bodekku 12.06.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny a co z uzbrojeniem i może $$ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Cześć, spać się chce....... dobrze, że ten tydzień krótki - oby do środy. dlaczego krótki w czwartek jest swieto...jak wezmiesz piatek wolny masz 4 dni laby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymajcie łapki...dziś mam państwowy trzymamy co to za egzamin? rehabilitacja i masaz aaaaaaaa moj szwagier jest fizykoterapetą rehabilituje, masuje - zapieprz od rana do nocy zycze Teska powodzenia i trzymam te kciuki a szwagier to Jacek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.06.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymajcie łapki...dziś mam państwowy trzymamy co to za egzamin? rehabilitacja i masaz Mogę się zapisać jako manekin na masaż egzaminacyjny? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymajcie łapki...dziś mam państwowy trzymamy co to za egzamin? rehabilitacja i masaz Mogę się zapisać jako manekin na masaż egzaminacyjny? Asia hahahahah manekina to ja juz mam...ciekawe tylko czy dojde do tego etapu 3 dni bolała mie głowa....wiec malo co sie uczyłam....ech,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.06.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny a co z uzbrojeniem i może $$ ? Co to znaczy$$ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny a co z uzbrojeniem i może $$ ? Uzbrojenie jest pociagniete tak - woda - w drodze. Prąd - do wysokosci naszej dzialki a od nas droga by trzebabylo ciagnac. gazu nie ma. ceny sie nie orientuje my kupowalismy 2,5 roku temu po 45 zl/mkw - teraz pewnie sa drozsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymajcie łapki...dziś mam państwowy trzymamy co to za egzamin? rehabilitacja i masaz Mogę się zapisać jako manekin na masaż egzaminacyjny? Asia Asia jak bym skonczyła wczesniej i byłabym o normalnej godzinie w domku zadzwonie....to moze wpadniecie na kawke na tarasie???? bo ostatnio to jakos głupio wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny a co z uzbrojeniem i może $$ ? Uzbrojenie jest pociagniete tak - woda - w drodze. Prąd - do wysokosci naszej dzialki a od nas droga by trzebabylo ciagnac. gazu nie ma. ceny sie nie orientuje my kupowalismy 2,5 roku temu po 45 zl/mkw - teraz pewnie sa drozsze) kaznaliza???? szambo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.06.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny a co z uzbrojeniem i może $$ ? Uzbrojenie jest pociagniete tak - woda - w drodze. Prąd - do wysokosci naszej dzialki a od nas droga by trzebabylo ciagnac. gazu nie ma. ceny sie nie orientuje my kupowalismy 2,5 roku temu po 45 zl/mkw - teraz pewnie sa drozsze) A co z tą drogą przez Tanowo - ma być wojewódzka - czy to coś zmieni, bo wiem, że obwodnica ma lecieć na zakręcie przed Tanowem. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny a co z uzbrojeniem i może $$ ? Uzbrojenie jest pociagniete tak - woda - w drodze. Prąd - do wysokosci naszej dzialki a od nas droga by trzebabylo ciagnac. gazu nie ma. ceny sie nie orientuje my kupowalismy 2,5 roku temu po 45 zl/mkw - teraz pewnie sa drozsze) kaznaliza???? szambo??? kanaliza szykowana na ten rok podobno ale kto ich tam wie... my zrobilismy oczyszczalnie przydomową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.06.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka - a ten rzeźnik psów to gdzie mieszka? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.06.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny a co z uzbrojeniem i może $$ ? Uzbrojenie jest pociagniete tak - woda - w drodze. Prąd - do wysokosci naszej dzialki a od nas droga by trzebabylo ciagnac. gazu nie ma. ceny sie nie orientuje my kupowalismy 2,5 roku temu po 45 zl/mkw - teraz pewnie sa drozsze) kaznaliza???? szambo??? kanaliza szykowana na ten rok podobno ale kto ich tam wie... my zrobilismy oczyszczalnie przydomową z rozsączkowaniem czy biologiczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny a co z uzbrojeniem i może $$ ? Uzbrojenie jest pociagniete tak - woda - w drodze. Prąd - do wysokosci naszej dzialki a od nas droga by trzebabylo ciagnac. gazu nie ma. ceny sie nie orientuje my kupowalismy 2,5 roku temu po 45 zl/mkw - teraz pewnie sa drozsze) kaznaliza???? szambo??? kanaliza szykowana na ten rok podobno ale kto ich tam wie... my zrobilismy oczyszczalnie przydomową z rozsączkowaniem czy biologiczną? biologiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.06.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny a co z uzbrojeniem i może $$ ? Uzbrojenie jest pociagniete tak - woda - w drodze. Prąd - do wysokosci naszej dzialki a od nas droga by trzebabylo ciagnac. gazu nie ma. ceny sie nie orientuje my kupowalismy 2,5 roku temu po 45 zl/mkw - teraz pewnie sa drozsze) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.06.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam grupkę w ten piękny, letni dzień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam grupkę w ten piękny, letni dzień :) upalny, super jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.06.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam grupkę w ten piękny, letni dzień :) upalny, super jest.... tylko trawa schnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.06.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny a co z uzbrojeniem i może $$ ? Uzbrojenie jest pociagniete tak - woda - w drodze. Prąd - do wysokosci naszej dzialki a od nas droga by trzebabylo ciagnac. gazu nie ma. ceny sie nie orientuje my kupowalismy 2,5 roku temu po 45 zl/mkw - teraz pewnie sa drozsze) kaznaliza???? szambo??? kanaliza szykowana na ten rok podobno ale kto ich tam wie... my zrobilismy oczyszczalnie przydomową z rozsączkowaniem czy biologiczną? biologiczną a możesz podać mi z jakiej firmy, czy montaż był skomplikowany, gdzie odprowadzacie oczyszczone ścieki, no i za ile kupiliscie tę oczyszczalnię ? My też będziemy mieli POŚ biologiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam grupkę w ten piękny, letni dzień :) upalny, super jest.... tylko trawa schnie trzeba wieczorkiem podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts