kombi 14.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 witam JAK wrazenia po meczu chyba juz czas piłkarzykom wracać do domu tylko kto ich przyjmie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.06.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Witam świątecznie Ale pusto pewnie wszyscy wybrali się na wycieczki, pogoda super Chętnie też pojechałabym nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.06.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Witam świątecznie Ale pusto pewnie wszyscy wybrali się na wycieczki, pogoda super Chętnie też pojechałabym nad morze Ja wybieram sie w lipcu do tym razem do kolobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 15.06.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Witam świątecznie Ale pusto pewnie wszyscy wybrali się na wycieczki, pogoda super Chętnie też pojechałabym nad morze Ja wybieram sie w lipcu do tym razem do kolobrzegu Kołobrzeg jest cool ja co co najmniej 2 razy w roku jestem z rodzinką w Kołobrzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.06.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Witam świątecznie Ale pusto pewnie wszyscy wybrali się na wycieczki, pogoda super Chętnie też pojechałabym nad morze Ja wybieram sie w lipcu do tym razem do kolobrzegu Kołobrzeg jest cool ja co co najmniej 2 razy w roku jestem z rodzinką w Kołobrzegu. Ja tez lubie Kolobrzeg , fajnie tez jest w Ustce a tak super podoba mi sie w Dzwizynie (rewelacyjne polaczenie plazy z lasem sosnowym ) niestety nie chca z psami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 15.06.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Dźwirzyno jest super tylko trzeba się do plaży przez ten las przebijać ale to szczegół , my tam zawsze jeździmy na plażę bo w samym Kołobrzegu to ludzie jak sardynki leżą jeden na drugim, no i w sezonie do portu wq Dźwirzynie na świeżą rybkę obowiązkowo. . Ja jeżdzę tam z psem ale tobie chyba chodzi o nocleg że tam nie chcą tak?. Ja na szczęście mam ciotkę w Koobrzegu więc u niej się instalujemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.06.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Dźwirzyno jest super tylko trzeba się do plaży przez ten las przebijać ale to szczegół , my tam zawsze jeździmy na plażę bo w samym Kołobrzegu to ludzie jak sardynki leżą jeden na drugim, no i w sezonie do portu wq Dźwirzynie na świeżą rybkę obowiązkowo. . Ja jeżdzę tam z psem ale tobie chyba chodzi o nocleg że tam nie chcą tak?. Ja na szczęście mam ciotkę w Koobrzegu więc u niej się instalujemy . fajnie masz z tą ciocią, my niestety nie mamy rodzinki nad morzem, jedynie w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 15.06.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Dźwirzyno jest super tylko trzeba się do plaży przez ten las przebijać ale to szczegół , my tam zawsze jeździmy na plażę bo w samym Kołobrzegu to ludzie jak sardynki leżą jeden na drugim, no i w sezonie do portu wq Dźwirzynie na świeżą rybkę obowiązkowo. . Ja jeżdzę tam z psem ale tobie chyba chodzi o nocleg że tam nie chcą tak?. Ja na szczęście mam ciotkę w Koobrzegu więc u niej się instalujemy . fajnie masz z tą ciocią, my niestety nie mamy rodzinki nad morzem, jedynie w górach A ja za to w górach nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.06.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Dźwirzyno jest super tylko trzeba się do plaży przez ten las przebijać ale to szczegół , my tam zawsze jeździmy na plażę bo w samym Kołobrzegu to ludzie jak sardynki leżą jeden na drugim, no i w sezonie do portu wq Dźwirzynie na świeżą rybkę obowiązkowo. . Ja jeżdzę tam z psem ale tobie chyba chodzi o nocleg że tam nie chcą tak?. Ja na szczęście mam ciotkę w Koobrzegu więc u niej się instalujemy . fajnie masz z tą ciocią, my niestety nie mamy rodzinki nad morzem, jedynie w górach Rodzinke tez mam nad morzem w Gdyni 1o min spacerkiem przez las Tylko u rodziny nie bardzo sie odpoczywa bo kawki ,obiadki sami rozumiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.06.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Rodzinke tez mam nad morzem w Gdyni 1o min spacerkiem przez las Tylko u rodziny nie bardzo sie odpoczywa bo kawki ,obiadki sami rozumiecie to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 witam JAK wrazenia po meczu chyba juz czas piłkarzykom wracać do domu tylko kto ich przyjmie hehe grali dobrze mimo wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 popołudniowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.06.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Chcialam was sie spytac jak i za ile umawialiscie sie z geodeta na wytyczenie (naniesienie na mapy ) mediow a nastepnie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 ja za protokol powykonawczy - naniesienie domu mediow i aktualizacje mapki placilam 1000 zł...( 2 lata wstecz) teraz nie wiem jakie sa ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 15.06.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Witam świątecznie Ale pusto pewnie wszyscy wybrali się na wycieczki, pogoda super Chętnie też pojechałabym nad morze Hej !! Veni Vidi Vici .. - Byliśmy na Waszej budowie .. !! Na słupie-zbrojeniu ganku zostawiliśmy karteczkę .. niestety tylko z Twoim opisem trasy .. bo długopis odmówił posłuszeństwa .. Zrobiliśmy piękną pętlę rowerkami : oś.Arkońskie-Warszewo-Podburzańska-Przęsocin-Police-Tanowo-j.Głębokie-oś.Arkońskie .. razem 37 km pozdr / Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.06.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Chcialam was sie spytac jak i za ile umawialiscie sie z geodeta na wytyczenie (naniesienie na mapy ) mediow a nastepnie domu 600 za mapę, 400 za dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.06.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Hej !! Veni Vidi Vici .. - Byliśmy na Waszej budowie .. !! Na słupie-zbrojeniu ganku zostawiliśmy karteczkę .. niestety tylko z Twoim opisem trasy .. bo długopis odmówił posłuszeństwa .. Zrobiliśmy piękną pętlę rowerkami : oś.Arkońskie-Warszewo-Podburzańska-Przęsocin-Police-Tanowo-j.Głębokie-oś.Arkońskie .. razem 37 km pozdr / Piotr I co, podobało się?? Teraz to tam niewiele, tylko ławy i zwały piasku. A węża nie widzieliście, bo zapomnieliśmy schować i teraz pognał na działke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.06.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 ja za protokol powykonawczy - naniesienie domu mediow i aktualizacje mapki placilam 1000 zł...( 2 lata wstecz) teraz nie wiem jakie sa ceny Ale jak geodeta wytycza dom za to mam zaplacic 450 to za media placi sie tez za wytyczenie czy dopiero przy odbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 15.06.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Hej !! Veni Vidi Vici .. - Byliśmy na Waszej budowie .. !! Na słupie-zbrojeniu ganku zostawiliśmy karteczkę .. niestety tylko z Twoim opisem trasy .. bo długopis odmówił posłuszeństwa .. Zrobiliśmy piękną pętlę rowerkami : oś.Arkońskie-Warszewo-Podburzańska-Przęsocin-Police-Tanowo-j.Głębokie-oś.Arkońskie .. razem 37 km pozdr / Piotr I co, podobało się?? Teraz to tam niewiele, tylko ławy i zwały piasku. A węża nie widzieliście, bo zapomnieliśmy schować i teraz pognał na działke świetne miejsce - blisko lasu .. idealne dla DUDKA ile metrów ma Wasza działka ?? PS. a wąż sobie leżał pięknie rozciągnięty .. i się opalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 15.06.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Hej !! Veni Vidi Vici .. - Byliśmy na Waszej budowie .. !! Na słupie-zbrojeniu ganku zostawiliśmy karteczkę .. niestety tylko z Twoim opisem trasy .. bo długopis odmówił posłuszeństwa .. Zrobiliśmy piękną pętlę rowerkami : oś.Arkońskie-Warszewo-Podburzańska-Przęsocin-Police-Tanowo-j.Głębokie-oś.Arkońskie .. razem 37 km pozdr / Piotr I co, podobało się?? Teraz to tam niewiele, tylko ławy i zwały piasku. A węża nie widzieliście, bo zapomnieliśmy schować i teraz pognał na działke a propos węża i podlewania - chyba coś troszkę za mało tego podlewania w takie upały bo Wam ława popękała .. czy kier.bud to przepuści ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts