dzióbek 20.06.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Czy ktoś wie gdzie mogę kupić tanio taki prosty ławostół ogrodowy, bo jak idę na działkę to nie ma gdzie siąść a i grillka by się zrobiło w niedzielę w zależności od etapu budowy, polecam: 1) etap fundamenty: 6 suporeksów, silki lub odpowiednio więcej porothermów i 6 desek z ogrodzenia. 2) etap stropy: płyta OSB z szalunków i bloczki j.w. 3) etap ocieplanie: 3 bele styropianu wszystkie przerabiałam też o tym myślałam, ale przy mojej postrzelonej niuni wolałabym coś stabilniejszego, mozna by zbic z desek, ale mojemu i tak czasu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.06.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Czy ktoś zna dobrą firmę brokerską????Dość pilne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 ależ ten laptop wolno działa że też ja przez ponad rok właśnie na takim necie pracowałam i wytrzymałam psychicznie sama się podziwiam masz neostrade??? jak dziala???nam we wrzesniu maja zakladac normalne telefony i chce wziasc neo ten 1 cos tam...mam dosc tego faceta co nam dostarcza neta radiowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 witam wtorkowo.... a ja dzis mam okropny dzien.........nawet nie chce mi sie pisac....chyba wezme sie ogrodniczo...zeby wieczorem pasc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.06.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Witam popołudniowo Fajna pogoda, ciepło ale słońce nie grzeje - tak to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.06.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Monka Dziękuję - rzuć okiem na PRIV. Witam wszystkich. Didi - GRATULACJE to za 11 będzie wiadomo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.06.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 ależ ten laptop wolno działa że też ja przez ponad rok właśnie na takim necie pracowałam i wytrzymałam psychicznie sama się podziwiam masz neostrade??? jak dziala???nam we wrzesniu maja zakladac normalne telefony i chce wziasc neo ten 1 cos tam...mam dosc tego faceta co nam dostarcza neta radiowka ja mam 512 i chodzi jak burza, może gdybym sciągała jakieś filmy to by było gorzej, ale do normalnego użytkowania jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.06.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Monka Dziękuję - rzuć okiem na PRIV. Witam wszystkich. Didi - GRATULACJE to za 11 będzie wiadomo co żona bratanka jest w 15tyg i dzieki dzisiejszej technice już wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 20.06.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Pozdrawiam wieczorowo I ja witam i pozdrawiam jak sie mieszka???? Ogólnie nieźle tylko szok metrażowy przeżywam z 28 na 128 m2 a góra jeszcze nie skończona użytkujemy tylko dół. O ogrodzie nie mówiąc tylko chwasty i gruzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 20.06.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 A co tu się dziś dzieje nikogo nie ma? http://bd.lilypie.com/Q2X4p2?r=a5340bb Gratulacje dla Mamy i Taty i już nie dziękuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.06.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Czy ktoś zna dobrą firmę brokerską???? Dość pilne!!!! jeśli masz na myśli fachowców od kredytów to my korzystaliśmy z expandera. i dalej korzystamy a tak przy okazji gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.06.2006 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 witam porankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 21.06.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 witam witam piękny dzień - tralalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 21.06.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 21.06.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Pewnie będzie gorąco a moja biedna córcia dostała wczoraj ospy a na dodatek coś ją pogryzło pod lasem i ma wielkie bąble na nogach. Dostałam 2 maści i teraz muszę rozróżniać co jest ospą a co ukąszeniem. Nie jest to proste Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.06.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Czy ktoś zna dobrą firmę brokerską???? Dość pilne!!!! jeśli masz na myśli fachowców od kredytów to my korzystaliśmy z expandera. i dalej korzystamy a tak przy okazji gratulacje ja chciałam brokerów ubezpieczeniowych, ale już znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Pewnie będzie gorąco a moja biedna córcia dostała wczoraj ospy a na dodatek coś ją pogryzło pod lasem i ma wielkie bąble na nogach. Dostałam 2 maści i teraz muszę rozróżniać co jest ospą a co ukąszeniem. Nie jest to proste Asia uważaj aby nie przeziębiła się teraz!!! W takie upały córka mojej koleżanki miała ospę, pozwoliła małej posiedzieć chwilkę na balkonie i.........wylądowały w szpitalu z zapaleniem opon mózgowych. Ja byłam przerażona! Dlatego jak moja córka miała ospę to siedziała w pokoju i tylko na siusiu wychodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 21.06.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witamy wszystkich po dlugiej nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts