tomadyna 16.06.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Czy ktoś może orientuje się o której rozpoczyna się jutro i w niedzielę wystawa psów ? Podaję za Kurierem 10,30 - 17,00 witam wieczorkiem Dzięki - czyli dobrze wycyrklowałem i umówiłem się na 11.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Dzięki - czyli dobrze wycyrklowałem i umówiłem się na 11.00 bardzo dobrze wycyrklowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 nie chciało mi sie podlewac bo zanosiło sie na burze.....ech...zeby troszke popadało ...sypnełam nawoz pod tujki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 16.06.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 właśnie u nas w Dąbiu lunęło i pada sobie deszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 witam piateczkowo... nabyłam łupek....bede murek budowac.......no w kazdym razie mam taki zamiarek..... Lupek czy to chodzi o takiego piaskowca w plytach na murki, czy to cos innego bo kojazyl mi sie z dachami łupek to taki piaskowiec ale nie w plytach, takie wieksze i mniejsze kawałki....od jutra zaczynam zabawe łupek, to łupek, a piaskowiec, to piaskowiec łupek, to skała metamorficzna, przeobrażona skała osadowa - się łupie i są różne, a piaskowiec, to skała osadowa- miękka (jak na skałę ) Ale nazwa zastrzeżona "Łupek" oznacza skałę przeobrażoną powstałą z iłów i pewnie stąd jej właściwości i fakt stosowania , jako pokrycia dachów, podłóg, wykonywania blatów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.06.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 właśnie u nas w Dąbiu lunęło i pada sobie deszczyk Hurrra!! Podleje moja trawkę! Bo w centrum nie pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 16.06.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 aha!!- wkońcu tez mam bratnia dusze co budowac bedzie niedługo domek taki jak my-ale sobie poklikamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 16.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 właśnie u nas w Dąbiu lunęło i pada sobie deszczyk Hurrra!! Podleje moja trawkę! Bo w centrum nie pada... a może Załom ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.06.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Czy ktoś może orientuje się o której rozpoczyna się jutro i w niedzielę wystawa psów ? Witam wszystkich . Wystawiasz pieska czy idziesz popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.06.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam sobotnio W nocy okropnie lało, oberwanie chmury i burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.06.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam sobotnio W nocy okropnie lało, oberwanie chmury i burza noooo, fajnie było a na parkingu przed marketem obtłukli mi samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.06.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam Wszystkich po paru dniach przerwy nie sposób przeczytać wszystkich postów co za płodna grupa bryta odpow na prv i przepraszam jeżeli ktos coś miał do mnie to proszę o powtórzenie bo budowanie , a własciwie chodzenie wokól strasznie mnie pochłonęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.06.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 powiedzcie mi dlaczego ludzie sa taaaaak niesłowni facet od poniedziałku coś mi przywozi na budowę i dowieźć nie może , a przez tel mówi że już zaraz bedzie kompletnie tego nie rozumiem jak ja bym tak pracowała to juz bym dawno musiała iść na kuroniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.06.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Czy ktoś może orientuje się o której rozpoczyna się jutro i w niedzielę wystawa psów ? Witam wszystkich . Wystawiasz pieska czy idziesz popatrzec Byłem popatrzeć i jutro też idę Spotkaliśmy Peterz-a i Ulankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.06.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 powiedzcie mi dlaczego ludzie sa taaaaak niesłowni facet od poniedziałku coś mi przywozi na budowę i dowieźć nie może , a przez tel mówi że już zaraz bedzie kompletnie tego nie rozumiem jak ja bym tak pracowała to juz bym dawno musiała iść na kuroniówkę a przywozi coś wyjątkowego? super tanio? jeśli nie to kup u kogoś innego a temu powiedz, że teraz to sie może w d.... pocałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 17.06.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Kacha 72-jak tam postepy w budowaniu?myślałam że wystartujemy razem ale niestety u mnie poślizg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.06.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Kacha 72-jak tam postepy w budowaniu?myślałam że wystartujemy razem ale niestety u mnie poślizg nic sie nie martw dogonisz mnie u mnie potępy mizerne w pon zaczynaja stawiac ściany fundamentowe .... w/g planu powinny juz byc stropowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.06.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 a nie ma wcale chyba bede musiała zaplpowiedzcie mi dlaczego ludzie sa taaaaak niesłowni facet od poniedziałku coś mi przywozi na budowę i dowieźć nie może , a przez tel mówi że już zaraz bedzie kompletnie tego nie rozumiem jak ja bym tak pracowała to juz bym dawno musiała iść na kuroniówkę a przywozi coś wyjątkowego? super tanio? jeśli nie to kup u kogoś innego a temu powiedz, że teraz to sie może w d.... pocałować no właśnie miało być super tanio a nie ma wcale chyba bede musiła zapłacić jak wszyscy czyli ok 220 zł może ktos ma taniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.06.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 a nie ma wcale chyba bede musiała zaplpowiedzcie mi dlaczego ludzie sa taaaaak niesłowni facet od poniedziałku coś mi przywozi na budowę i dowieźć nie może , a przez tel mówi że już zaraz bedzie kompletnie tego nie rozumiem jak ja bym tak pracowała to juz bym dawno musiała iść na kuroniówkę a przywozi coś wyjątkowego? super tanio? jeśli nie to kup u kogoś innego a temu powiedz, że teraz to sie może w d.... pocałować no właśnie miało być super tanio a nie ma wcale chyba bede musiła zapłacić jak wszyscy czyli ok 220 zł może ktos ma taniej?? chodzi mi o piach zasypowy bo nie dodałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 17.06.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Kacha 72-jak tam postepy w budowaniu?myślałam że wystartujemy razem ale niestety u mnie poślizg nic sie nie martw dogonisz mnie u mnie potępy mizerne w pon zaczynaja stawiac ściany fundamentowe .... w/g planu powinny juz byc stropowe to tak jak u mnie a miało być we wtorek -chyba musimy nauczyc sie cierpliwosci bedzie ok.szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts