online 23.06.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witaj online! Z tego co wiem to w miarę tanie działki są w Dobrej koło boiska jakieś 80 zł za metr z pełnym uzbrojeniem. A do tego bardzo ładna okolica. Pozdrawiam O tych działkach wiem, że : - wysoki poziom wód gruntowych - słaba nośność gruntu (torf czy coś takiego) Ale dziękuję za info Nie jest to do końca prawdą ja właśnie zaczełam tam budowę i wcale z tą wodą nie było tak źle. A te działki, które teraz sprzedają są podobno zdrenowane. O ! To muszę się im przyjrzeć bliżej Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.06.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Aha i jeszcze Kilka miesięcy temu przyznałam się głośno ile wydałam na budowę domu - wraz z działką wyszło to 350tys a domek mam nie mały bo 220mkw a działeczkę 1602mkw to jeszcze zalezy ile dałaś za działeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 23.06.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witaj online! Z tego co wiem to w miarę tanie działki są w Dobrej koło boiska jakieś 80 zł za metr z pełnym uzbrojeniem. A do tego bardzo ładna okolica. Pozdrawiam O tych działkach wiem, że : - wysoki poziom wód gruntowych - słaba nośność gruntu (torf czy coś takiego) Ale dziękuję za info Nie jest to do końca prawdą ja właśnie zaczełam tam budowę i wcale z tą wodą nie było tak źle. A te działki, które teraz sprzedają są podobno zdrenowane. bo budujesz w suchej porze - poczekaj do roztopów .. bylismy tam wiosną - woda po kostki .. wykop pod fundamenty jak basen się napełnia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.06.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Aha i jeszcze Kilka miesięcy temu przyznałam się głośno ile wydałam na budowę domu - wraz z działką wyszło to 350tys a domek mam nie mały bo 220mkw a działeczkę 1602mkw Dzięki Didi! Gratuluję dużego domu fajnej działki! Podniosłaś mnie na duchu. Na moją niekorzyść wpływa przede wszystkim to, że nie mam jeszcze działki, a ich ceny przeważnie zwalają z nóg. Szukam coraz dalej od Sz-na. A i tam ceny nie są niskie. Jeśli ktoś ma namiary na działki w sensownej cenie chętnie skorzystam. sensowna to dla mnie na razie max 100 tys za jakieś 1000 m, zbrojenia w pobliżu. Gdyby tak jeszcze w zasięgu wzroku był jakiś las... Czy to realne? Za ta cene u nas w Wielgowie (Osada Lesna ) kupisz okolo 1200 m trzeba sie troche potargowac I mi sie podobalo w Dobrej na gorce droga na Grzepnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 23.06.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam wszytkich po dłuższej nieobecności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 23.06.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Mogę się pochwalić iż uzyskałem juz pozowlenie na budowe ze starostwa z polic czyli wszelkie formalności prawno-administarcyjne po za mną. Ten etap sam w sobie był bardzo pouczający. Ciekawe co może się wydarzyć w budowniu ????? Ale jestem dobrej mysli i do roboty czyli budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.06.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Mogę się pochwalić iż uzyskałem juz pozowlenie na budowe ze starostwa z polic czyli wszelkie formalności prawno-administarcyjne po za mną. Ten etap sam w sobie był bardzo pouczający. Ciekawe co może się wydarzyć w budowniu ????? Ale jestem dobrej mysli i do roboty czyli budowania. Gratulacje Jaki wybraliscie projekt i kiedy ruszacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Luby dostał telefon do wyjazdu Jak ja sobie sama poradzę nie martw sie..poradzisz sobie.....bo nie masz innego wyjscia ( tez bylam w takiej sytuacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Aha i jeszcze Kilka miesięcy temu przyznałam się głośno ile wydałam na budowę domu - wraz z działką wyszło to 350tys a domek mam nie mały bo 220mkw a działeczkę 1602mkw Dzięki Didi! Gratuluję dużego domu fajnej działki! Podniosłaś mnie na duchu. Na moją niekorzyść wpływa przede wszystkim to, że nie mam jeszcze działki, a ich ceny przeważnie zwalają z nóg. Szukam coraz dalej od Sz-na. A i tam ceny nie są niskie. Jeśli ktoś ma namiary na działki w sensownej cenie chętnie skorzystam. sensowna to dla mnie na razie max 100 tys za jakieś 1000 m, zbrojenia w pobliżu. Gdyby tak jeszcze w zasięgu wzroku był jakiś las... Czy to realne? online przejedz sie w okolice Stobna , bedargowa i kolok bedargowa miejscowosc na W 9 zapomnialo mi sie) tam stoja tablice o sprzedazy .Sprzeaja tez w wawelnicy ( kierunek doluje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam wieczorowo świadectwo odebrane i teraz czas na wakacje...szkoda że nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Aha - zapomniałem dodać że właśnie teraz misterna praca hydraulika (wod+kan+podłogówka) ginie nam pod betonikiem .. Początek września na przeprowadzkę jest bardzo realny Piotr no i jaką cenę uzgodniłeś? fajna pora na przeprowadzkę, trzymam kciuki żeby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam po raz pierwszy. Czytam to forum od paru dni i ... zaczynam się zastanawiać czy nie porywam się z motyką na słońce. Można tu znaleźć bardzo wiele cennych wskazówek, ale problemy o których pisujecie bywają deprymujące. Czy wiedząc to co wiecie teraz podjęlibyście decyzję o budowie domu? Nie mam jeszcze nawet działki, której szukam tyleż intensywnie co, jak dotad, bezskutecznie. Na całość inwestycji (działka, dom ok.150 m) mogę przeznaczyć ok. 400 tys. Czy to się może udać? Pozdrawiam Klub Budujący, online Tosko, czy Twój niedawny namiar działki na Sławocieszu nadal jest aktualny? Online witaj w grupie nie dość, że pewnie większość jest zadowolona z tego, że budowli własny dom to jeszcze co niektórzy zaczęli to traktować jak sport - i budują drugi raz. A problemy? Bez nich byłoby zbyt nudno dokładnie ja co prawda buduję dopiero pierwszy ale bardzo mi się ten sport spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.06.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Mogę się pochwalić iż uzyskałem juz pozowlenie na budowe ze starostwa z polic czyli wszelkie formalności prawno-administarcyjne po za mną. Ten etap sam w sobie był bardzo pouczający. Ciekawe co może się wydarzyć w budowniu ????? Ale jestem dobrej mysli i do roboty czyli budowania. a kiedy składaliście? pytam, bo czuję się dyskryminowany okresem oczekiwania na pozwolenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 No i oczywiście gratulacje dla Teski z wyróznieniem...no, no, no Maro74 życzę szybkiego powrotu do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.06.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Aha i jeszcze Kilka miesięcy temu przyznałam się głośno ile wydałam na budowę domu - wraz z działką wyszło to 350tys a domek mam nie mały bo 220mkw a działeczkę 1602mkw Dzięki Didi! Gratuluję dużego domu fajnej działki! Podniosłaś mnie na duchu. Na moją niekorzyść wpływa przede wszystkim to, że nie mam jeszcze działki, a ich ceny przeważnie zwalają z nóg. Szukam coraz dalej od Sz-na. A i tam ceny nie są niskie. Jeśli ktoś ma namiary na działki w sensownej cenie chętnie skorzystam. sensowna to dla mnie na razie max 100 tys za jakieś 1000 m, zbrojenia w pobliżu. Gdyby tak jeszcze w zasięgu wzroku był jakiś las... Czy to realne? online przejedz sie w okolice Stobna , bedargowa i kolok bedargowa miejscowosc na W 9 zapomnialo mi sie) tam stoja tablice o sprzedazy .Sprzeaja tez w wawelnicy ( kierunek doluje) ale przede wszystkim najpierw obejrzyjcie plan zagospodarowania przestrzennego!!! np. w wąwelnicy są teraz dosyć drogie działki, a wplanach tuż obok ma przechodzić obwodnica zachodnia szczecina.... my na tej podstawie zrezygnowaliśmy z kilku niby atrakcyjnych ofert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.06.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 A czym wykańczaliście kominy systemowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 przejedz sie w okolice Stobna , bedargowa i kolok bedargowa miejscowosc na W 9 zapomnialo mi sie) tam stoja tablice o sprzedazy .Sprzeaja tez w wawelnicy ( kierunek doluje) może to Warzymice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 A czym wykańczaliście kominy systemowe??? o co chodzi z tym wykończeniem bo nie kumam od poziomu dachu wykończone są klinkierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.06.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Aha i jeszcze Kilka miesięcy temu przyznałam się głośno ile wydałam na budowę domu - wraz z działką wyszło to 350tys a domek mam nie mały bo 220mkw a działeczkę 1602mkw Dzięki Didi! Gratuluję dużego domu fajnej działki! Podniosłaś mnie na duchu. Na moją niekorzyść wpływa przede wszystkim to, że nie mam jeszcze działki, a ich ceny przeważnie zwalają z nóg. Szukam coraz dalej od Sz-na. A i tam ceny nie są niskie. Jeśli ktoś ma namiary na działki w sensownej cenie chętnie skorzystam. sensowna to dla mnie na razie max 100 tys za jakieś 1000 m, zbrojenia w pobliżu. Gdyby tak jeszcze w zasięgu wzroku był jakiś las... Czy to realne? zapraszam do Załomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.06.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 65-100 zł za metr to, napewno w lewobrzeżnej części szczecina w gminie dobra (koscino, dołuje, dobra szczecińska, wołczkowo) czyli po naszej, właściwej stronie. czupurek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts