monka 19.06.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 duzo ci tego kleju poszło -cenowo tez? nie pamiętam, musiałabym zerknąć na fakturę ale to dopiero wieczorem sprawdziłam styropian FS 20 grubość 8 cm klej Atlas Hoter 25 kg- 44,80 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.06.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 dzieki MONKA i DZIÓBEK- -właśnie wróciłam z budowy i jestem swieżo po rozmowie z kierownikiem-zasugerowałam mu o kleju ale on twierdzi ze tamto czyli-STYRBIT-ma lepszą izolacyjność i bądz tu madry jedno wiadro rozcieńcza i gruntuje a potem tym smarowidłem po ścianie i przykleja styropian ,mam 2 dni na decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.06.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Dzióbek -napisz też wieczorkiem jaki gruby dajecie ten styropian na fundamenty styropian to wiem - 8cm, reszta wieczorkiem klej do styropianu - klaismann RB-02 - 132ZŁ/25kg, ale jak kładą to nie podpatrzył moze jutro jak będą kłaść resztę kurcze jaka rówżnica w cenie między tymi waszymi klejami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.06.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Dzióbek -napisz też wieczorkiem jaki gruby dajecie ten styropian na fundamenty styropian to wiem - 8cm, reszta wieczorkiem klej do styropianu - klaismann RB-02 - 132ZŁ/25kg, ale jak kładą to nie podpatrzył moze jutro jak będą kłaść resztę kurcze jaka rówżnica w cenie między tymi waszymi klejami pomyliłam się ta cena to jest za 6 sztuk po 25kg, czyli jedna koło 18 zł/netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 kurcze jaka rówżnica w cenie między tymi waszymi klejami nasz kupowany w zeszłym roku więc tez trzeba wziąć poprawkę A co do Strybitu to nie mam pojęcia co to za cudo, nie słyszałam o czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Dzióbek -napisz też wieczorkiem jaki gruby dajecie ten styropian na fundamenty styropian to wiem - 8cm, reszta wieczorkiem klej do styropianu - klaismann RB-02 - 132ZŁ/25kg, ale jak kładą to nie podpatrzył moze jutro jak będą kłaść resztę kurcze jaka rówżnica w cenie między tymi waszymi klejami pomyliłam się ta cena to jest za 6 sztuk po 25kg, czyli jedna koło 18 zł/netto ze mnie też pierdoła popatrzyłam na inną pozycję ale tak mi coś ta cena nie pasowała klej kosztował 16,9 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.06.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam wszystkich Dzisiaj odebralam warunki przyl. gazu (szybko sprawnie ) Ale z wodociagami mam problem (twierdza ze wodociag nie jest ich wlasnoscia -budowal go wlasciciel dzialek ) wiec to tzeba z dyrektorem a on niby nie chce sie zgodzic na przylacze Poczekam jeszcze tydzien moze cos sie ruszy Czy ktos z Was to przerabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam! czesc jak zdrowko??? ogólnie ok! ale w te upały wysiadam i większość dnia......przesypiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam! czesc jak zdrowko??? ogólnie ok! ale w te upały wysiadam i większość dnia......przesypiam czy dobrze się domyślam jak tak to spanko to raczej norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Ale z wodociagami mam problem (twierdza ze wodociag nie jest ich wlasnoscia -budowal go wlasciciel dzialek ) wiec to tzeba z dyrektorem a on niby nie chce sie zgodzic na przylacze Poczekam jeszcze tydzien moze cos sie ruszy Czy ktos z Was to przerabial to co studnia zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam, no to mam projekt! Didi, czyżby? To może lepiej tak nie skacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam! czesc jak zdrowko??? ogólnie ok! ale w te upały wysiadam i większość dnia......przesypiam czy dobrze się domyślam jak tak to spanko to raczej norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Własnie wróciłam z budowy Trzeba ędzie troche chlopaków spowolnić, bo robia zbyt szybko, ledwo położa bloczki juz smarują czyms czarnym A z tego co wiem powinno podeschnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 A może ktos wie, skąd się wzięły mrówki na moim balkonie na 3 piętrze, jeszcze 2 dni temu ich nie było Co mam z nimi zrobić mrówkofon - skuteczna rzecz Czy mrówkofon to mikrofon dla mrówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam! czesc jak zdrowko??? ogólnie ok! ale w te upały wysiadam i większość dnia......przesypiam czy dobrze się domyślam jak tak to spanko to raczej norma nie ma co się wstydzić, gratulacje :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.06.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Ale z wodociagami mam problem (twierdza ze wodociag nie jest ich wlasnoscia -budowal go wlasciciel dzialek ) wiec to tzeba z dyrektorem a on niby nie chce sie zgodzic na przylacze Poczekam jeszcze tydzien moze cos sie ruszy Czy ktos z Was to przerabial to co studnia zostaje Sasiedzi maja wode , jeszcze nie dostalam wlasciwie zadnej decyzji jak nie beda chcieli mi dac to ta odmowna tez poprosze na pismie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.06.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam, no to mam projekt! Didi, czyżby? To może lepiej tak nie skacz? ja tak ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam, no to mam projekt! Didi, czyżby? To może lepiej tak nie skacz? ja tak ze szczęścia To ja też gratuluję i ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.06.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Dzwoniłam i wszędzie działki po 200 zł. za m2. Asia, nie udało mi się na dzisiaj zdobyc numeru telefonu faceta ale pamiętam o Was i dam znac najszybciej, jak będę mogła. Obawiam się jednak, że on wywindował cenę powyżej 200,00/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.06.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts