dzióbek 14.06.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 I znów pozbyłam sie kaski, tym razem na sciany działowe i jeszcze piasek w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.06.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dobrze, ze mecz jest będzie pusto Jak gdzieś zobaczycie zielony samochód jadący pomału i rozgladających sie w nim ludków tzn że to my oglądamy słupki i elewacje. A gdzie pojedziemy to niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.06.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dobrze, ze mecz jest będzie pusto Jak gdzieś zobaczycie zielony samochód jadący pomału i rozgladających sie w nim ludków tzn że to my oglądamy słupki i elewacje. A gdzie pojedziemy to niewiem Ja też tak mam . I jeszcze czasem ukradkiem robię zdjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.06.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dobrze, ze mecz jest będzie pusto Jak gdzieś zobaczycie zielony samochód jadący pomału i rozgladających sie w nim ludków tzn że to my oglądamy słupki i elewacje. A gdzie pojedziemy to niewiem A jak zobaczysz koło swojej budowy zielonego kombiaka to nie rzucaj kamieniami to ja będę podglądał postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.06.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dobrze, ze mecz jest będzie pusto Jak gdzieś zobaczycie zielony samochód jadący pomału i rozgladających sie w nim ludków tzn że to my oglądamy słupki i elewacje. A gdzie pojedziemy to niewiem A jak zobaczysz koło swojej budowy zielonego kombiaka to nie rzucaj kamieniami to ja będę podglądał postępy oj samochodem nie radzę, dziury jak diabli , szkoda autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.06.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dziś u nas (czyt. prawobrzeże) otwarcie Castoramy. Uff! No to teraz już mam wszystko pod ręką ja tez -byłam ok 10 ale tylko na chwilke wpadłam zobaczyc w jakiej cenie maja cement-1zł taniej a musze dokupic jeszcze ok1 t to 40 zł w kieszeni na co nieco reszta nie wiem ,na spokojnie pojadę w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.06.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dobrze, ze mecz jest będzie pusto Jak gdzieś zobaczycie zielony samochód jadący pomału i rozgladających sie w nim ludków tzn że to my oglądamy słupki i elewacje. A gdzie pojedziemy to niewiem Ja też tak mam . I jeszcze czasem ukradkiem robię zdjęcia ... to mi podpowiedziałaś , jakoś na to nie wpadłam, nie mam cyfrówki i przez tą budowę szybko nie kupimy, ale mam kamerę to pofilmujemy z ukrycia, dobrze że mam czarne szyby, przynajmniej właściciele nie poszczują nas pieskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.06.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dobrze, ze mecz jest będzie pusto Jak gdzieś zobaczycie zielony samochód jadący pomału i rozgladających sie w nim ludków tzn że to my oglądamy słupki i elewacje. A gdzie pojedziemy to niewiem A jak zobaczysz koło swojej budowy zielonego kombiaka to nie rzucaj kamieniami to ja będę podglądał postępy oj samochodem nie radzę, dziury jak diabli , szkoda autka Już tamtędy jeździłem fakt dziury niezłe , lepszy na ten teren rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.06.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no są wreszcie wyniki testów gimnazjalnych. u nas mamy 78 pkt myślę że niezły wynik i pozwoli mu dostać się tam gdzie wybrał no niezły wynik-mój ma 74 pkt i odchodza pkty za inne bajery wiec myslę ze tez bez problemu dostanie sie tam gdzie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.06.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 I znów pozbyłam sie kaski, tym razem na sciany działowe i jeszcze piasek w drodze super sie wydaje no nie? -mi został jeszcze tydzien zeby zdecydoawać sie jakie kominy-jeden napewno murowany do kominka a le nie mozemy sie zdecydowac na drugi w kotłowni o kolorze klinkieru na kominy nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.06.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 I znów pozbyłam sie kaski, tym razem na sciany działowe i jeszcze piasek w drodze super sie wydaje no nie? -mi został jeszcze tydzien zeby zdecydoawać sie jakie kominy-jeden napewno murowany do kominka a le nie mozemy sie zdecydowac na drugi w kotłowni o kolorze klinkieru na kominy nie wspomne kolor klinkieru to wiedziałam od razu gorzej teraz ze słupami Co do kominow to też jeszcze nie zdecydowalam, murarze namawiaja na gotowce - ale wiadomo bo im łatwiej), ale sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 wybiera sie ktoś do IKEI? tez mnie to interesuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Hej, dawno mnie nie było. Mam pytanie- ktoś ostatnio sprzedawał mieszkanie- czy oświadzczenie do US o przeznaczeniu otrzymanej kasy na cele mieszkaniowe można znaleźć gdzieś w internecie czy muszę jechać do US?? Z góry dziękuję za odpowiedź. Ja sprzedawalam Oswiadczenie piszesz sama na kartce papieru nie ma na to drukow. wlasnie tydzien temu skladalam pozdr. czy to jest obligatoryjne ??? ja sprzedawałem ale nikt nic o oświadczeniu nie mówił Jak nie składałeś oświadczenia, to zapłacisz podatek jesli mineło 5 pełnych kalendarzowych lat od momentu nabycia mieszkania podatku sie nie placi.To obowiazuje jak jest mniej niz 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Hej, dawno mnie nie było. Mam pytanie- ktoś ostatnio sprzedawał mieszkanie- czy oświadzczenie do US o przeznaczeniu otrzymanej kasy na cele mieszkaniowe można znaleźć gdzieś w internecie czy muszę jechać do US?? Z góry dziękuję za odpowiedź. Ja sprzedawalam Oswiadczenie piszesz sama na kartce papieru nie ma na to drukow. wlasnie tydzien temu skladalam pozdr. czy to jest obligatoryjne ??? ja sprzedawałem ale nikt nic o oświadczeniu nie mówił Jak nie składałeś oświadczenia, to zapłacisz podatek Boddeku a ile lat posiadałeś mieszkanie? ustawa mówi tak: jeśli od dnia zakupu mieszkania do jego odsprzedania nie minęło pięć lat to nalezy zapłacić podatek od jego wartości w wysokości 10% od 1992 roku wy mnie nie straszcie bo zawał gotowy ! to spij spokojnie mineło 5 pełnych kalendarzowych lat ....dlatego nawet notariusz cie nie poinformowal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 pusto popołudniowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.06.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 pusto popołudniowo..... wcale nie, ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 pusto popołudniowo..... jeszcze się wakacje nie zaczęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 pusto popołudniowo..... jeszcze się wakacje nie zaczęły jamlesik witaj dzis kibicujesz o 21??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 pusto popołudniowo..... wcale nie, ja jestem jak tam do objazdów przygotowani???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.06.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 pusto popołudniowo..... wcale nie, ja jestem jak tam do objazdów przygotowani???? taaaaaak Czekamy do 19.00 i ruszamy, narazie luby poszedł betonik podlewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts