Teska 21.06.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu To gratulacje Wczoraj pisalas ze mialas zly dzien myslalam ze to chodzi o egzaminy a tu prosze zdane wiec jestem oficjalnie dyplomaowanym fizjoterapeuta i masazysta drugiego stopnia!!! ale sie ciesze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu To gratulacje Wczoraj pisalas ze mialas zly dzien myslalam ze to chodzi o egzaminy a tu prosze zdane zly dzien to co innego..... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.06.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu To gratulacje Wczoraj pisalas ze mialas zly dzien myslalam ze to chodzi o egzaminy a tu prosze zdane wiec jestem oficjalnie dyplomaowanym fizjoterapeuta i masazysta drugiego stopnia!!! ale sie ciesze.... Jak dlugo sie uczylas aby uzyskac uprawnienia to sa kursy czy szkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.06.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.06.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 WITAM WIECZORKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.06.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 WITAM WIECZORKIEM Tobie tez Gratulacje juz jestes Elita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.06.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 WITAM WIECZORKIEM Tobie tez Gratulacje juz jestes Elita Nawet nie zauważylam, przez budowę, jutro zamykamy stan zero i trzeba będzie szykować kaskę dla chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.06.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 WITAM WIECZORKIEM Tobie tez Gratulacje juz jestes Elita Nawet nie zauważylam, przez budowę, jutro zamykamy stan zero i trzeba będzie szykować kaskę dla chłopaków Z ilu osob sklada sie ekipa . Na dach tez jestes z nimi umowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.06.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 21.06.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.06.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu przyłaczam sie do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.06.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 WITAM WIECZORKIEM Tobie tez Gratulacje juz jestes Elita Nawet nie zauważylam, przez budowę, jutro zamykamy stan zero i trzeba będzie szykować kaskę dla chłopaków to prawda,prze budowe to duzo rzeczy ucieka między palcami,jestem ciekawa czy dzieci -nastolatki ciesza się że mama taka zajeta budowa czy jednak nie byłam na działce powymieżać ławy,juz sie nastawiłam na jutrzejszą mała awanturke bo brakowało mi 5 cm-ale w pore sie zorientowałam ze to 1 mm na mapie i zależy jak sie przyłozy ,troszke mi tylko zmienili kształt wykuszy ale na moja korzyść,ale przyznam sie ze tak mi bardziej pasuje i mam nadzieje ze takiego drobiazgu nikt nie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 21.06.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu Gratulacje No to teraz zasłużone wakacje. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 21.06.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 jaka jest różnica miedzy bloczkami fundamentowymi pelnymi a oszczednościowymi i jakie są ceny na jakim etapie zaklada sie przydomową oczyszczalniei gdzie mozna kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 21.06.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 ile bloczków fundamentowych wchodzi na palete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.06.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 ile bloczków fundamentowych wchodzi na palete ja niedawno kupowałam bloczki i takie i takie-było ich bodajże 56 na palecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.06.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 ile bloczków fundamentowych wchodzi na palete ja niedawno kupowałam bloczki i takie i takie-było ich bodajże 56 na palecie chyba ,ze jest róznica skąd bierze sie,a te z dziurkami dostałam tylko 10 groszy taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.06.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu To gratulacje Wczoraj pisalas ze mialas zly dzien myslalam ze to chodzi o egzaminy a tu prosze zdane wiec jestem oficjalnie dyplomaowanym fizjoterapeuta i masazysta drugiego stopnia!!! ale sie ciesze.... przyjmujesz już zapisy na masaż? oczywiście GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 21.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 ile bloczków fundamentowych wchodzi na palete ja niedawno kupowałam bloczki i takie i takie-było ich bodajże 56 na palecie Po ile byly bo my mamy oferte pelne po 3,29 a oszczędnościowe po 2,71 oba z dostawą i rozladunkiem, a czym sie różnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 21.06.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 ile bloczków fundamentowych wchodzi na palete ja niedawno kupowałam bloczki i takie i takie-było ich bodajże 56 na palecie chyba ,ze jest róznica skąd bierze sie,a te z dziurkami dostałam tylko 10 groszy taniej gdzie bralaś i po ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts