Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

witam piateczkowo...

nabyłam łupek....bede murek budowac.......no w kazdym razie mam taki zamiarek..... :lol: :lol:

Lupek czy to chodzi o takiego piaskowca w plytach na murki, czy to cos innego :lol:

bo kojazyl mi sie z dachami

łupek to taki piaskowiec :lol: ale nie w plytach, takie wieksze i mniejsze kawałki....od jutra zaczynam zabawe :lol:

łupek, to łupek, a piaskowiec, to piaskowiec 8)

łupek, to skała metamorficzna, przeobrażona skała osadowa - się łupie i są różne, a piaskowiec, to skała osadowa- miękka (jak na skałę :wink: )

Ale nazwa zastrzeżona "Łupek" oznacza skałę przeobrażoną powstałą z iłów i pewnie stąd jej właściwości i fakt stosowania , jako pokrycia dachów, podłóg, wykonywania blatów itp.

powiedzcie mi dlaczego ludzie sa taaaaak niesłowni facet od poniedziałku coś mi przywozi na budowę i dowieźć nie może , a przez tel mówi że już zaraz bedzie :evil:

kompletnie tego nie rozumiem jak ja bym tak pracowała to juz bym dawno musiała iść na kuroniówkę :-?

a przywozi coś wyjątkowego? super tanio? jeśli nie to kup u kogoś innego a temu powiedz, że teraz to sie może w d.... pocałować

a nie ma wcale chyba bede musiała zapl

powiedzcie mi dlaczego ludzie sa taaaaak niesłowni facet od poniedziałku coś mi przywozi na budowę i dowieźć nie może , a przez tel mówi że już zaraz bedzie :evil:

kompletnie tego nie rozumiem jak ja bym tak pracowała to juz bym dawno musiała iść na kuroniówkę :-?

a przywozi coś wyjątkowego? super tanio? jeśli nie to kup u kogoś innego a temu powiedz, że teraz to sie może w d.... pocałować

no właśnie miało być super tanio :evil:

a nie ma wcale chyba bede musiła zapłacić jak wszyscy czyli ok 220 zł może ktos ma taniej??

a nie ma wcale chyba bede musiała zapl

no właśnie miało być super tanio :evil:

a nie ma wcale chyba bede musiła zapłacić jak wszyscy czyli ok 220 zł może ktos ma taniej??

chodzi mi o piach zasypowy bo nie dodałam :D

Kacha 72-jak tam postepy w budowaniu?myślałam że wystartujemy razem ale niestety u mnie poślizg :evil:

nic sie nie martw dogonisz mnie u mnie potępy mizerne w pon zaczynaja stawiac ściany fundamentowe .... w/g planu powinny juz byc stropowe :evil:

to tak jak u mnie a miało być we wtorek -chyba musimy nauczyc sie cierpliwosci :lol: bedzie ok.szkoda nerwów