maro74 12.06.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Podliczyłam dzisiaj pierwsze faktury, oj duzo wyszło dużo Nie załamuj się będzie jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.06.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam wieczorkiem-po wczorajszym wylaniu napoju przez syncia na klawiature nie mogłam nic pisac-teraz nie działa jeszcze :caps lock,ctrl,alt chyba nie da sie juz nic zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.06.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Podliczyłam dzisiaj pierwsze faktury, oj duzo wyszło dużo Nie załamuj się będzie jeszcze więcej i to duzo wiecej ja notuje wszystko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.06.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam wieczorkiem-po wczorajszym wylaniu napoju przez syncia na klawiature nie mogłam nic pisac-teraz nie działa jeszcze :caps lock,ctrl,alt chyba nie da sie juz nic zrobic Może da się rozkręcić i wyszuszyć? W ostateczności - wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.06.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1-masz może drzwi balkonowe przesuwne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.06.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam wieczorkiem-po wczorajszym wylaniu napoju przez syncia na klawiature nie mogłam nic pisac-teraz nie działa jeszcze :caps lock,ctrl,alt chyba nie da sie juz nic zrobic Może da się rozkręcić i wyszuszyć? W ostateczności - wymiana właśnie to zrobilismy ale powinniśmy to zrobic wczoraj a nie dzisiaj ja stara a głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.06.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 oj Miraśka , może nie wszystko stracone . Drzwi balkonowe przesuwne też mnie interesują. Wiem, że monka miała je montować, pewnie już zamontowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1-masz może drzwi balkonowe przesuwne ? nie , mam otwierane dwuskrzydłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.06.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Podliczyłam dzisiaj pierwsze faktury, oj duzo wyszło dużo Nie załamuj się będzie jeszcze więcej i to duzo wiecej ja notuje wszystko, to wiem, tylko, że ściany czy dach to bedzie widać a teraz many idzie a nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.06.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Podliczyłam dzisiaj pierwsze faktury, oj duzo wyszło dużo Nie załamuj się będzie jeszcze więcej i to duzo wiecej ja notuje wszystko, to wiem, tylko, że ściany czy dach to bedzie widać a teraz many idzie a nic nie widać najpierw nie widać , potem widać , potem znów nie widać przy wykończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.06.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1-masz może drzwi balkonowe przesuwne ? nie , mam otwierane dwuskrzydłowe no właśnie ogladałam dzisiaj na gdanskiej urzedowskiego i bym chciała kolor orzech,ale w tym kolorze nie maja garazowych drzwi tylko dąb..i mahoń ,a nie mo0ge sie zdecydowac na te drzwi balkonowe(czy dwuskrzudłowe czy przesuwne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.06.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.06.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 kto robił ostatnio tynki gipsowe i za ile? przerzucam na drugą stronę, może ktoś coś naskorobie Ano naskrobie Jakiś miesiąc temu tynkowaliśmy domek .. cena 18zl/m2 na Knaufie - porządnie i szybko - jakby co, to mogę podać namiary .. Piotr no to poproszę czy cena jest po negocjacjach? jak tak to jaka była wyjściowa? bo tam gdzie dzwonię to podają mi cenę 20-21 za metr faktycznie drogo .. info poszło na priva Tez bym poprosila na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 oj Miraśka , może nie wszystko stracone . Drzwi balkonowe przesuwne też mnie interesują. Wiem, że monka miała je montować, pewnie już zamontowała. zgadza się już są zamontowane i bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1-masz może drzwi balkonowe przesuwne ? nie , mam otwierane dwuskrzydłowe no właśnie ogladałam dzisiaj na gdanskiej urzedowskiego i bym chciała kolor orzech,ale w tym kolorze nie maja garazowych drzwi tylko dąb..i mahoń ,a nie mo0ge sie zdecydowac na te drzwi balkonowe(czy dwuskrzudłowe czy przesuwne ) znajoma wstawiała bramę ciemny orzech z Krispola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.06.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Nawet nie wiem co napisac .Z rana sie cieszylam ze przyszedl projekt a popoludniu byly wyniki mojego pieska ze ta jednak nowotwor Agnieszka ja tez korzystam z lecznicy na Chopina minusem sa kolejki a plusem ze sa niezli i rozsadne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Nawet nie wiem co napisac .Z rana sie cieszylam ze przyszedl projekt a popoludniu byly wyniki mojego pieska ze ta jednak nowotwor Agnieszka ja tez korzystam z lecznicy na Chopina minusem sa kolejki a plusem ze sa niezli i rozsadne ceny bryta bardzo mi przykro jakie są rokowania? ps. na jaki projekt w końcu sie zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.06.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Nawet nie wiem co napisac .Z rana sie cieszylam ze przyszedl projekt a popoludniu byly wyniki mojego pieska ze ta jednak nowotwor Agnieszka ja tez korzystam z lecznicy na Chopina minusem sa kolejki a plusem ze sa niezli i rozsadne ceny bryta bardzo mi przykro jakie są rokowania? ps. na jaki projekt w końcu sie zdecydowałaś? Trudno powiedziec na razie nic zlego sie nie dzieje ale jak to sie potoczy to niewiem napewno bedzie pod stala obserwacja lekarza , Dom w Lawendzie a wlasciwie wyrob lawendo-podobny bo beda trzy duze zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.06.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Zmiany przemyslane i przekonsultowane z tymi co budowali lawende . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trudno powiedziec na razie nic zlego sie nie dzieje ale jak to sie potoczy to niewiem napewno bedzie pod stala obserwacja lekarza trzymam kciuki za psinkę, oby jak najmniej cierpiała. Dom w Lawendzie a wlasciwie wyrob lawendo-podobny bo beda trzy duze zmiany wersja z którym dachem dwu czy wielospadowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts