Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

witam wieczorkiem-po wczorajszym wylaniu napoju przez syncia na klawiature nie mogłam nic pisac-teraz nie działa jeszcze :caps lock,ctrl,alt :evil: chyba nie da sie juz nic zrobic :cry:

Może da się rozkręcić i wyszuszyć? W ostateczności - wymiana :-?

właśnie to zrobilismy ale powinniśmy to zrobic wczoraj a nie dzisiaj :evil: ja stara a głupia :lol:

Podliczyłam dzisiaj pierwsze faktury, oj duzo wyszło dużo :o :o

Nie załamuj się będzie jeszcze więcej :wink:

i to duzo wiecej :lol: ja notuje wszystko, :lol:

to wiem, tylko, że ściany czy dach to bedzie widać a teraz many idzie a nic nie widać :-?

najpierw nie widać :( , potem widać :) , potem znów nie widać przy wykończeniu :roll:

Agnieszka 1-masz może drzwi balkonowe przesuwne ?

nie , mam otwierane dwuskrzydłowe

no właśnie ogladałam dzisiaj na gdanskiej urzedowskiego i bym chciała kolor orzech,ale w tym kolorze nie maja garazowych drzwi tylko dąb..i mahoń :evil: ,a nie mo0ge sie zdecydowac na te drzwi balkonowe(czy dwuskrzudłowe czy przesuwne ) :lol:

kto robił ostatnio tynki gipsowe i za ile?

przerzucam na drugą stronę, może ktoś coś naskorobie :)

Ano naskrobie :)

Jakiś miesiąc temu tynkowaliśmy domek .. cena 18zl/m2 na Knaufie - porządnie i szybko - jakby co, to mogę podać namiary ..

Piotr

no to poproszę :) czy cena jest po negocjacjach? jak tak to jaka była wyjściowa? bo tam gdzie dzwonię to podają mi cenę 20-21 za metr

faktycznie drogo ..

info poszło na priva

Tez bym poprosila na priv :D

Agnieszka 1-masz może drzwi balkonowe przesuwne ?

nie , mam otwierane dwuskrzydłowe

no właśnie ogladałam dzisiaj na gdanskiej urzedowskiego i bym chciała kolor orzech,ale w tym kolorze nie maja garazowych drzwi tylko dąb..i mahoń :evil: ,a nie mo0ge sie zdecydowac na te drzwi balkonowe(czy dwuskrzudłowe czy przesuwne ) :lol:

znajoma wstawiała bramę ciemny orzech z Krispola

Nawet nie wiem co napisac .Z rana sie cieszylam ze przyszedl projekt a popoludniu byly wyniki mojego pieska ze ta jednak nowotwor :cry:

Agnieszka ja tez korzystam z lecznicy na Chopina minusem sa kolejki a plusem ze sa niezli i rozsadne ceny

bryta bardzo mi przykro :( jakie są rokowania?

ps. na jaki projekt w końcu sie zdecydowałaś?

Nawet nie wiem co napisac .Z rana sie cieszylam ze przyszedl projekt a popoludniu byly wyniki mojego pieska ze ta jednak nowotwor :cry:

Agnieszka ja tez korzystam z lecznicy na Chopina minusem sa kolejki a plusem ze sa niezli i rozsadne ceny

bryta bardzo mi przykro :( jakie są rokowania?

ps. na jaki projekt w końcu sie zdecydowałaś?

Trudno powiedziec na razie nic zlego sie nie dzieje ale jak to sie potoczy to niewiem napewno bedzie pod stala obserwacja lekarza ,

Dom w Lawendzie a wlasciwie wyrob lawendo-podobny 8) bo beda trzy duze zmiany

Trudno powiedziec na razie nic zlego sie nie dzieje ale jak to sie potoczy to niewiem napewno bedzie pod stala obserwacja lekarza

trzymam kciuki za psinkę, oby jak najmniej cierpiała.

Dom w Lawendzie a wlasciwie wyrob lawendo-podobny 8) bo beda trzy duze zmiany

wersja z którym dachem dwu czy wielospadowym?