dzióbek 14.06.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A u mnie pierwszy spór z lubym o kolor cegły klinkierowej na słupy przy wejściu . Ja chciałabym zrobić je w tym samym kolorze co kominy i słupy ogrodzeniowe, a mój uznał że to będzie za dużo i chciałby je zrobić w kolorze elewacji (tylko że jeszcze nie jestem pewna jaki dokładnie będzie kolor elewacji). Ja twierdzę, że będą sie gryzły dwie rożne klinkierówki - ciemna z jasna, a on że będzie ładnie. Póki nie zobaczę na oczy to się nie zgodzę i dlatego wieczorkiem zrobimy sobie wycieczke, może znajdzeimy gdzieś taki dom i podpatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no to dzis mamy meczyk ciekawe jak to bedzie....ulice sie chyba wyludnią.... Mnie to ani ziębi ani grzeje To jest chore, żeby tylu dorosłych facetów latało za 1 piłką O której ten mecz? to polecę na zakupy. Będzie się mozna wózkiem rozpędzić Asia 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A u mnie pierwszy spór z lubym o kolor cegły klinkierowej na słupy przy wejściu . Ja chciałabym zrobić je w tym samym kolorze co kominy i słupy ogrodzeniowe, a mój uznał że to będzie za dużo i chciałby je zrobić w kolorze elewacji (tylko że jeszcze nie jestem pewna jaki dokładnie będzie kolor elewacji). Ja twierdzę, że będą sie gryzły dwie rożne klinkierówki - ciemna z jasna, a on że będzie ładnie. Póki nie zobaczę na oczy to się nie zgodzę i dlatego wieczorkiem zrobimy sobie wycieczke, może znajdzeimy gdzieś taki dom i podpatrzymy obstawaj przy swoim....kominy, slupy i na ogrodzeniu to wyglada porzadnie, bez ciap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no to dzis mamy meczyk ciekawe jak to bedzie....ulice sie chyba wyludnią.... Mnie to ani ziębi ani grzeje To jest chore, żeby tylu dorosłych facetów latało za 1 piłką O której ten mecz? to polecę na zakupy. Będzie się mozna wózkiem rozpędzić Asia Asia mam takie samo zdanie a już oglądanie naszych patałachów to chyba nie należy do przyjemności co bardziej wrażliwi mogą się nabawić wrzodów żołądka albo jakiegoś zawału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.06.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Byla u nas policja w zwiazku z wybiciami szyb isie okazalo ze ta banda wczesniej pociela opony w kilkunastu autach narozrabiala pod sklepem (zarejstrowali sie na przemyslowej kamerze ) wlamali do sklepu ,kradnac napoje pozniej do nas chcieli pojezdzic autem A policja na to ze nic im nie moga zrobic bo maja po 13 lat Efekty bezstresowego wychowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.06.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Maro ladny ten tarasik tez go sobie skopiowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.06.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no to dzis mamy meczyk ciekawe jak to bedzie....ulice sie chyba wyludnią.... Mnie to ani ziębi ani grzeje To jest chore, żeby tylu dorosłych facetów latało za 1 piłką O której ten mecz? to polecę na zakupy. Będzie się mozna wózkiem rozpędzić Asia Asia mam takie samo zdanie a już oglądanie naszych patałachów to chyba nie należy do przyjemności co bardziej wrażliwi mogą się nabawić wrzodów żołądka albo jakiegoś zawału Dajcie spokój! Piłka nożna jest OK! To najlepsza pozycja w telewizji publicznej i prywatnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.06.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A u mnie pierwszy spór z lubym o kolor cegły klinkierowej na słupy przy wejściu . Ja chciałabym zrobić je w tym samym kolorze co kominy i słupy ogrodzeniowe, a mój uznał że to będzie za dużo i chciałby je zrobić w kolorze elewacji (tylko że jeszcze nie jestem pewna jaki dokładnie będzie kolor elewacji). Ja twierdzę, że będą sie gryzły dwie rożne klinkierówki - ciemna z jasna, a on że będzie ładnie. Póki nie zobaczę na oczy to się nie zgodzę i dlatego wieczorkiem zrobimy sobie wycieczke, może znajdzeimy gdzieś taki dom i podpatrzymy obstawaj przy swoim....kominy, slupy i na ogrodzeniu to wyglada porzadnie, bez ciap Tylko, że on twierdzi, ze za ciemne słupy do jasnej elewacji, one bedą w kolorzeciemnym bordo z czarnym (dokładnie kosmo wienerbergera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.06.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A u mnie pierwszy spór z lubym o kolor cegły klinkierowej na słupy przy wejściu . Ja chciałabym zrobić je w tym samym kolorze co kominy i słupy ogrodzeniowe, a mój uznał że to będzie za dużo i chciałby je zrobić w kolorze elewacji (tylko że jeszcze nie jestem pewna jaki dokładnie będzie kolor elewacji). Ja twierdzę, że będą sie gryzły dwie rożne klinkierówki - ciemna z jasna, a on że będzie ładnie. Póki nie zobaczę na oczy to się nie zgodzę i dlatego wieczorkiem zrobimy sobie wycieczke, może znajdzeimy gdzieś taki dom i podpatrzymy obstawaj przy swoim....kominy, slupy i na ogrodzeniu to wyglada porzadnie, bez ciap też jestem tego zdania!!! My z mężem zrobiliśmy tak: on decydował jaki materiał ma być zastosowany a ja jakiego koloru to duże uproszczenie, ale tak mniej więcej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.06.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no to dzis mamy meczyk ciekawe jak to bedzie....ulice sie chyba wyludnią.... Mnie to ani ziębi ani grzeje To jest chore, żeby tylu dorosłych facetów latało za 1 piłką O której ten mecz? to polecę na zakupy. Będzie się mozna wózkiem rozpędzić Asia Asia mam takie samo zdanie a już oglądanie naszych patałachów to chyba nie należy do przyjemności co bardziej wrażliwi mogą się nabawić wrzodów żołądka albo jakiegoś zawału Dajcie spokój! Piłka nożna jest OK! To najlepsza pozycja w telewizji publicznej i prywatnej! No no nie podejrzewałam cię o takie zainteresowania No chyba, że można popatrzeć na zgrabne tyłeczki bo u większości nogi i twarz odpadają Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.06.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A u mnie pierwszy spór z lubym o kolor cegły klinkierowej na słupy przy wejściu . Ja chciałabym zrobić je w tym samym kolorze co kominy i słupy ogrodzeniowe, a mój uznał że to będzie za dużo i chciałby je zrobić w kolorze elewacji (tylko że jeszcze nie jestem pewna jaki dokładnie będzie kolor elewacji). Ja twierdzę, że będą sie gryzły dwie rożne klinkierówki - ciemna z jasna, a on że będzie ładnie. Póki nie zobaczę na oczy to się nie zgodzę i dlatego wieczorkiem zrobimy sobie wycieczke, może znajdzeimy gdzieś taki dom i podpatrzymy Mnie tez to czeka bo gusta rozne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.06.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no to dzis mamy meczyk ciekawe jak to bedzie....ulice sie chyba wyludnią.... Mnie to ani ziębi ani grzeje To jest chore, żeby tylu dorosłych facetów latało za 1 piłką O której ten mecz? to polecę na zakupy. Będzie się mozna wózkiem rozpędzić Asia Asia mam takie samo zdanie a już oglądanie naszych patałachów to chyba nie należy do przyjemności co bardziej wrażliwi mogą się nabawić wrzodów żołądka albo jakiegoś zawału Dajcie spokój! Piłka nożna jest OK! To najlepsza pozycja w telewizji publicznej i prywatnej! No jasne a najlepiej w wydaniu reprezentacji Polski . hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A u mnie pierwszy spór z lubym o kolor cegły klinkierowej na słupy przy wejściu . Ja chciałabym zrobić je w tym samym kolorze co kominy i słupy ogrodzeniowe, a mój uznał że to będzie za dużo i chciałby je zrobić w kolorze elewacji (tylko że jeszcze nie jestem pewna jaki dokładnie będzie kolor elewacji). Ja twierdzę, że będą sie gryzły dwie rożne klinkierówki - ciemna z jasna, a on że będzie ładnie. Póki nie zobaczę na oczy to się nie zgodzę i dlatego wieczorkiem zrobimy sobie wycieczke, może znajdzeimy gdzieś taki dom i podpatrzymy obstawaj przy swoim....kominy, slupy i na ogrodzeniu to wyglada porzadnie, bez ciap Tylko, że on twierdzi, ze za ciemne słupy do jasnej elewacji, one bedą w kolorzeciemnym bordo z czarnym (dokładnie kosmo wienerbergera) eee tam...ja mam byrgund ryflowany ( bordo z ciut czarnym wpadajacy w szary) a elewacja jasna i pasuje wszytsko dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.06.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 No no nie podejrzewałam cię o takie zainteresowania No chyba, że można popatrzeć na zgrabne tyłeczki bo u większości nogi i twarz odpadają Asia jak to nie podejrzewałaś!? w mojej zmaskulinizowanej (trudne słowo) rodzinie nie mam wyjścia! Ale prawda jest taka, że pochodzę ze sfeminizowanej (jeszcze trudniejsze słowo ) rodziny, mój tato miał trzy córki, więc trzeba sie było wyrabiać - obejrzeć mecz siatkówki, piłki nożnej, szambo odetkać i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.06.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no to dzis mamy meczyk ciekawe jak to bedzie....ulice sie chyba wyludnią.... Mnie to ani ziębi ani grzeje To jest chore, żeby tylu dorosłych facetów latało za 1 piłką O której ten mecz? to polecę na zakupy. Będzie się mozna wózkiem rozpędzić Asia Asia mam takie samo zdanie a już oglądanie naszych patałachów to chyba nie należy do przyjemności co bardziej wrażliwi mogą się nabawić wrzodów żołądka albo jakiegoś zawału Dajcie spokój! Piłka nożna jest OK! To najlepsza pozycja w telewizji publicznej i prywatnej! No jasne a najlepiej w wydaniu reprezentacji Polski . hahahaha piłka denna, ale jakie emocje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.06.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A u mnie pierwszy spór z lubym o kolor cegły klinkierowej na słupy przy wejściu . Ja chciałabym zrobić je w tym samym kolorze co kominy i słupy ogrodzeniowe, a mój uznał że to będzie za dużo i chciałby je zrobić w kolorze elewacji (tylko że jeszcze nie jestem pewna jaki dokładnie będzie kolor elewacji). Ja twierdzę, że będą sie gryzły dwie rożne klinkierówki - ciemna z jasna, a on że będzie ładnie. Póki nie zobaczę na oczy to się nie zgodzę i dlatego wieczorkiem zrobimy sobie wycieczke, może znajdzeimy gdzieś taki dom i podpatrzymy Mnie tez to czeka bo gusta rozne Dzióbek jeśli luby chce w kolorze eleacji to zróbcie ze zwykłej pelnej cegły otynkujcie i połóżcie na koniec tynk taki jak w elewacji . Będzie i taniej i ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.06.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A u mnie pierwszy spór z lubym o kolor cegły klinkierowej na słupy przy wejściu . Ja chciałabym zrobić je w tym samym kolorze co kominy i słupy ogrodzeniowe, a mój uznał że to będzie za dużo i chciałby je zrobić w kolorze elewacji (tylko że jeszcze nie jestem pewna jaki dokładnie będzie kolor elewacji). Ja twierdzę, że będą sie gryzły dwie rożne klinkierówki - ciemna z jasna, a on że będzie ładnie. Póki nie zobaczę na oczy to się nie zgodzę i dlatego wieczorkiem zrobimy sobie wycieczke, może znajdzeimy gdzieś taki dom i podpatrzymy Mnie tez to czeka bo gusta rozne Dzióbek jeśli luby chce w kolorze eleacji to zróbcie ze zwykłej pelnej cegły otynkujcie i połóżcie na koniec tynk taki jak w elewacji . Będzie i taniej i ładnie. to odpada, bo widzę jak moje dziecko wchodząc za kazdym razem łapie je łapkami i będą zaraz brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 14.06.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 peterz jaką macie wysoką scianke kolankową, podnosiliście?? Ja podniosłam, ale chyba wrócę do wersji pierwotnej nic nie podnosiliśmy - tak jak jest, jest perfekcja, czyli prawie metr !!! postanowiliśmy nie poprawiać architekta najgorsze są nieprzemyślane zmiany i modyfikacje - tylko tworzą koszty i problemy .. a dom traci .. - potem taki daszek wygląda jak berecik na wodogłowiu .. dzióbek - możesz napisać na priva gdzie się budujesz .. Chętnie podjadę rowerkiem w ramach wycieczki turystyczno-krajoznawczej .. Mam ochotę na takie małe Deja Vu - czyli narodziny DUDKA .. dzióbek - dzięki !! CU soon .. tzn. jakoś w wk& Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.06.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 wybiera sie ktoś do IKEI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.06.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Hej, dawno mnie nie było. Mam pytanie- ktoś ostatnio sprzedawał mieszkanie- czy oświadzczenie do US o przeznaczeniu otrzymanej kasy na cele mieszkaniowe można znaleźć gdzieś w internecie czy muszę jechać do US?? Z góry dziękuję za odpowiedź. Ja sprzedawalam Oswiadczenie piszesz sama na kartce papieru nie ma na to drukow. wlasnie tydzien temu skladalam pozdr. czy to jest obligatoryjne ??? ja sprzedawałem ale nikt nic o oświadczeniu nie mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts