delf 16.06.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 My mamy wspólnotę. No tak a jak przyślą tych co sprawdzali to będzie to samo. Jak zadzwonię do gazowni to przyjadą i odetną gaz bo oni nie naprawiają - już tak miałam jak się wprowadzałam. Dlatego chcę kogoś kto to porządnie zrobi. Asia jak to gazownia nie naprawia to w takim razie niech wspólnota działa, Jak wprowadzaliśmy się to gaz ulatniał się z głównego zaworu. Oczywiście zadzwoniliśmy na pogotowie gazowe i zgłosiliśmy. Przyjechali panowie zdemontowali licznik i wyszli. Kazali naprawić i zgłosić to do gazowni to zamontują nowy licznik. Prosiliśmy czy nie mogli by naprawić bo nikogo nie znamy. Powiedzieli, że oni nie są od naprawiania. I tak to było. Asia No tak wybuchnąć, nie wybuchnie, ale czy o takie załatwienie chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.06.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Jak wprowadzaliśmy się to gaz ulatniał się z głównego zaworu. Oczywiście zadzwoniliśmy na pogotowie gazowe i zgłosiliśmy. Przyjechali panowie zdemontowali licznik i wyszli. Kazali naprawić i zgłosić to do gazowni to zamontują nowy licznik. Prosiliśmy czy nie mogli by naprawić bo nikogo nie znamy. Powiedzieli, że oni nie są od naprawiania. I tak to było. Asia bo czekają na fuchę, pójdzcie do gazowni i nie z szefami tylko z tymi co jeżdżą i pogadajcie o co chodzi, powinni się zgodzić, chłopaki też chcą dorobić. Teraz mi się przypomniało, że ja tak załatwiłam przeniesienie licznika gazowego z kuchni do kibelka, przyjechali zrobili i nawet drogo nie wyszło a miałam pewność ze dobrze. Najlepiej Asia niech idzie i się ładnie usmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witam piatkowo - bo zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 16.06.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Mamy fajnego pana Rysia - złota rączka ale nie ma uprawnień bo na tą rurkę w kuchni trzeba mieć papier do wspólnoty. Zadzwonię do niego może kogoś zna. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.06.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 podnoszę bo coś pustawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.06.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witam piątkowo. Zaczyna się chyba gorący weekend bo parówa dziś nie znośna. Ja się kochani na kilka dni z wami żegnam czas naprawić zepsuty kręgosłup i własnie za chwilkę jadę na Unii . Trzymajta kciuki żeby operacja się udała. . 3mam mocno kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.06.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Mam prośbę może ktoś zna kogoś z uprawnieniami do gazu, bo muszę uszczelnić 1 rurkę w kuchni i wczoraj w łazience strasznie było czyć gazem chociaż przegląd instalacji był 2 tyg. temu. Na noc zakręciłam głowny zawór ale chciałabym, żeby ktoś sprawdził jeszcze raz czujnikiem. Na liście nikogo nie znalazłam. Asia Rzuć okiem na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.06.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witam piątkowo. Zaczyna się chyba gorący weekend bo parówa dziś nie znośna. Ja się kochani na kilka dni z wami żegnam czas naprawić zepsuty kręgosłup i własnie za chwilkę jadę na Unii . Trzymajta kciuki żeby operacja się udała. . 3mam mocno kciuki. A co tam u Ciebie czy cos sie ruszylo z dzialeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.06.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 O juz 1000 post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.06.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 bryta gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.06.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 O juz 1000 post GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.06.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 bryta - to ty teraz ELITA jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.06.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Potrzebuję małej porady księgowej, bo znowu mam zagwostkę.Peterz chyba Ty mi ostatnio pomagałeś a konkretnie Twoja żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.06.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Dzieki Brzmi ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.06.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 ja myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 16.06.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witam grupę, Przedstawiałem się już w innym wątku, ale przedstawię się jeszcze szczecinianom. W skrócie:os. Śmierdnica (Płonia)Pigwa (Archeton)projekt adoptuje się dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.06.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witam grupę, Przedstawiałem się już w innym wątku, ale przedstawię się jeszcze szczecinianom. W skrócie: os. Śmierdnica (Płonia) Pigwa (Archeton) projekt adoptuje się dopiero Witaj w grupie Na jakim jestes etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.06.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 A widzicie prawobrzeze gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 16.06.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witam grupę, Przedstawiałem się już w innym wątku, ale przedstawię się jeszcze szczecinianom. W skrócie: os. Śmierdnica (Płonia) Pigwa (Archeton) projekt adoptuje się dopiero witaj,witaj-miło ze na prawobrzezu a jeszcze milej ze w Płoni -jesteś pierwsza bratnia dusza w tym rejonie ale to napewno dobry poczatek,jeszcze tyle działek wokół i nikt nie zaczyna budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.06.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witam grupę, Przedstawiałem się już w innym wątku, ale przedstawię się jeszcze szczecinianom. W skrócie: os. Śmierdnica (Płonia) Pigwa (Archeton) projekt adoptuje się dopiero witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts