Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

My mamy wspólnotę. No tak a jak przyślą tych co sprawdzali to będzie to samo.

Jak zadzwonię do gazowni to przyjadą i odetną gaz bo oni nie naprawiają - już tak miałam jak się wprowadzałam.

Dlatego chcę kogoś kto to porządnie zrobi. Asia

jak to gazownia nie naprawia :o :o to w takim razie niech wspólnota działa,

Jak wprowadzaliśmy się to gaz ulatniał się z głównego zaworu. Oczywiście zadzwoniliśmy na pogotowie gazowe i zgłosiliśmy. Przyjechali panowie zdemontowali licznik i wyszli. :o

Kazali naprawić i zgłosić to do gazowni to zamontują nowy licznik. Prosiliśmy czy nie mogli by naprawić bo nikogo nie znamy. Powiedzieli, że oni nie są od naprawiania. :-? I tak to było. Asia

No tak wybuchnąć, nie wybuchnie, ale czy o takie załatwienie chodzi??

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Jak wprowadzaliśmy się to gaz ulatniał się z głównego zaworu. Oczywiście zadzwoniliśmy na pogotowie gazowe i zgłosiliśmy. Przyjechali panowie zdemontowali licznik i wyszli. :o

Kazali naprawić i zgłosić to do gazowni to zamontują nowy licznik. Prosiliśmy czy nie mogli by naprawić bo nikogo nie znamy. Powiedzieli, że oni nie są od naprawiania. :-? I tak to było. Asia

bo czekają na fuchę, pójdzcie do gazowni i nie z szefami tylko z tymi co jeżdżą i pogadajcie o co chodzi, powinni się zgodzić, chłopaki też chcą dorobić. Teraz mi się przypomniało, że ja tak załatwiłam przeniesienie licznika gazowego z kuchni do kibelka, przyjechali zrobili i nawet drogo nie wyszło a miałam pewność ze dobrze. Najlepiej Asia niech idzie i się ładnie usmiecha :lol: :lol:

Mam prośbę może ktoś zna kogoś z uprawnieniami do gazu, bo muszę uszczelnić 1 rurkę w kuchni i wczoraj w łazience strasznie było czyć gazem chociaż przegląd instalacji był 2 tyg. temu. :wink:

Na noc zakręciłam głowny zawór ale chciałabym, żeby ktoś sprawdził jeszcze raz czujnikiem. Na liście nikogo nie znalazłam. Asia

Rzuć okiem na PRIV :D

Witam piątkowo. Zaczyna się chyba gorący weekend bo parówa dziś nie znośna. Ja się kochani na kilka dni z wami żegnam czas naprawić zepsuty kręgosłup i własnie za chwilkę jadę na Unii :( . Trzymajta kciuki żeby operacja się udała. :) .

3mam mocno kciuki.

A co tam u Ciebie czy cos sie ruszylo z dzialeczka :lol:

Witam grupę,

Przedstawiałem się już w innym wątku, ale przedstawię się jeszcze szczecinianom.

W skrócie:

os. Śmierdnica (Płonia)

Pigwa (Archeton)

projekt adoptuje się dopiero

witaj,witaj-miło ze na prawobrzezu a jeszcze milej ze w Płoni -jesteś pierwsza bratnia dusza w tym rejonie :cry: ale to napewno dobry poczatek,jeszcze tyle działek wokół i nikt nie zaczyna budowy :cry: