Agnieszka1 12.06.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 a no ostry ostry najgorsze jest to sprzątanie i malowanie bo sami malujemy Ale jak juz sie przeprowadzimy i bedzie urlopik to bedzie już lżej teraz na wsio czasu mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.06.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Idę gotować obiadek ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 12.06.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 kto robił ostatnio tynki gipsowe i za ile? przerzucam na drugą stronę, może ktoś coś naskorobie tynki gipsowe maszynowe - 18 zł m2 albo 19 - nie pamiętam. Napisz na priv do PeteraZ po telefon:-) ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 kto robił ostatnio tynki gipsowe i za ile? przerzucam na drugą stronę, może ktoś coś naskorobie tynki gipsowe maszynowe - 18 zł m2 albo 19 - nie pamiętam. Napisz na priv do PeteraZ po telefon:-) ula odpowiedział na posta że po 18 i że może podesłać namiar jak będę chciała No i chcę to może odpisze Ulanka a wiesz może ile płacicie za wylewki i kto wam będzie robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 12.06.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 kto robił ostatnio tynki gipsowe i za ile? przerzucam na drugą stronę, może ktoś coś naskorobie Ano naskrobie Jakiś miesiąc temu tynkowaliśmy domek .. cena 18zl/m2 na Knaufie - porządnie i szybko - jakby co, to mogę podać namiary .. Piotr no to poproszę czy cena jest po negocjacjach? jak tak to jaka była wyjściowa? bo tam gdzie dzwonię to podają mi cenę 20-21 za metr faktycznie drogo .. info poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.06.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 to następnym razem niech poprosi gościa o mapkę i niech jej pokaże gdzie to pełne uzbrojenie jest na działce. od razu kazałbym też pokazać warunki techniczne podłaczenia, bo może się okazać, że sieć już niewydolna i nie można podłączyć ani kanalizy ani wody.... Na szczęście zapytała mnie o radę i dostała cały instruktaż. Hm, facet chyba się zdziwi, bo pewnie myślał, że znalazł jelenia. chyba łanię, złotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam grupkę w ten piękny, letni dzień :) upalny, super jest.... nie dla mnie ale z kapeluszem na głowie trochę siedzę na tarasie no tak.....całe szczescie mam zadaszony tarasik zdrowka oki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam grupkę w ten piękny, letni dzień :) upalny, super jest.... tylko trawa schnie trzeba wieczorkiem podlewać podlewam ! oj! naprawdę trzeba podlewać u nas system chodzi od 20stej do ok 23 Didi zauwazyłam własnie...ze schnie mi robinia....listki sie skrecają, barak oznak jakis robali....a kwiatki sa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 no nic...znikam na egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.06.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam poniedziałkowo piątek mecz - bez komentarza Józia - o co ci chodzi, bo nie zrozumiałam? Teska - trzymam kciuki. pozdrawiam i znikam do dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 12.06.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1 Może mu to suche namocz. Mój je wszystko w każdej ilości to problemów nie mam a że chudzina był jak go kupiłam to wet kazał mi gotować ryż z marchwią i kurczakiem. Może też spróbuj. Był skóra i kości, moje dziecko nosiło go na rękach a teraz po 3 tygodniach nie ma siły go podnieść. Gruby nie jest ale żebra mu się wypełniły. Namoczyc w wodzie? czy w jakims wywarze z warzyw? W zwykłej kranówie. Po pół godziny narośnie i jest dwa razy więcej i mięciutkie. Sucha karma jest zbilansowana i nic więcej dodawać nie trzeba. Dla dużych psów szybko rosnących dobrze jest też robić kleik z kurzych łapek (dostępne w Geantcie) dobrze wpływa na stawy. Gotujesz te łapki do miękkiego ok. godziny wyjmujesz długie kości a resztę z pazurami dajesz do michy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.06.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 no nic...znikam na egzamin jak wrócisz to się pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.06.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 dzięki trobe A on nadal nie tyka suchego No, to nie pozostaje Ci nic innego, jak zamienic się w kucharkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 no nic...znikam na egzamin jak wrócisz to się pochwal wróciłam.......kurcze test....i co słyszymy.....ze wyniki beda po długim weekendzie....a egzamin teoretyczny w piatek...... maja nas gdzies.... ale mysle ze zdałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.06.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 no nic...znikam na egzamin jak wrócisz to się pochwal wróciłam.......kurcze test....i co słyszymy.....ze wyniki beda po długim weekendzie....a egzamin teoretyczny w piatek...... maja nas gdzies.... ale mysle ze zdałam czego szczerze życzymy . to czekanie na wyniki zawsze jest najgorsze, człowiek strasznie się spala z nerwów i zaczyna analizować. na dzień przed ogłoszeniem wyników będziesz przekonana, że odpowiedziałaś źle na wszystkie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 dzięki trobe A on nadal nie tyka suchego No, to nie pozostaje Ci nic innego, jak zamienic się w kucharkę. i to zrobiłam rozpoczęliśmy dietę barf makaron,surowa wątróbka kurczaka,warzywa, jajko na twardo,marchewka, jogurt - wsuwał jak szalony . Oczywiście nie daliśmy za dużo żeby po dwu i półdniowej głodowce nie rozbolał biedaka żołądek. Dzięki za rady trobe. Teska to co?kciukow jeszcze nie puszczam trzymam nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1 Może mu to suche namocz. Mój je wszystko w każdej ilości to problemów nie mam a że chudzina był jak go kupiłam to wet kazał mi gotować ryż z marchwią i kurczakiem. Może też spróbuj. Był skóra i kości, moje dziecko nosiło go na rękach a teraz po 3 tygodniach nie ma siły go podnieść. Gruby nie jest ale żebra mu się wypełniły. Namoczyc w wodzie? czy w jakims wywarze z warzyw? W zwykłej kranówie. Po pół godziny narośnie i jest dwa razy więcej i mięciutkie. Sucha karma jest zbilansowana i nic więcej dodawać nie trzeba. Dla dużych psów szybko rosnących dobrze jest też robić kleik z kurzych łapek (dostępne w Geantcie) dobrze wpływa na stawy. Gotujesz te łapki do miękkiego ok. godziny wyjmujesz długie kości a resztę z pazurami dajesz do michy. moczyłam , nic nie dało mąż wpadł na pomysł aby mu to zmiazdzyc - hmm, juz mi zal psiaka bylo, zrobilam jak wyzej tylko co teraz zrobic z 18 kg karmy suchej? moze ktos chce odkupic po konkurencyjnej cenie? z worka wziete dwa kubki Karma - Royal Canin Giant Junior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.06.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1 Może mu to suche namocz. Mój je wszystko w każdej ilości to problemów nie mam a że chudzina był jak go kupiłam to wet kazał mi gotować ryż z marchwią i kurczakiem. Może też spróbuj. Był skóra i kości, moje dziecko nosiło go na rękach a teraz po 3 tygodniach nie ma siły go podnieść. Gruby nie jest ale żebra mu się wypełniły. Namoczyc w wodzie? czy w jakims wywarze z warzyw? W zwykłej kranówie. Po pół godziny narośnie i jest dwa razy więcej i mięciutkie. Sucha karma jest zbilansowana i nic więcej dodawać nie trzeba. Dla dużych psów szybko rosnących dobrze jest też robić kleik z kurzych łapek (dostępne w Geantcie) dobrze wpływa na stawy. Gotujesz te łapki do miękkiego ok. godziny wyjmujesz długie kości a resztę z pazurami dajesz do michy. moczyłam , nic nie dało mąż wpadł na pomysł aby mu to zmiazdzyc - hmm, juz mi zal psiaka bylo, zrobilam jak wyzej tylko co teraz zrobic z 18 kg karmy suchej? moze ktos chce odkupic po konkurencyjnej cenie? z worka wziete dwa kubki Karma - Royal Canin Giant Junior cierpliwości, może za 2-3 tygodnie mu zasmakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.06.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 no nic...znikam na egzamin jak wrócisz to się pochwal wróciłam.......kurcze test....i co słyszymy.....ze wyniki beda po długim weekendzie....a egzamin teoretyczny w piatek...... maja nas gdzies.... ale mysle ze zdałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.06.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Podliczyłam dzisiaj pierwsze faktury, oj duzo wyszło dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts