Kacha72 17.06.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 tomadyna doszły mnie plotkarskie słuchy z okolicy że działki zewnętrzne czyli wszystkie przy drogach na pewno uzyskaja status pod bud jednorodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.06.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Kacha 72-jak tam postepy w budowaniu?myślałam że wystartujemy razem ale niestety u mnie poślizg nic sie nie martw dogonisz mnie u mnie potępy mizerne w pon zaczynaja stawiac ściany fundamentowe .... w/g planu powinny juz byc stropowe to tak jak u mnie a miało być we wtorek -chyba musimy nauczyc sie cierpliwosci bedzie ok.szkoda nerwów dokładnie....... ja w kwietniu przyszłego roku musze zamieszkc w tym domu wykończonym w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.06.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 powiedzcie mi dlaczego ludzie sa taaaaak niesłowni facet od poniedziałku coś mi przywozi na budowę i dowieźć nie może , a przez tel mówi że już zaraz bedzie kompletnie tego nie rozumiem jak ja bym tak pracowała to juz bym dawno musiała iść na kuroniówkę widzę, że mieliśmy ten sam problem i chyba z tym samym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.06.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 U mnie dzisiaj poszły w górę scianku fundamentowe, chłopaki idą jak burza za godzinę zabraknie im bloczków, a druga partia w poniedziałek Pogoda sprzyja bo nie jest gorąco aby tylko nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.06.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 tomadyna doszły mnie plotkarskie słuchy z okolicy że działki zewnętrzne czyli wszystkie przy drogach na pewno uzyskaja status pod bud jednorodzinne 29.06.2006 Rada Gminy. Więc wszystko będzie wiadomo albo prawo albo lewo . Mam nadzieję że ten przepiękny teren pozostanie pod jednorodzinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 popołudniowo witam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.06.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam. Asia Teska i Tomadyna dzięki za namiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.06.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Podobają nam się działki w okolicach lasów i nawet oglądaliśmy kilka tylko dzieciaki trzeba dowozić do szkół i na dodatkowe zajęcia. A tak jak podrosną to autobusem miejskim sobie podjadą i nie będę robić za kierowcę. Drogi wewnętrzne, chodniki, oświetlenie będzie nie wspomnę o internecie i pewnie kablówka. Tylko widok do d...py. Chyba, że jakieś duże krzaczki nasadzę. Muszę się decydować bo bloki budują po wakacjach i najlepiej sprzedać działkę póki ich nie ma. Podpowiedzcie coś jeszcze? Asia Ja bym sprzedała. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której zaglądają mi do okien i ogrodu obcy ludzie z bloków. Odległośc jest niepokojąco bliska. Zastanówcie się nad dalszą częścią Warszewa, w kierunku Puszczy . W okolicy Pobórzańskiej są jeszcze pojedyncze działki, ewentualnie bliżej Kredowej lub Ostoi-Zagórskiego. Na pocieszenie dodam, że Podbórzańska będzie asfaltowana w trzecim i czwartym kwartale tego roku (to a'propos dojazdów). No i byliśmy dzisiaj na Podbórzańskiej. Spore tam działki i duże domy. W poniedziałek będę dzwonić i pytać się o ceny. No chyba, że coś wiesz Trobe Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.06.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Ja bym sprzedała. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której zaglądają mi do okien i ogrodu obcy ludzie z bloków. Odległośc jest niepokojąco bliska. Zastanówcie się nad dalszą częścią Warszewa, w kierunku Puszczy . W okolicy Pobórzańskiej są jeszcze pojedyncze działki, ewentualnie bliżej Kredowej lub Ostoi-Zagórskiego. Na pocieszenie dodam, że Podbórzańska będzie asfaltowana w trzecim i czwartym kwartale tego roku (to a'propos dojazdów). No i byliśmy dzisiaj na Podbórzańskiej. Spore tam działki i duże domy. W poniedziałek będę dzwonić i pytać się o ceny. No chyba, że coś wiesz Trobe Asia nie ma to jak męska deczja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 17.06.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Mam małe pytanko. Gdzie w Szczecinie urzęduje ZDUP? Wszystko wskazuje na to, że w UM od strony Odrowąża, ale chciałbym się upewnić, żeby w ciemno nie pojechać. Miraśka Znasz może jakieś konkrety odnośnie budowy kanalizacji burzowej i gazu na naszym terenie? Wszystko mam zaznaczone na planach, ale musze zdobyć informację odnośnie terminu rozpoczęcia tych inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.06.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Ja bym sprzedała. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której zaglądają mi do okien i ogrodu obcy ludzie z bloków. Odległośc jest niepokojąco bliska. Zastanówcie się nad dalszą częścią Warszewa, w kierunku Puszczy . W okolicy Pobórzańskiej są jeszcze pojedyncze działki, ewentualnie bliżej Kredowej lub Ostoi-Zagórskiego. Na pocieszenie dodam, że Podbórzańska będzie asfaltowana w trzecim i czwartym kwartale tego roku (to a'propos dojazdów). No i byliśmy dzisiaj na Podbórzańskiej. Spore tam działki i duże domy. W poniedziałek będę dzwonić i pytać się o ceny. No chyba, że coś wiesz Trobe Asia nie ma to jak męska deczja Ta męska decyzja zależy od tego ile chcą za te działki Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.06.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witaj Bimbelt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.06.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 nie ma to jak męska deczja Ta męska decyzja zależy od tego ile chcą za te działki Asia wydaje mi się, że musicie szybko podejmować decyzję, jeżeli chcecie korzystnie sprzedać aktualnie posiadaną działkę. Jej cena może wkrótce spaść z tego samego powodu. A tak to może za niewielka dopłatą będziecie mieli o wiele lepszą lokalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.06.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 nie ma to jak męska deczja Ta męska decyzja zależy od tego ile chcą za te działki Asia wydaje mi się, że musicie szybko podejmować decyzję, jeżeli chcecie korzystnie sprzedać aktualnie posiadaną działkę. Jej cena może wkrótce spaść z tego samego powodu. A tak to może za niewielka dopłatą będziecie mieli o wiele lepszą lokalizację No tak ale musimy poczekać aż uzbroją działkę do końca a potem są wakacje i większość inwestorów pewnie wyjeżdża. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 17.06.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 witam grupkę, spędziłam trzy dni nad morzem, odpoczęłam i wracam na forum Jak zwykle od razu z problemem : kto z Was załatwiał ZUD i zebrał i złożył dokumentację do pozwolenia na budowę SAMODZIELNIE i w ostatnim czasie? Teoretycznie miałam mieć to załatwione przez projektantów, ale mówiąc w skrócie nie układają nam się wzajemne kontakty i myślę o tym żeby zająć się tym samodzielnie. Potrzebuję w związku z tym kilku informacji i wskazówek. Pozdrowienia Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 17.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam wszystkich wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 17.06.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 ale zaległości w czytaniu, pewnie nie nadrobię. Tak już rutynowo witam nowych forumowiczów i pozdrawiam "starych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 17.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Do budowniczych domów według projektów gotowych :Ile czasu upłynęło Wam od momentu zakupu projektu gotowego, przez adaptację, do otrzymania pozwolenia na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 17.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.06.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Do budowniczych domów według projektów gotowych : Ile czasu upłynęło Wam od momentu zakupu projektu gotowego, przez adaptację, do otrzymania pozwolenia na budowę? 2,5 miesiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts