Asia i Robert 12.06.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.06.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 12.06.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Najbardziej to boję się tego, że będą problemy z dojazdem i będę musiała zrezygnować z pracy a na pocieszenie dostanę samochód i będę woziła cały dzień dzieci. A może to nie takie złe życie..... Asia niekoniecznie trzeba tak wozic dzieci. My będziemy mieszkac w Dobrej, dopoki corka jest mała bedziemy wozic do szkoły do Szczecina. Ale potem... jest PKS, tramwaj, autobus.. nie widze wiekszych problemów. ula No tak ale od PKS pewnie daleko i po ciemku a ja mam bujną wyobraźnię i będę codzienni umierać na zawał Asia blisko i przeciez mozna wyjsc i poczekac na dziecko. . ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 12.06.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ula jak tam postepy na budowie???? idzie idzie. teraz ogrzewanie podłogowe w przyszłym tygodniu posadzki. zaczyna sie wykończeniowka;-) ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.06.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia zwariowali. Jak zlapię wieczorem znaomą, która kupila działkę niedawno to podeślę namiar Ona kupiła niedaleko szkoły, sklepu i przystanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia hmm...daj znac ktore ci proponował.....ja w domu to bede ech...chyba po 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ula jak tam postepy na budowie???? idzie idzie. teraz ogrzewanie podłogowe w przyszłym tygodniu posadzki. zaczyna sie wykończeniowka;-) ula to kiedy sie wprowadzacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.06.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia zwariowali. Jak zlapię wieczorem znaomą, która kupila działkę niedawno to podeślę namiar Ona kupiła niedaleko szkoły, sklepu i przystanku No tak tylko działka pod lasem ach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.06.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia hmm...daj znac ktore ci proponował.....ja w domu to bede ech...chyba po 22 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.06.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymajcie łapki...dziś mam państwowy trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymajcie łapki...dziś mam państwowy trzymamy co to za egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.06.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia zwariowali. Jak zlapię wieczorem znaomą, która kupila działkę niedawno to podeślę namiar Ona kupiła niedaleko szkoły, sklepu i przystanku No tak tylko działka pod lasem ach...... las też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 kto robił ostatnio tynki gipsowe i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymajcie łapki...dziś mam państwowy trzymamy no na Cie to mozna liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia zwariowali. Jak zlapię wieczorem znaomą, która kupila działkę niedawno to podeślę namiar Ona kupiła niedaleko szkoły, sklepu i przystanku No tak tylko działka pod lasem ach...... to nasze miejsce jest oki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.06.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny To jak byś mogła to chętnie. Ta działka to przy drodze nad to jezioro którą oglądaliśmy i najbardziej podobają nam się te przy lesie i sąsiedzi tylko po bokach. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymajcie łapki...dziś mam państwowy trzymamy co to za egzamin? rehabilitacja i masaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymajcie łapki...dziś mam państwowy trzymamy co to za egzamin? rehabilitacja i masaz aaaaaaaa moj szwagier jest fizykoterapetą rehabilituje, masuje - zapieprz od rana do nocy zycze Teska powodzenia i trzymam te kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts