Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

kto robił ostatnio tynki gipsowe i za ile?

przerzucam na drugą stronę, może ktoś coś naskorobie :)

tynki gipsowe maszynowe - 18 zł m2 albo 19 - nie pamiętam. Napisz na priv do PeteraZ po telefon:-)

ula

odpowiedział na posta że po 18 i że może podesłać namiar jak będę chciała 8) No i chcę to może odpisze :wink:

Ulanka a wiesz może ile płacicie za wylewki i kto wam będzie robił?

kto robił ostatnio tynki gipsowe i za ile?

przerzucam na drugą stronę, może ktoś coś naskorobie :)

Ano naskrobie :)

Jakiś miesiąc temu tynkowaliśmy domek .. cena 18zl/m2 na Knaufie - porządnie i szybko - jakby co, to mogę podać namiary ..

Piotr

no to poproszę :) czy cena jest po negocjacjach? jak tak to jaka była wyjściowa? bo tam gdzie dzwonię to podają mi cenę 20-21 za metr

faktycznie drogo ..

info poszło na priva

to następnym razem niech poprosi gościa o mapkę i niech jej pokaże gdzie to pełne uzbrojenie jest na działce. od razu kazałbym też pokazać warunki techniczne podłaczenia, bo może się okazać, że sieć już niewydolna i nie można podłączyć ani kanalizy ani wody....

Na szczęście zapytała mnie o radę i dostała cały instruktaż. 8) Hm, facet chyba się zdziwi, bo pewnie myślał, że znalazł jelenia. :evil:

chyba łanię, złotko 8) :lol:

witam grupkę w ten piękny, letni dzień :) :) :)

upalny, super jest.... :lol:

tylko trawa schnie :wink:

trzeba wieczorkiem podlewać :lol: :lol:

podlewam ! :D

oj! naprawdę trzeba podlewać

u nas system chodzi od 20stej do ok 23

Didi

zauwazyłam własnie...ze schnie mi robinia....listki sie skrecają, barak oznak jakis robali....a kwiatki sa....

Agnieszka 1

Może mu to suche namocz. Mój je wszystko w każdej ilości to problemów nie mam a że chudzina był jak go kupiłam to wet kazał mi gotować ryż z marchwią i kurczakiem. Może też spróbuj. Był skóra i kości, moje dziecko nosiło go na rękach a teraz po 3 tygodniach nie ma siły go podnieść. Gruby nie jest ale żebra mu się wypełniły.

Namoczyc w wodzie? czy w jakims wywarze z warzyw?

W zwykłej kranówie. Po pół godziny narośnie i jest dwa razy więcej i mięciutkie. Sucha karma jest zbilansowana i nic więcej dodawać nie trzeba. Dla dużych psów szybko rosnących dobrze jest też robić kleik z kurzych łapek (dostępne w Geantcie) dobrze wpływa na stawy. Gotujesz te łapki do miękkiego ok. godziny wyjmujesz długie kości a resztę z pazurami dajesz do michy. :lol:

no nic...znikam na egzamin :) :)

jak wrócisz to się pochwal :)

wróciłam.......kurcze test....i co słyszymy.....ze wyniki beda po długim weekendzie....a egzamin teoretyczny w piatek...... :o maja nas gdzies.... :(

ale mysle ze zdałam :lol:

czego szczerze życzymy :D. to czekanie na wyniki zawsze jest najgorsze, człowiek strasznie się spala z nerwów i zaczyna analizować. na dzień przed ogłoszeniem wyników będziesz przekonana, że odpowiedziałaś źle na wszystkie pytania :lol:

dzięki trobe :)

A on nadal nie tyka suchego :(

No, to nie pozostaje Ci nic innego, jak zamienic się w kucharkę.

:p i to zrobiłam :)

rozpoczęliśmy dietę barf :)

makaron,surowa wątróbka kurczaka,warzywa, jajko na twardo,marchewka, jogurt - wsuwał jak szalony . Oczywiście nie daliśmy za dużo żeby po dwu i półdniowej głodowce nie rozbolał biedaka żołądek.

Dzięki za rady trobe.

Teska to co?kciukow jeszcze nie puszczam :wink: trzymam nadal

Agnieszka 1

Może mu to suche namocz. Mój je wszystko w każdej ilości to problemów nie mam a że chudzina był jak go kupiłam to wet kazał mi gotować ryż z marchwią i kurczakiem. Może też spróbuj. Był skóra i kości, moje dziecko nosiło go na rękach a teraz po 3 tygodniach nie ma siły go podnieść. Gruby nie jest ale żebra mu się wypełniły.

W zwykłej kranówie. Po pół godziny narośnie i jest dwa razy więcej i mięciutkie. Sucha karma jest zbilansowana i nic więcej dodawać nie trzeba. Dla dużych psów szybko rosnących dobrze jest też robić kleik z kurzych łapek (dostępne w Geantcie) dobrze wpływa na stawy. Gotujesz te łapki do miękkiego ok. godziny wyjmujesz długie kości a resztę z pazurami dajesz do michy. :lol:

moczyłam , nic nie dało :cry: mąż wpadł na pomysł aby mu to zmiazdzyc - hmm, juz mi zal psiaka bylo, zrobilam jak wyzej :lol:

tylko co teraz zrobic z 18 kg karmy suchej?

moze ktos chce odkupic po konkurencyjnej cenie? :lol: z worka wziete dwa kubki

Karma - Royal Canin Giant Junior

Agnieszka 1

moczyłam , nic nie dało :cry: mąż wpadł na pomysł aby mu to zmiazdzyc - hmm, juz mi zal psiaka bylo, zrobilam jak wyzej :lol:

tylko co teraz zrobic z 18 kg karmy suchej?

moze ktos chce odkupic po konkurencyjnej cenie? :lol: z worka wziete dwa kubki

Karma - Royal Canin Giant Junior

cierpliwości, może za 2-3 tygodnie mu zasmakuje

:wink: