Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Kacha 72-jak tam postepy w budowaniu?myślałam że wystartujemy razem ale niestety u mnie poślizg :evil:

nic sie nie martw dogonisz mnie u mnie potępy mizerne w pon zaczynaja stawiac ściany fundamentowe .... w/g planu powinny juz byc stropowe :evil:

to tak jak u mnie a miało być we wtorek -chyba musimy nauczyc sie cierpliwosci :lol: bedzie ok.szkoda nerwów

dokładnie....... ja w kwietniu przyszłego roku musze zamieszkc w tym domu :evil: wykończonym w całości

powiedzcie mi dlaczego ludzie sa taaaaak niesłowni facet od poniedziałku coś mi przywozi na budowę i dowieźć nie może , a przez tel mówi że już zaraz bedzie :evil:

kompletnie tego nie rozumiem jak ja bym tak pracowała to juz bym dawno musiała iść na kuroniówkę :-?

widzę, że mieliśmy ten sam problem i chyba z tym samym gościem :-? :-?

tomadyna doszły mnie plotkarskie słuchy z okolicy

że działki zewnętrzne czyli wszystkie przy drogach na pewno uzyskaja status pod bud jednorodzinne

29.06.2006 Rada Gminy. Więc wszystko będzie wiadomo albo prawo albo lewo :evil: .

Mam nadzieję że ten przepiękny teren pozostanie pod jednorodzinne.

Podobają nam się działki w okolicach lasów i nawet oglądaliśmy kilka tylko dzieciaki trzeba dowozić do szkół i na dodatkowe zajęcia. A tak jak podrosną to autobusem miejskim sobie podjadą i nie będę robić za kierowcę. Drogi wewnętrzne, chodniki, oświetlenie będzie nie wspomnę o internecie i pewnie kablówka. Tylko widok do d...py. Chyba, że jakieś duże krzaczki nasadzę. Muszę się decydować bo bloki budują po wakacjach i najlepiej sprzedać działkę póki ich nie ma. Podpowiedzcie coś jeszcze? Asia

Ja bym sprzedała. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której zaglądają mi do okien i ogrodu obcy ludzie z bloków. Odległośc jest niepokojąco bliska. Zastanówcie się nad dalszą częścią Warszewa, w kierunku Puszczy . W okolicy Pobórzańskiej są jeszcze pojedyncze działki, ewentualnie bliżej Kredowej lub Ostoi-Zagórskiego. Na pocieszenie dodam, że Podbórzańska będzie asfaltowana w trzecim i czwartym kwartale tego roku (to a'propos dojazdów).

No i byliśmy dzisiaj na Podbórzańskiej. Spore tam działki i duże domy. W poniedziałek będę dzwonić i pytać się o ceny. No chyba, że coś wiesz Trobe

:) Asia

Ja bym sprzedała. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której zaglądają mi do okien i ogrodu obcy ludzie z bloków. Odległośc jest niepokojąco bliska. Zastanówcie się nad dalszą częścią Warszewa, w kierunku Puszczy . W okolicy Pobórzańskiej są jeszcze pojedyncze działki, ewentualnie bliżej Kredowej lub Ostoi-Zagórskiego. Na pocieszenie dodam, że Podbórzańska będzie asfaltowana w trzecim i czwartym kwartale tego roku (to a'propos dojazdów).

No i byliśmy dzisiaj na Podbórzańskiej. Spore tam działki i duże domy. W poniedziałek będę dzwonić i pytać się o ceny. No chyba, że coś wiesz Trobe

nie ma to jak męska deczja :D

Mam małe pytanko. Gdzie w Szczecinie urzęduje ZDUP? Wszystko wskazuje na to, że w UM od strony Odrowąża, ale chciałbym się upewnić, żeby w ciemno nie pojechać.

Miraśka Znasz może jakieś konkrety odnośnie budowy kanalizacji burzowej i gazu na naszym terenie? Wszystko mam zaznaczone na planach, ale musze zdobyć informację odnośnie terminu rozpoczęcia tych inwestycji.

Ta męska decyzja zależy od tego ile chcą za te działki :lol: Asia

wydaje mi się, że musicie szybko podejmować decyzję, jeżeli chcecie korzystnie sprzedać aktualnie posiadaną działkę. Jej cena może wkrótce spaść z tego samego powodu. A tak to może za niewielka dopłatą będziecie mieli o wiele lepszą lokalizację :)

wydaje mi się, że musicie szybko podejmować decyzję, jeżeli chcecie korzystnie sprzedać aktualnie posiadaną działkę. Jej cena może wkrótce spaść z tego samego powodu. A tak to może za niewielka dopłatą będziecie mieli o wiele lepszą lokalizację :)

No tak ale musimy poczekać aż uzbroją działkę do końca a potem są wakacje i większość inwestorów pewnie wyjeżdża. :-? Asia

witam grupkę,

spędziłam trzy dni nad morzem, odpoczęłam i wracam na forum :)

Jak zwykle od razu z problemem : kto z Was załatwiał ZUD i zebrał i złożył dokumentację do pozwolenia na budowę SAMODZIELNIE i w ostatnim czasie? Teoretycznie miałam mieć to załatwione przez projektantów, ale mówiąc w skrócie nie układają nam się wzajemne kontakty i myślę o tym żeby zająć się tym samodzielnie. Potrzebuję w związku z tym kilku informacji i wskazówek.

Pozdrowienia

Marta