Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

ja za protokol powykonawczy - naniesienie domu mediow i aktualizacje mapki placilam 1000 zł...( 2 lata wstecz)

teraz nie wiem jakie sa ceny

Ale jak geodeta wytycza dom za to mam zaplacic 450 to za media placi sie tez za wytyczenie czy dopiero przy odbiorze

mozna na raty.tzn pierw dom pozniej przyłacza

Witam piątkowo. Zaczyna się chyba gorący weekend bo parówa dziś nie znośna. Ja się kochani na kilka dni z wami żegnam czas naprawić zepsuty kręgosłup i własnie za chwilkę jadę na Unii :( . Trzymajta kciuki żeby operacja się udała. :) .

Trzymam łapki...wracaj szybko do zdrowia!

Mam prośbę może ktoś zna kogoś z uprawnieniami do gazu, bo muszę uszczelnić 1 rurkę w kuchni i wczoraj w łazience strasznie było czyć gazem chociaż przegląd instalacji był 2 tyg. temu. :wink:

Na noc zakręciłam głowny zawór ale chciałabym, żeby ktoś sprawdził jeszcze raz czujnikiem. Na liście nikogo nie znalazłam. Asia

asia zerknij na privka

witam piateczkowo...

nabyłam łupek....bede murek budowac.......no w kazdym razie mam taki zamiarek..... :lol: :lol:

Lupek czy to chodzi o takiego piaskowca w plytach na murki, czy to cos innego :lol:

bo kojazyl mi sie z dachami

łupek to taki piaskowiec :lol: ale nie w plytach, takie wieksze i mniejsze kawałki....od jutra zaczynam zabawe :lol:

Witam piątkowo. Zaczyna się chyba gorący weekend bo parówa dziś nie znośna. Ja się kochani na kilka dni z wami żegnam czas naprawić zepsuty kręgosłup i własnie za chwilkę jadę na Unii :( . Trzymajta kciuki żeby operacja się udała. :) .

Trzymam łapki...wracaj szybko do zdrowia!

ja też trzymam kciuki, powodzenia !!!