tanie dobre ekipy budowlane, moj teść to geodeta - zapraszam zainteresowanych. Jeśli chodzi o mój dom to strasznie długo naszukaliśmy się dobrej działki, ale udało się, znaleźliśmy - teraz trzeba załatwić kredyt i można się budować. Szokiem dla mnie były ceny notarialne Może trzeba by było otworzyć biuro notarialne ....... ? pozdrawiam Piotr mój tel 0507 124 788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 21.01.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Teska to coś kręci!! Wczoraj mi zadeklarowała obecnośc na forum dzisiaj!! A teraz wmawia Joasi, że będzie jutro. teska nie ściemniaj- zobacz jaki śnieg jaśniutki leży dookoła. Nic się nie ukryje. A może jako sławna osoba ukrywasz się przed nami, szarymi żuczkami i tylko z równie słynnymi Joasia i jasiem oraz Maksiem będziesz utrzymywac kontakt?? Nie wierzę! Pozdrawiam wszystkich w ten piękny zimowy poranek. Inżynierze, gdzie się bedziesz budował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.01.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Aneta&Marcin nie bardzo z tej mapki mogłam się rozczytać, ale wnioskuję, że macie działkę od Agro Westu, czyli w moich okolicach. Ja mam na polu dokładnie na polu na przeciw boiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr M 21.01.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 bikosa - mów mi PiotrBędę się budował w Tanowie ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.01.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Piotr M - ooo - to blisko mnie Juz tam się Jmar buduje - tylko zamilkł na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.01.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Jakie ładne słoneczko, hejże na saneczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.01.2004 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Widze sporo nowych twarzy na forum.. bardzo dobrze moje owieczki... mnóżcie się... im wiecej tym lepiej...pozdrawiampraojciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.01.2004 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 bikosa: Wstyd mi za ciebie ... takie brzydkie slowa... co sobie nowi koledzy o kolezanki o nas pomyslą.... ale jako pracojciec wybaczam i oczekuje poprawy... no dobra, jest jeszcze ktos chetny na ojcowską reprymende? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 21.01.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 21.01.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Teska, jak wrócisz, to przeczytasz jakie glupie zarty sie mnie z tej tesknoty chwycily!! to juz totalna depryma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.01.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Bikosa, spoko. Ja myślę, że Teska też za nami tęskni i w związku z tym ma różne stany rozpaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.01.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Dzień Dobry... U mnie śnieg sypie cały dzionek..Saneczków jak mrówków przez okno widac... Piotrze M wyslalam Ci wiad na priv... Czy ktos slyszał o hurtowni budowlanej na Małopolskiej?Teska mi polecila,ale nie potrafie jej zlokalizowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr M 21.01.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 cześć, mam na imię Agnieszka - jestem żona Piotra M lalka - nie ma Piotra teraz w domu - jest na budowie Namiary napewno ma - jak wróci to wyśle Ci priva , pozdrawiam agnieszka Dobrą hurtownię materiałów budowlanych też Ci może polecić - nasz kolega ma jedna z większych w Szczecinie, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.01.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Witaj Agnieszka To ja poprosze wszystkie namiary Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.01.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Jeszcze 20 minutek i świat stanie się piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 21.01.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 SP- juz tylko 6min i.... A ja wlasnie wyrzucilam dziecko na mroz i mam juz fajrant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.01.2004 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 jeszcze pol godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 21.01.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Kotły gazowe idą w górę o 8% :oops:marża Niech paliwko dojdzie do 6zł,to po wejściu do €U rejon zachoniopomorski opustoszeje tak jak w DDR po zjednoczeniu Niemiec w miastach przygranicznych. Wnoisek: Pani Bezrobotna Bieda nadchodzi !! I po co się tak przejmować?? Pod koniec roku ceny na materiały zapewne spadną bo kto to będzie kupował?? Ludziska my już teraz płacimy ceny jak po wejściu do €U , tylko w maju sprzedawcy zamienią marżę z VAT! I po ptokach! NO PANIC Lecę do Australii Kupię procę szybkostrzelną i wyjaśnię paru osobą w GARNITURKACH o co chodzi!! Sprzedam działkę budowlaną z rozpoczętą budową , lub zamienię na kawalerkę w Sydnej. Bodeku-masz kajak,albo tratwę-obniżę koszty,a i kawał świata zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.01.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 mariusz r - dowcip się ciebie trzyma - to chyba przez pogodę gdzieś czytałem że w niskich temperaturach to prąd lepiej płynie i szybciej się myśli spoko co do tratwy to coś się znajdzie ale chyba teraz to trochę chłodno pozdrowienia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr M 21.01.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Cześć, lalka wysłałem Ci wiadomość na privpozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts