Kacha72 23.06.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 wybieramy sie na twoja budowe kacha zobaczyc postepy zapraszam kiedy bedziecie??? to sie może spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.06.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam piątkowo - zapomniałam Dzisiaj poodaje co mi zostało i rozliczę się z hurtownią, wtedy podliczę ile kosztował stan zero, chociaż ze wstępnych wyliczeń wyszło mniej niż sie spodziewałam Najdrozszy był beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 23.06.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 w tym roku zamknąć budowe dachem,oknami ireszta otworów reszta zależna od wielu czynników,przeprowadzka najpóźniej w nastepne wakacje-chyba ze uda sie wczesniej ale do niwykonczonego domku Kurcze, mi sie tez marzylo zamieszkanie na swoim mniej wiecej w tym samym terminie. Czym dalej w las, tym jednak terminy bardziej sie oddalaja. Jak tak dalej pojdzie, to w tym roku stanu zero nawet nie postawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.06.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 w tym roku zamknąć budowe dachem,oknami ireszta otworów reszta zależna od wielu czynników,przeprowadzka najpóźniej w nastepne wakacje-chyba ze uda sie wczesniej ale do niwykonczonego domku Kurcze, mi sie tez marzylo zamieszkanie na swoim mniej wiecej w tym samym terminie. Czym dalej w las, tym jednak terminy bardziej sie oddalaja. Jak tak dalej pojdzie, to w tym roku stanu zero nawet nie postawie Ja nawet jak nie rusze w tym roku to postaram sie przygotowac media a to zawsze bedzie latwiej z terminami w przyszlym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.06.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Po odpoczynku wakacyjnym jedziemy do rodziny do Gdyni . I po drodze zajedziemy do Leborka zobaczac ralizacje wybranego przez nas projektu Mam nadzieje ze sie nie rozczaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.06.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 w tym roku zamknąć budowe dachem,oknami ireszta otworów reszta zależna od wielu czynników,przeprowadzka najpóźniej w nastepne wakacje-chyba ze uda sie wczesniej ale do niwykonczonego domku Kurcze, mi sie tez marzylo zamieszkanie na swoim mniej wiecej w tym samym terminie. Czym dalej w las, tym jednak terminy bardziej sie oddalaja. Jak tak dalej pojdzie, to w tym roku stanu zero nawet nie postawie my według pierwszych planów to mielismy sie wprowadzic tego lata dlatego nic nie planuje i nie marze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam piątkowo - zapomniałam Dzisiaj poodaje co mi zostało i rozliczę się z hurtownią, wtedy podliczę ile kosztował stan zero, chociaż ze wstępnych wyliczeń wyszło mniej niż sie spodziewałam Najdrozszy był beton to prawda-u nas wydamy na beton na stan zerowy prawdopodobnie ok 10 tyś+/- 2 tyś-przciwz mamy fundamenty po wiezowiec cyt.kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 my według pierwszych planów to mielismy sie wprowadzic tego lata dlatego nic nie planuje i nie marze taaa, plany, jak ptaki szybują po niebie (ta cholerna autospja ) Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 23.06.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Bardzo proszę o info jak założyć nowy wątek na forum Grupy Szczecińskiej? Mój wątek adresowany do Was wylądował na ogólnym forum Klubu Budującego Nie mam doświadczenia z forami tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 23.06.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 No tak, teraz się udało.. lamer ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 23.06.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam po raz pierwszy. Czytam to forum od paru dni i ... zaczynam się zastanawiać czy nie porywam się z motyką na słońce. Można tu znaleźć bardzo wiele cennych wskazówek, ale problemy o których pisujecie bywają deprymujące. Czy wiedząc to co wiecie teraz podjęlibyście decyzję o budowie domu? Nie mam jeszcze nawet działki, której szukam tyleż intensywnie co, jak dotad, bezskutecznie. Na całość inwestycji (działka, dom ok.150 m) mogę przeznaczyć ok. 400 tys. Czy to się może udać? Pozdrawiam Klub Budujący, online Tosko, czy Twój niedawny namiar działki na Sławocieszu nadal jest aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 23.06.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Na całość inwestycji (działka, dom ok.150 m) mogę przeznaczyć ok. 400 tys. Czy to się może udać? To musi sie udac ... o ile nie kupisz dzialki za 200tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.06.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 witaj. dużo pytań, dużo wątpliwości. wszyscy przez to przechodzili lub przechodzą tutaj. mówiąc za siebie: ja bym jeszcze raz się podjęła wyzwania, trudne zadanie, ale wykonalne. a jak już postawisz tą chałupkę, własnymi ręcami.... co za satysfakcja. warunek musisz być w ten proces zaangażowany i najlepiej pozostali domownicy też (bo może być że nie docenią wysiłku i nie zrozumieją twojej euforii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.06.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witaj online, witam wszystkich, myślę, że 400 tys. to realna kwota - jeszcze zależy od wielkości i lokalizacji działki oraz standardu wykończenia domu. Ja w każdym razie chciałabym się zmieścić ok. 350-370 tys. (w tym działka + uzbrojenie to koszt ok. 50 tys.), a dom 156m2 - w tym spory garaż. A co do porywania się z motyką na słońce - jest tu takich trochę, co wybudowali i żyją i chyba zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.06.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Na całość inwestycji (działka, dom ok.150 m) mogę przeznaczyć ok. 400 tys. Czy to się może udać? To musi sie udac ... o ile nie kupisz dzialki za 200tys. OOOOO!!! jakbym miała tyle to bym sie nie martwiła,nie mam wielkich wymagań,myśle ze za to bym jeszcze koło domku co nieco zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.06.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 jestem wsciekła bo trzeba było od nowa wgrac neostrade i szlag trafił moje wszystkie,,ulubione,,-tyle tego było,tych inspiracji.adresów a czy mozna było np zgrac te ulubione na płytke?podpowiedzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.06.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Luby dostał telefon do wyjazdu Jak ja sobie sama poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 23.06.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 jestem wsciekła bo trzeba było od nowa wgrac neostrade i szlag trafił moje wszystkie,,ulubione,,-tyle tego było,tych inspiracji.adresów a czy mozna było np zgrac te ulubione na płytke?podpowiedzcie oczywiscie .. ulubione sa ukryte pod : C:\Documents and Settings\ (twoja nazwa uzytkownika) \Ulubione bibi / PZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.06.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam po raz pierwszy. Czytam to forum od paru dni i ... zaczynam się zastanawiać czy nie porywam się z motyką na słońce. Można tu znaleźć bardzo wiele cennych wskazówek, ale problemy o których pisujecie bywają deprymujące. Czy wiedząc to co wiecie teraz podjęlibyście decyzję o budowie domu? Nie mam jeszcze nawet działki, której szukam tyleż intensywnie co, jak dotad, bezskutecznie. Na całość inwestycji (działka, dom ok.150 m) mogę przeznaczyć ok. 400 tys. Czy to się może udać? Pozdrawiam Klub Budujący, online Tosko, czy Twój niedawny namiar działki na Sławocieszu nadal jest aktualny? Witaj To podobnie licze jak Ty i chce sie zmiescic w takiej kwocie . Dzialeczke juz mam i na dom chce przeznaczyc +,- 300tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 23.06.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Aha - zapomniałem dodać że właśnie teraz misterna praca hydraulika (wod+kan+podłogówka) ginie nam pod betonikiem .. Początek września na przeprowadzkę jest bardzo realny Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts