Miraśka 19.06.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich POMOCY-na co przykleja sie styropian do scian fundamentowych bo nazwa wyleciała kierownikowi z głowy a chce podzwonic i popytać o ceny-napewno nie chodzi dysperbit-moze to jakas nowośc i napewno droga-od wewnatrz damy dysperbit i zasypiemy(czy to wystarczy?)a w projekcie mam 6 cm styropian na fundamenty -czy to nie za mało? u nas na klej do styropianu np. Atlasa na tzw placki Monka dzieki- musze teraz porównac cenę ale mysle że beda chcieli to drugie bo smarują i kładą a klej trzeba rozrobic-kirownik bardzo szanuje swoich ludków ,żeby sie nie napracowali a najbardzie chyba na czasie zalezy bo to krótsza robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.06.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich niby coś u mnie budują ale idzie im jak krew z nosa Moi natomiast idą za szybko, na szczęście też prosto Półtora dnia i postawili sciany fundamentowe, to super -oby tak dalej, a jak wy rozwiazujecie problem z mocowaniem styropianu na fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Monka dzieki- musze teraz porównac cenę ale mysle że beda chcieli to drugie bo smarują i kładą a klej trzeba rozrobic-kirownik bardzo szanuje swoich ludków ,żeby sie nie napracowali a najbardzie chyba na czasie zalezy bo to krótsza robota Miraśka przecież ten klej miesza się kilka minut i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.06.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Monka dzieki- musze teraz porównac cenę ale mysle że beda chcieli to drugie bo smarują i kładą a klej trzeba rozrobic-kirownik bardzo szanuje swoich ludków ,żeby sie nie napracowali a najbardzie chyba na czasie zalezy bo to krótsza robota Miraśka przecież ten klej miesza się kilka minut i gotowe ja to wiem tylko czy oni wiedza duzo ci tego kleju poszło -cenowo tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.06.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 a moze tamto ustrojstwo jest lesze?sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 duzo ci tego kleju poszło -cenowo tez? nie pamiętam, musiałabym zerknąć na fakturę ale to dopiero wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.06.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 19.06.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 I ja witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.06.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 witam wszystkich niby coś u mnie budują ale idzie im jak krew z nosa Moi natomiast idą za szybko, na szczęście też prosto Półtora dnia i postawili sciany fundamentowe, to super -oby tak dalej, a jak wy rozwiazujecie problem z mocowaniem styropianu na fundamenty? nie wiem bo dzisiaj cos kupował tzn styropian i klej, ale nie mam faktury bo luby ma przy sobie, trzeba jeszcze opłacić, jak wróci to sie spytam ale to wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.06.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Dzióbek -napisz też wieczorkiem jaki gruby dajecie ten styropian na fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.06.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Dzióbek -napisz też wieczorkiem jaki gruby dajecie ten styropian na fundamenty styropian to wiem - 8cm, reszta wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.06.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 A może ktos wie, skąd się wzięły mrówki na moim balkonie na 3 piętrze, jeszcze 2 dni temu ich nie było Co mam z nimi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 19.06.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 uff, ale mamy dzisiaj upał. Pracować się nie chce. w pracy to fakt kiepsko...ale na tarasie jest super!! Widzę, że lubisz się znęcać .No ale zapracowałaś sobie na takie luksusy to jesteś usprawiedliwiona. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.06.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.06.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 A może ktos wie, skąd się wzięły mrówki na moim balkonie na 3 piętrze, jeszcze 2 dni temu ich nie było Co mam z nimi zrobić mrówkofon - skuteczna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 uff, ale mamy dzisiaj upał. Pracować się nie chce. w pracy to fakt kiepsko...ale na tarasie jest super!! tarasiku zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 I ja witam i pozdrawiam jak sie mieszka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 uff, ale mamy dzisiaj upał. Pracować się nie chce. w pracy to fakt kiepsko...ale na tarasie jest super!! Widzę, że lubisz się znęcać .No ale zapracowałaś sobie na takie luksusy to jesteś usprawiedliwiona. Asia tak sie narobiłam.....ze mam dosc......tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam! czesc jak zdrowko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.06.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Dzióbek -napisz też wieczorkiem jaki gruby dajecie ten styropian na fundamenty styropian to wiem - 8cm, reszta wieczorkiem klej do styropianu - klaismann RB-02 - 132ZŁ/25kg, ale jak kładą to nie podpatrzył moze jutro jak będą kłaść resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts