Asia i Robert 19.06.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich to mamy piekna pogode.... No i pewnie jesteś na tarasie. A z mojego balkonu sypie sie styropian. Ciekawe kiedy skończą ocieplanie bo oszaleję. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich to mamy piekna pogode.... No i pewnie jesteś na tarasie. A z mojego balkonu sypie sie styropian. Ciekawe kiedy skończą ocieplanie bo oszaleję. Asia zaraz ide siedziec.....i pracowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.06.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam południowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.06.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 uff, ale mamy dzisiaj upał. Pracować się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 uff, ale mamy dzisiaj upał. Pracować się nie chce. w pracy to fakt kiepsko...ale na tarasie jest super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich POMOCY-na co przykleja sie styropian do scian fundamentowych bo nazwa wyleciała kierownikowi z głowy a chce podzwonic i popytać o ceny-napewno nie chodzi dysperbit-moze to jakas nowośc i napewno droga-od wewnatrz damy dysperbit i zasypiemy(czy to wystarczy?)a w projekcie mam 6 cm styropian na fundamenty -czy to nie za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betsii 19.06.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich czy ktos może zna lub słyszał coś o biurze projektowym "Projekt" na Ku Słońcu lub "Nowy Dom" na Cyryla i Metodego, są przedstawicielami biura Lipińskich a od nich chce kupić projekt. Może ktoś budował wg projektu Lipińskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.06.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich czy ktos może zna lub słyszał coś o biurze projektowym "Projekt" na Ku Słońcu lub "Nowy Dom" na Cyryla i Metodego, są przedstawicielami biura Lipińskich a od nich chce kupić projekt. Może ktoś budował wg projektu Lipińskich? projekt ma Ku Słoncu mie zrobił na mnie wrażenia ale może dlatego ze nie było szefów tylko jakis pracownik który przyjął nas na stojaco na cyryla była miła baaaardzo miła pani tylko ze mało umie doradzić i wszystko jest dla niej dobre i strop taki i śmaki układa sie pod klienta chciałam budować lipinskich ale ostatecznie wybrałam archon+ ale Lipinscy maja bardzo przyzwoite projekty powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.06.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich niby coś u mnie budują ale idzie im jak krew z nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.06.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 uff, ale mamy dzisiaj upał. Pracować się nie chce. w pracy to fakt kiepsko...ale na tarasie jest super!! tarasiku zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betsii 19.06.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich czy ktos może zna lub słyszał coś o biurze projektowym "Projekt" na Ku Słońcu lub "Nowy Dom" na Cyryla i Metodego, są przedstawicielami biura Lipińskich a od nich chce kupić projekt. Może ktoś budował wg projektu Lipińskich? projekt ma Ku Słoncu mie zrobił na mnie wrażenia ale może dlatego ze nie było szefów tylko jakis pracownik który przyjął nas na stojaco na cyryla była miła baaaardzo miła pani tylko ze mało umie doradzić i wszystko jest dla niej dobre i strop taki i śmaki układa sie pod klienta chciałam budować lipinskich ale ostatecznie wybrałam archon+ ale Lipinscy maja bardzo przyzwoite projekty powodzenia dzięki za odpowiedź, na Lipińskich już sie zdecydowałam ale do adaptacji poszukam jeszcze architekta nie chce brać pierwszego z ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich POMOCY-na co przykleja sie styropian do scian fundamentowych bo nazwa wyleciała kierownikowi z głowy a chce podzwonic i popytać o ceny-napewno nie chodzi dysperbit-moze to jakas nowośc i napewno droga-od wewnatrz damy dysperbit i zasypiemy(czy to wystarczy?)a w projekcie mam 6 cm styropian na fundamenty -czy to nie za mało? u nas na klej do styropianu np. Atlasa na tzw placki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich niby coś u mnie budują ale idzie im jak krew z nosa jak już się wygrzebią z ziemi to szybko pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 No i witam wszystkich po długim byczeniu w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.06.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich POMOCY-na co przykleja sie styropian do scian fundamentowych bo nazwa wyleciała kierownikowi z głowy a chce podzwonic i popytać o ceny-napewno nie chodzi dysperbit-moze to jakas nowośc i napewno droga-od wewnatrz damy dysperbit i zasypiemy(czy to wystarczy?)a w projekcie mam 6 cm styropian na fundamenty -czy to nie za mało? u nas na klej do styropianu np. Atlasa na tzw placki kierownik zazyczył sobie jakis STYRBIT-a on kosztuje 114 zł wiadro 20l,musze podskoczyć albo zadzwonie do castoramy MONKAa przed klejeniem na atlas to otynkowali ta scianke czy co zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.06.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich niby coś u mnie budują ale idzie im jak krew z nosa nie byłam dzisiaj ale ponoć też muruja,jestem ciekawa ilu ich jest dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich POMOCY-na co przykleja sie styropian do scian fundamentowych bo nazwa wyleciała kierownikowi z głowy a chce podzwonic i popytać o ceny-napewno nie chodzi dysperbit-moze to jakas nowośc i napewno droga-od wewnatrz damy dysperbit i zasypiemy(czy to wystarczy?)a w projekcie mam 6 cm styropian na fundamenty -czy to nie za mało? u nas na klej do styropianu np. Atlasa na tzw placki kierownik zazyczył sobie jakis STYRBIT-a on kosztuje 114 zł wiadro 20l,musze podskoczyć albo zadzwonie do castoramy MONKAa przed klejeniem na atlas to otynkowali ta scianke czy co zrobili? można zrobić tzw. rapówkę czyli otynkować ściankę. U nas nie było takiej potrzeby bo ściana była równa, bezpośrednio na ścianę poszedł styropian na kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.06.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Hej Słuchajcie, pilnie potrzebuję ludków do pomocy przy wykonaniu ogrodzenia z siatki na słupkach ( a najoierw do ułożenia bloczków w rowach - jako podmurówka) - macie kogoś takiego do polecenia? bo ja już wszystkie swoje kontakty wykorzystałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.06.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam poniedziałkowo Mam juz serdecznie dosyć, od rana siędzę szukam infromacji i wydzwaniam i już pogubiłam się gdzie mam dzwonić i o co pytać. Dzwonie do jednej firmy a pytam się o cO innego. W odróznieniu od innych mam już dosyć tej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.06.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich niby coś u mnie budują ale idzie im jak krew z nosa Moi natomiast idą za szybko, na szczęście też prosto Półtora dnia i postawili sciany fundamentowe, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts