bryta 22.06.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam kochani wczoraj mnie wypuścili ze szpitala i teraz będę dochodził do siebie w domu. Wkońcu mogę normalnie stać, chodzić i funkcjonować i myślę, że koszmar ostatnich kilku miesięcy będzie już tylko ponurym wspomnieniem . Operacja poszła wzorowo, bardzo dziękuję tym, którzy mi tu na forum polecali dr Leszka Sagana to naprawdę super fachowiec i jak ktoś kiedyś będzie musiał skorzystać z pomocy neurochirurga to polecam go z czystym sumieniem. Teraz tylko spacerki i zero wysiłku żeby się wszystko dobrze goiło, co prawda jeszcze kilka miesięcy minie aż wszystko bedzie na tip top, rehabilitacja itp. ale teraz już musi być tylko lepiej. Pozdrawiam innych dyskopatów jesli tu też zaglądają . To fajnie ze wszystko poszlo dobrze . Bo zdrowie najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.06.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam kochani wczoraj mnie wypuścili ze szpitala i teraz będę dochodził do siebie w domu. Wkońcu mogę normalnie stać, chodzić i funkcjonować i myślę, że koszmar ostatnich kilku miesięcy będzie już tylko ponurym wspomnieniem . Operacja poszła wzorowo, bardzo dziękuję tym, którzy mi tu na forum polecali dr Leszka Sagana to naprawdę super fachowiec i jak ktoś kiedyś będzie musiał skorzystać z pomocy neurochirurga to polecam go z czystym sumieniem. Teraz tylko spacerki i zero wysiłku żeby się wszystko dobrze goiło, co prawda jeszcze kilka miesięcy minie aż wszystko bedzie na tip top, rehabilitacja itp. ale teraz już musi być tylko lepiej. Pozdrawiam innych dyskopatów jesli tu też zaglądają . Bardzo się cieszę! Wracaj do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.06.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam czwartkowo i bojowo Wczoraj wieczorem poczytalismy na temat sprawdzania stanu zagęszczenia i cos nam nie pasowalo. Luby pojechal po kierownika i będzie sprawdzał, bo coś za szybko im poszło. Jeśli sprawdzą się nasze podejrzenia to nie będzie chudziaka i do poprawy. A że oni uparci to chyba to na tym będzie koniec budowania w tym roku Tylko co ja zrobię z zakupionymi pustakami Szlag by trafił to wszystko ale robili to ubijarka mechaniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu GRATULACJE aż mnie palce bolą dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam kochani wczoraj mnie wypuścili ze szpitala i teraz będę dochodził do siebie w domu. Wkońcu mogę normalnie stać, chodzić i funkcjonować i myślę, że koszmar ostatnich kilku miesięcy będzie już tylko ponurym wspomnieniem . Operacja poszła wzorowo, bardzo dziękuję tym, którzy mi tu na forum polecali dr Leszka Sagana to naprawdę super fachowiec i jak ktoś kiedyś będzie musiał skorzystać z pomocy neurochirurga to polecam go z czystym sumieniem. Teraz tylko spacerki i zero wysiłku żeby się wszystko dobrze goiło, co prawda jeszcze kilka miesięcy minie aż wszystko bedzie na tip top, rehabilitacja itp. ale teraz już musi być tylko lepiej. Pozdrawiam innych dyskopatów jesli tu też zaglądają . no to super!!!!!! teraz ino sie rehabilitowac zostalo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 witam grupke...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 22.06.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Upss .. coś nasza lista rankingowa wykonawców się skiepściła .. Klaus, możesz sprawdzić .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.06.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 ależ ten laptop wolno działa że też ja przez ponad rok właśnie na takim necie pracowałam i wytrzymałam psychicznie sama się podziwiam masz neostrade??? jak dziala???nam we wrzesniu maja zakladac normalne telefony i chce wziasc neo ten 1 cos tam...mam dosc tego faceta co nam dostarcza neta radiowka mam 512 jest ok, zciąganie filmów, muzyki w max wielkości i zawsze tak dobrze działa???? no i ile kosztuje....bo u nas fiutek za 128 chce 92 zł.... witam czwartkowo Teska - na początku było mniej (i to zdecydowanie), ale intereniowałam u technicznych i dali nam tyle za ile płacimy. w grudniu podpisałam kolejną umowę na 24 mce i płacę 69 zł netto (w poprzedniej umowie było drożej bo 98 zł, ael teraz była promocja) GRATULUJĘ POMYŚLNEGO ZDANIA! tyż u mła było wczoraj świączecznie. wreszcie zamówiłam nową kuchnię, więc wieczorkiem na to konto pół literka rozlaliśmy do driniów (tylko rano łeb mnie @#@#$%@#) pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.06.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam kochani wczoraj mnie wypuścili ze szpitala i teraz będę dochodził do siebie w domu. Wkońcu mogę normalnie stać, chodzić i funkcjonować i myślę, że koszmar ostatnich kilku miesięcy będzie już tylko ponurym wspomnieniem . Operacja poszła wzorowo, bardzo dziękuję tym, którzy mi tu na forum polecali dr Leszka Sagana to naprawdę super fachowiec i jak ktoś kiedyś będzie musiał skorzystać z pomocy neurochirurga to polecam go z czystym sumieniem. Teraz tylko spacerki i zero wysiłku żeby się wszystko dobrze goiło, co prawda jeszcze kilka miesięcy minie aż wszystko bedzie na tip top, rehabilitacja itp. ale teraz już musi być tylko lepiej. Pozdrawiam innych dyskopatów jesli tu też zaglądają . no to teraz aby zdrowie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.06.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam kochani wczoraj mnie wypuścili ze szpitala i teraz będę dochodził do siebie w domu. Wkońcu mogę normalnie stać, chodzić i funkcjonować i myślę, że koszmar ostatnich kilku miesięcy będzie już tylko ponurym wspomnieniem . Operacja poszła wzorowo, bardzo dziękuję tym, którzy mi tu na forum polecali dr Leszka Sagana to naprawdę super fachowiec i jak ktoś kiedyś będzie musiał skorzystać z pomocy neurochirurga to polecam go z czystym sumieniem. Teraz tylko spacerki i zero wysiłku żeby się wszystko dobrze goiło, co prawda jeszcze kilka miesięcy minie aż wszystko bedzie na tip top, rehabilitacja itp. ale teraz już musi być tylko lepiej. Pozdrawiam innych dyskopatów jesli tu też zaglądają . no to teraz aby zdrowie było no to super. a na masaże do Teski trzeba się zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.06.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 my składamy papiery o pozwolenie w piątek mamy nadzieje że nie bedziemy musieli czekać caly ustawowy okres a gdzie składacie? czesc witamy wszystkich my skladamy w polcach aaa, to witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.06.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam kochani wczoraj mnie wypuścili ze szpitala i teraz będę dochodził do siebie w domu. Wkońcu mogę normalnie stać, chodzić i funkcjonować i myślę, że koszmar ostatnich kilku miesięcy będzie już tylko ponurym wspomnieniem . Operacja poszła wzorowo, bardzo dziękuję tym, którzy mi tu na forum polecali dr Leszka Sagana to naprawdę super fachowiec i jak ktoś kiedyś będzie musiał skorzystać z pomocy neurochirurga to polecam go z czystym sumieniem. Teraz tylko spacerki i zero wysiłku żeby się wszystko dobrze goiło, co prawda jeszcze kilka miesięcy minie aż wszystko bedzie na tip top, rehabilitacja itp. ale teraz już musi być tylko lepiej. Pozdrawiam innych dyskopatów jesli tu też zaglądają . postawmy sprawę jasno - kiedy wracasz do pracy? myślisz, że damy zarobić komuś innemu na naszych gresach, glazurach, tarasach......... a tak na poważnie wracaj do zdrowia. oczywiście podziękowałeś anestezjologowi? jak nie to cię następnym razem nie obudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 ależ ten laptop wolno działa że też ja przez ponad rok właśnie na takim necie pracowałam i wytrzymałam psychicznie sama się podziwiam masz neostrade??? jak dziala???nam we wrzesniu maja zakladac normalne telefony i chce wziasc neo ten 1 cos tam...mam dosc tego faceta co nam dostarcza neta radiowka mam 512 jest ok, zciąganie filmów, muzyki w max wielkości i zawsze tak dobrze działa???? no i ile kosztuje....bo u nas fiutek za 128 chce 92 zł.... witam czwartkowo Teska - na początku było mniej (i to zdecydowanie), ale intereniowałam u technicznych i dali nam tyle za ile płacimy. w grudniu podpisałam kolejną umowę na 24 mce i płacę 69 zł netto (w poprzedniej umowie było drożej bo 98 zł, ael teraz była promocja) GRATULUJĘ POMYŚLNEGO ZDANIA! tyż u mła było wczoraj świączecznie. wreszcie zamówiłam nową kuchnię, więc wieczorkiem na to konto pół literka rozlaliśmy do driniów (tylko rano łeb mnie @#@#$%@#) pozdrowionka dla wszystkich no to bylo co oblewac:) mnie pewnie w poniedziałek bedzie bolała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 22.06.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 mam pytanko,,,które odświeżam...szukam czarnoziemu-ziemi pod trawnik w dovrej cenie...wiadomo ja się dopiero co dom skończyło budować to wszystko musi być już w DOBREJ cenie...podzielcie się sprawdzonym kontaktem,please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.06.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 kto oriętuje się w kosztach wynajęcia HDSu jakie są stawki do Polic płaciłam 180 zł z wyładunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.06.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam czwartkowo i bojowo Wczoraj wieczorem poczytalismy na temat sprawdzania stanu zagęszczenia i cos nam nie pasowalo. Luby pojechal po kierownika i będzie sprawdzał, bo coś za szybko im poszło. Jeśli sprawdzą się nasze podejrzenia to nie będzie chudziaka i do poprawy. A że oni uparci to chyba to na tym będzie koniec budowania w tym roku Tylko co ja zrobię z zakupionymi pustakami Szlag by trafił to wszystko ale robili to ubijarka mechaniczna tak, ale cos krótko i dzisiaj ubijali pół dnia chociaż kieronik stwierdził że nie widzi sensu boo jest gut, ale my widzieliśmy sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.06.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam kochani wczoraj mnie wypuścili ze szpitala i teraz będę dochodził do siebie w domu. Wkońcu mogę normalnie stać, chodzić i funkcjonować i myślę, że koszmar ostatnich kilku miesięcy będzie już tylko ponurym wspomnieniem . Operacja poszła wzorowo, bardzo dziękuję tym, którzy mi tu na forum polecali dr Leszka Sagana to naprawdę super fachowiec i jak ktoś kiedyś będzie musiał skorzystać z pomocy neurochirurga to polecam go z czystym sumieniem. Teraz tylko spacerki i zero wysiłku żeby się wszystko dobrze goiło, co prawda jeszcze kilka miesięcy minie aż wszystko bedzie na tip top, rehabilitacja itp. ale teraz już musi być tylko lepiej. Pozdrawiam innych dyskopatów jesli tu też zaglądają . to życzę szybkiego powrotu do pełnego zdrowia P.S. ponoć juz zatwierdzone jest powstanie drugiej stacji benzynowej za wiaduktem, kiepsko trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.06.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 buduje w dobrej tzn jest pozwolenie i przymierzam sie teraz. obecnie szukam ekip ! ekipa na dom juz jest tylko fundament i dach. delf: dzieki za namiar spójrzcie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.06.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam kochani wczoraj mnie wypuścili ze szpitala i teraz będę dochodził do siebie w domu. Wkońcu mogę normalnie stać, chodzić i funkcjonować i myślę, że koszmar ostatnich kilku miesięcy będzie już tylko ponurym wspomnieniem . Operacja poszła wzorowo, bardzo dziękuję tym, którzy mi tu na forum polecali dr Leszka Sagana to naprawdę super fachowiec i jak ktoś kiedyś będzie musiał skorzystać z pomocy neurochirurga to polecam go z czystym sumieniem. Teraz tylko spacerki i zero wysiłku żeby się wszystko dobrze goiło, co prawda jeszcze kilka miesięcy minie aż wszystko bedzie na tip top, rehabilitacja itp. ale teraz już musi być tylko lepiej. Pozdrawiam innych dyskopatów jesli tu też zaglądają . Gratuluję i 3mam kciuki za rehabilitację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 22.06.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 witam grupę i mam pytanie czy u was lista też padła bo ja u siebie nie moge otworzyc albo klaus robi porzadek w liście i zstąd problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts