dzióbek 12.06.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Kombi dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.06.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam grupkę w ten piękny, letni dzień :) upalny, super jest.... tylko trawa schnie trzeba wieczorkiem podlewać podlewam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 kto robił ostatnio tynki gipsowe i za ile? przerzucam na drugą stronę, może ktoś coś naskorobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.06.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny Potwierdzam, miejsce jest urokliwe. Ostatnio nawet przejechaliśmy się tą drogą, co by postępy na budowie u sąsiadki zobaczyć . Asia i Robert: Jak macie tak poważne wątpliwości co do blokowego sąsiedztwa, to chyba nie warto pakować się w trud budowy na tej działce. Mieszkać w miejscu, do którego nie jest się przekonanym i czekać, aż dzieci się usamodzielnią? A kto to wie, co będzie za 10 czy 15 lat? Jak już budować, w okolicy, która Wam się rzeczywiście podoba i którą będziecie lubić. Szkoda życia i energii na półśrodki. Nasza działka w Tanowie - "pseudouzbrojona" (fajne określenie ) kosztowała w ub. roku 75zł/m2, ale mieliśmy też ofertę 60zł/m2, działka przy drodze na Dobieszczyn - tyle, że 1000m2, a my chcieliśmy mniejszą. A w Tanowie naprawdę jest wszystko co trzeba - i szkoła podstawowa i sklepy czynne 7 dni w tygodniu i służba zdrowia i autobus miejski - więc samodzielny dojazd na zajęcia pozalekcyjne czy to do Polic czy do Szczecina jest dla dziecka możliwy. Tyle, że na gruntach w okolicach ul. Wiatracznej i przy drodze na Węgornik bywają torfy, więc wskazane jest zrobienie badania geologicznego przed podjęciem decyzji. Aha, Tanowo finiszuje już z planem zagospodarowania przestrzennego, więc pewnie działki wkrótce zdrożeją, za to dużo prościej będzie rozpocząć budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.06.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam grupkę w ten piękny, letni dzień :) upalny, super jest.... nie dla mnie ale z kapeluszem na głowie trochę siedzę na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.06.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam grupkę w ten piękny, letni dzień :) upalny, super jest.... tylko trawa schnie trzeba wieczorkiem podlewać podlewam ! oj! naprawdę trzeba podlewać u nas system chodzi od 20stej do ok 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 12.06.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 kto robił ostatnio tynki gipsowe i za ile? przerzucam na drugą stronę, może ktoś coś naskorobie Ano naskrobie Jakiś miesiąc temu tynkowaliśmy domek .. cena 18zl/m2 na Knaufie - porządnie i szybko - jakby co, to mogę podać namiary .. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.06.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Niedawna chłodna i mokra wiosna ma jednak swoje zalety. Nazbierałam w weekend sporo grzybów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.06.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Niedawna chłodna i mokra wiosna ma jednak swoje zalety. Nazbierałam w weekend sporo grzybów. jadalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 kto robił ostatnio tynki gipsowe i za ile? przerzucam na drugą stronę, może ktoś coś naskorobie Ano naskrobie Jakiś miesiąc temu tynkowaliśmy domek .. cena 18zl/m2 na Knaufie - porządnie i szybko - jakby co, to mogę podać namiary .. Piotr no to poproszę czy cena jest po negocjacjach? jak tak to jaka była wyjściowa? bo tam gdzie dzwonię to podają mi cenę 20-21 za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.06.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Niedawna chłodna i mokra wiosna ma jednak swoje zalety. Nazbierałam w weekend sporo grzybów. jadalne? Chyba tak, skoro żyję Kozaki, kurki i maślaczki - mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 kaznaliza???? szambo??? kanaliza szykowana na ten rok podobno ale kto ich tam wie... my zrobilismy oczyszczalnie przydomową z rozsączkowaniem czy biologiczną? biologiczną a możesz podać mi z jakiej firmy, czy montaż był skomplikowany, gdzie odprowadzacie oczyszczone ścieki, no i za ile kupiliscie tę oczyszczalnię ? My też będziemy mieli POŚ biologiczną. Kupowana w Bims-ie , nie pamiętam jaki producent oczysczalnia od 4 do 6 osób za 4tys zł. Jak to gdzie odprowadzamy scieki - z tego oczyszczona woda idzie w grunt. Mamy jeden kominek , z jednej odnogi ida trzy odgalezia ( no nie wiem jak to opisac) i lacza sie na koncu w jeden kominek went. Smrodki odprowadzane sa ponad dach. Montaz trwal pol dnia. Kopara wykopala dol , w to poszla oczyszczalnia + zwir , zasypano i jest Montaz malo skomplikowany . Sa oczyszczalnie inne - nie pamietam nazwy - kosztuja 8 tys ale odprowadzana jest na tyle czysta woda ze mozna podlewac nia ogrod. Jak byloby mnie stac na taka - kupilabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny Potwierdzam, miejsce jest urokliwe. Ostatnio nawet przejechaliśmy się tą drogą, co by postępy na budowie u sąsiadki zobaczyć . . ej , ej kiedy??? ja w sobote bylam tam od 12 do 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Niedawna chłodna i mokra wiosna ma jednak swoje zalety. Nazbierałam w weekend sporo grzybów. jadalne? Chyba tak, skoro żyję Kozaki, kurki i maślaczki - mniam, mniam ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.06.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 kaznaliza???? szambo??? kanaliza szykowana na ten rok podobno ale kto ich tam wie... my zrobilismy oczyszczalnie przydomową z rozsączkowaniem czy biologiczną? biologiczną a możesz podać mi z jakiej firmy, czy montaż był skomplikowany, gdzie odprowadzacie oczyszczone ścieki, no i za ile kupiliscie tę oczyszczalnię ? My też będziemy mieli POŚ biologiczną. Kupowana w Bims-ie , nie pamiętam jaki producent oczysczalnia od 4 do 6 osób za 4tys zł. Jak to gdzie odprowadzamy scieki - z tego oczyszczona woda idzie w grunt. Mamy jeden kominek , z jednej odnogi ida trzy odgalezia ( no nie wiem jak to opisac) i lacza sie na koncu w jeden kominek went. Smrodki odprowadzane sa ponad dach. Montaz trwal pol dnia. Kopara wykopala dol , w to poszla oczyszczalnia + zwir , zasypano i jest Montaz malo skomplikowany . Sa oczyszczalnie inne - nie pamietam nazwy - kosztuja 8 tys ale odprowadzana jest na tyle czysta woda ze mozna podlewac nia ogrod. Jak byloby mnie stac na taka - kupilabym. my mamy mieć odprowadzenie do kanalizy deszczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.06.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny Potwierdzam, miejsce jest urokliwe. Ostatnio nawet przejechaliśmy się tą drogą, co by postępy na budowie u sąsiadki zobaczyć . . ej , ej kiedy??? ja w sobote bylam tam od 12 do 16 Ostatnio, tzn ze trzy tygodnie temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.06.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Niedawna chłodna i mokra wiosna ma jednak swoje zalety. Nazbierałam w weekend sporo grzybów. jadalne? Chyba tak, skoro żyję Kozaki, kurki i maślaczki - mniam, mniam na te kurki to sama bym się skusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny Potwierdzam, miejsce jest urokliwe. Ostatnio nawet przejechaliśmy się tą drogą, co by postępy na budowie u sąsiadki zobaczyć . . ej , ej kiedy??? ja w sobote bylam tam od 12 do 16 Ostatnio, tzn ze trzy tygodnie temu jak będziesz przejeżdzać a ja będę to zajdź ogrodzenie czas robić i trawę siać za 3 tyg przeprowadzka a my mamy dom w polu Ocieplenie i tynki to juz jak bedziemy mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.06.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Teska - na dzisiaj umówiłam się z Grzegorzem na oglądanie działek po 19.oo Asia W Tanowie sa piekne dzialki do sprzedania Właśnie w Tanowie też mi się podoba tylko właściciele trochę szemrani i chcą sprzedać całe 3500 m2. A nas na całe nie stać. A gdzie są jeszcze działki? Asia Ale zalezy gdzie pytalas w Tanowie. Za nami sa piekne dzialki ( wg nas piekne) A miejsce to : przy ul. Polickiej jest przychodnia. Po drugiej stronie ulicy ( na przeciwko przychodni) jest droga gruntowo/zuzlowa ( na rogu ogrodzenie drewniane wysokie ze zwyklych sztachet - chodowla kozek ) Po prawej i na wprost nowo wybudowane domki. Wlaciwie to koniec Tanowa. Jadąc tą drogą około 300m zaczynają się działki, które o ile mi wiadomo są do sprzedania. W dali las Mogłabym się dowiedzieć nazwisko sprzedającej, ponieważ moi rodzice robili jej podział geodezyjny Potwierdzam, miejsce jest urokliwe. Ostatnio nawet przejechaliśmy się tą drogą, co by postępy na budowie u sąsiadki zobaczyć . . ej , ej kiedy??? ja w sobote bylam tam od 12 do 16 Ostatnio, tzn ze trzy tygodnie temu jak będziesz przejeżdzać a ja będę to zajdź ogrodzenie czas robić i trawę siać za 3 tyg przeprowadzka a my mamy dom w polu Ocieplenie i tynki to juz jak bedziemy mieszkac Pewnikiem jakbym widziała, że ktoś jest na budowie to bym zaszła, ale pusto było. Ale chyba niedługo to się do Ciebie o kontakt do Twojego Małżonka uśmiechnę, bo projekt na ukończeniu i czas planować budowę. No to ostry finisz przed Tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.06.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Idę gotować obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts