dzióbek 22.06.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 witam grupę i mam pytanie czy u was lista też padła bo ja u siebie nie moge otworzyc albo klaus robi porzadek w liście i zstąd problem ano padła, ja też nie mogę otworzyć Klaus na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.06.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 witam grupę i mam pytanie czy u was lista też padła bo ja u siebie nie moge otworzyc albo klaus robi porzadek w liście i zstąd problem ano padła, ja też nie mogę otworzyć Klaus na pomoc We are writing to inform you that we are currently forced to close our first Totally FREE server due to unexpected hard disc failure. This downtime is caused by the necessity to do a full data backup without overtaxing the second (mirror) hard disc. We have managed to successfully save users' data from our RAID mirror and need to fully backup from the mirror disc with the whole first Totally FREE service data. During the downtime period we are planning to replace the failure disc of RIDE mirror and also activate the expected brand new Totally FREE server. Now the whole Totally FREE service is closed. For the paid hosting users login here : http://www.50webs.net We'll be back online as soon as possible. Our team apologies for any inconvenience. Regards Gazurkoff 06.06.22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 22.06.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Upss .. coś nasza lista rankingowa wykonawców się skiepściła .. Klaus, możesz sprawdzić .. Uff - a myslalem ze tylko u mnie padło .. albo w pracy provider dostęp zablokował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.06.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Klaus, zerknij na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.06.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam kochani wczoraj mnie wypuścili ze szpitala i teraz będę dochodził do siebie w domu. Wkońcu mogę normalnie stać, chodzić i funkcjonować i myślę, że koszmar ostatnich kilku miesięcy będzie już tylko ponurym wspomnieniem . Operacja poszła wzorowo, bardzo dziękuję tym, którzy mi tu na forum polecali dr Leszka Sagana to naprawdę super fachowiec i jak ktoś kiedyś będzie musiał skorzystać z pomocy neurochirurga to polecam go z czystym sumieniem. Teraz tylko spacerki i zero wysiłku żeby się wszystko dobrze goiło, co prawda jeszcze kilka miesięcy minie aż wszystko bedzie na tip top, rehabilitacja itp. ale teraz już musi być tylko lepiej. Pozdrawiam innych dyskopatów jesli tu też zaglądają . no to super!!!!!! teraz ino sie rehabilitowac zostalo!!!! No, Maro, teraz musisz Teskę zapędzic do roboty! Ona zdała egzamin z wyróżnieniem, więc niech Cię porehabilituje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.06.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 a tak na poważnie wracaj do zdrowia. oczywiście podziękowałeś anestezjologowi? jak nie to cię następnym razem nie obudzą Eee tam, zaraz nie obudzą! Raczej znieczulą "na Kasę Chorych". A poza tym, nie strasz pacjenta, on ledwo z życiem uszedł, a Ty już nastawiasz go na następny raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.06.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 a tak na poważnie wracaj do zdrowia. oczywiście podziękowałeś anestezjologowi? jak nie to cię następnym razem nie obudzą Eee tam, zaraz nie obudzą! Raczej znieczulą "na Kasę Chorych". A poza tym, nie strasz pacjenta, on ledwo z życiem uszedł, a Ty już nastawiasz go na następny raz? a kysz, nic takiego nie miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.06.2006 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Wstawac, wstawac! Bo bez Waszego dozoru budowa się "rozłazi"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.06.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.06.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Dziś koniec roku szkolnego - u nas pierwszy raz więc mam małą tremę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.06.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Maro74Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 23.06.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 u nas koniec roku i dzis zlozylismy wniosek o pozwolenie na budowe!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.06.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam Teska- spóźnione ale szczerw gratulacje maro74 _ trzymaj sie prosto i zdrowiej .......................................................... jeżeli coś ważnego pominęłam wybaczcie trzeba pilnować choćby była najlepsza ekipa na świecie to i tak może sie "rozejść" bardzo trafne określenia u mnie powoli idzie ponieważ pewnej znanej z listy rankingowej hurtowni bloczków brakuje macie pomysł co z tym fantem zrobić??? matriał nadmienie zapłacony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.06.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 u nas koniec roku i dzis zlozylismy wniosek o pozwolenie na budowe!!!! gratuluje i jeszcze miesiąc i mozecie ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 23.06.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 wybieramy sie na twoja budowe kacha zobaczyc postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.06.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 witam piątkowo u nas też koniec roku i pożegnanie z gimnazjum, cóż, koniec zabawy, teraz już dorosłe życie Teska - kup od razu alcaprim pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.06.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 23.06.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 dzis jeszcze dzien ojca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 23.06.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam wszystkich piateczkowo Wszystkim TATUSIOM, tym teraźniejszym i przyszłym serdeczne życzonka. Zyczę im, żeby ich rola nie skupiała sie tylko na zarabianiu pieniedzy, ale żeby jak najwięcej czasu spędzali ze swymi pociechami nie tylko przy telewizorze lub kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts