Kacha72 23.06.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 ja wplacilem 50k .. i z perspektywy czasu i budowy uwazam ze bylo to swietne posuniecie .. - mialem super ceny !! a teraz dzieki filii w Dobrej mam jeszcze lepiej a właśnie, może powiecie jakie układy mieliście z hurtowniami, np. czy wpłacaliście coś a konto, ile, czy jakieś dodatkowe upusty przy opóźnieniach, jakieś inne gwarancje, sposoby płatności? zwłaszcza z perspektywy czasu, czy zrobilibyście coś inaczej.... Umowa była prosta - przedpłacam min 40 tys a uzyskuję naprawdę duży rabat na materiałach .. które i tak zostały już między nami 'klepnięte' po najniższej stawce rynkowej z innych hurtowni .. - więc przedpłaciłem 50k .. - nadmienię iż promocja taka była tylko w grudniu 2005. Oczywiście miałem lęki jak każdy, bo przedpłaciłem kupę kaski .. ale wyszło super. To działa tak samo, jak hurtownia przywozi towar i nie wie czy klient zapłaci o czasie .. są też przecież takie przypadki i niejedna hurtownia się na tym przejechała .. Poza KP i wynikających z niego zobowiązań cywilnoprawnych żadnych więcej gwarancji .. - bo niby jakie ?? a przedpłacałem cash'em (przelewy kosztują a i chyba mam blokadę na przelewy na max 2k). Co do opóźnień - no były takie malutkie (prawie niezauważalne) wpadeczki i poślizgi .. ale to zdecydowanie nie rzutuje to na ogóle wrażenie ze współpracy. Zresztą opóźnienia wynikały raczej z niedostarczenia na czas towaru przez importera bądź producenta aniżeli złej woli hurtowni .. Jeśli jeszcze raz stanąłbym przed wyborem hurtowni i sposobu rozliczeń zdecydowanie jeszcze raz wybrałbym PROMIX .. wężykiem to, wężykiem Piotr BARDZO DZIĘKUJE ZA TEN GŁOS ROZSĄDKU Początki sa zawsze trudne zwłaszcza w szczycie budowlanym moze jestem zbyt natarczywa i narwana wszystko chcę miec na wczoraj na pewno po zakonczeniu calej inwestycji ten początek sie rozmyje a jeśli chodzi o cenę to naprawdę była bezkonkurencyjna nawet wykonawca wybałuszał oczy ze zdziwienia...... okno fakro z kołnierzem za tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.06.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Kacha 72 sorki ale nie wyrobilismy sie z czasem i nie zajechalismy do ciebie, jutro wyjeżdżamy na wakacje i wracamy za dwa tygodnie to obiecujemy zajechac ale wcześniej damy znac i sie umówimy dziś zlożyliśmy papiery na pozwolenie wiec myslimy ze przez dwa tygodnie odpoczniemy i zregenerujemy sie troszkę przed budową. ok to nawt lepiej bo za dwa tygodnie o moze sie z tej ziemi wykopie i coś już bedzie widac odpoczywajcie zdrowo trudny rok przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.06.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Didi a czym macie wykończone kominy ponad dachem,klinkierówką czy płytką od poziomu dachu a chyba nawet poniżej poziomu dachu leci cegła klinkierowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 24.06.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu To gratulacje Wczoraj pisalas ze mialas zly dzien myslalam ze to chodzi o egzaminy a tu prosze zdane wiec jestem oficjalnie dyplomaowanym fizjoterapeuta i masazysta drugiego stopnia!!! ale sie ciesze.... TESKA JESTEŚ WIELKA Moje gratulacje. Gdzie otwierasz swój gabinet masażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.06.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Witam!No przeczytałam to co napisaliście w dniu wczorajszym uff! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.06.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Iwonkaco tam u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.06.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Didi a czym macie wykończone kominy ponad dachem,klinkierówką czy płytką od poziomu dachu a chyba nawet poniżej poziomu dachu leci cegła klinkierowa Dzieki, tak pooglądalismy wczoraj Wasze kominy wykończone cegłą i wcale nie wyglądają grubo. Chyba odpuścimy sobie płytki, tym bardziej że cegła juz zakupiona. U mnie sąsiedzi mają płytkami lub murowane, ale im mało wystaje ponad dach a jeden któremu komin wychodzi więcej to dla zrobienia grubszego obłożył styropianem i dopiero płytkami. Jednego co się ciagle obawiam to czy zrobia mocna podstawę pod cegły bo jeden komin jest długi na 2 metry i nie chciałabym zeby mi się zawalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.06.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 witam sobotnio, prosto z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.06.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Witam! No przeczytałam to co napisaliście w dniu wczorajszym uff! byłaś naprawdę dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 24.06.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 mam pytanko,,,które odświeżam...szukam czarnoziemu-ziemi pod trawnik w dovrej cenie...wiadomo ja się dopiero co dom skończyło budować to wszystko musi być już w DOBREJ cenie...podzielcie się sprawdzonym kontaktem,please... .....odświeżam pytanko...odświeżam,odświeżam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 24.06.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Kacha 72-to po ile dostałaś te okienka fakro-tzn oni dają chyba rabat od ceny katalogowej-pochwal sie bo ja ostatnio też walczyłam o rabat tylko niewiem czy skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 ja wplacilem 50k .. i z perspektywy czasu i budowy uwazam ze bylo to swietne posuniecie .. - mialem super ceny !! a teraz dzieki filii w Dobrej mam jeszcze lepiej a właśnie, może powiecie jakie układy mieliście z hurtowniami, np. czy wpłacaliście coś a konto, ile, czy jakieś dodatkowe upusty przy opóźnieniach, jakieś inne gwarancje, sposoby płatności? zwłaszcza z perspektywy czasu, czy zrobilibyście coś inaczej.... Umowa była prosta - przedpłacam min 40 tys a uzyskuję naprawdę duży rabat na materiałach .. które i tak zostały już między nami 'klepnięte' po najniższej stawce rynkowej z innych hurtowni .. - więc przedpłaciłem 50k .. - nadmienię iż promocja taka była tylko w grudniu 2005. Oczywiście miałem lęki jak każdy, bo przedpłaciłem kupę kaski .. ale wyszło super. To działa tak samo, jak hurtownia przywozi towar i nie wie czy klient zapłaci o czasie .. są też przecież takie przypadki i niejedna hurtownia się na tym przejechała .. Poza KP i wynikających z niego zobowiązań cywilnoprawnych żadnych więcej gwarancji .. - bo niby jakie ?? a przedpłacałem cash'em (przelewy kosztują a i chyba mam blokadę na przelewy na max 2k). Co do opóźnień - no były takie malutkie (prawie niezauważalne) wpadeczki i poślizgi .. ale to zdecydowanie nie rzutuje to na ogóle wrażenie ze współpracy. Zresztą opóźnienia wynikały raczej z niedostarczenia na czas towaru przez importera bądź producenta aniżeli złej woli hurtowni .. Jeśli jeszcze raz stanąłbym przed wyborem hurtowni i sposobu rozliczeń zdecydowanie jeszcze raz wybrałbym PROMIX .. wężykiem to, wężykiem Piotr Podpisuję się pod tym co peterz napisał. Ja co prawda nie przedpłacałam takiej kaski, ale ceny zawsze dostawałam o duzo niższe niż w innych hurtowniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 No i witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.06.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 monka, a też kupowałaś w Promixie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.06.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 pusto tu dziś jakoś.... wszyscy pewnie na budowach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 monka, a też kupowałaś w Promixie? kupowałam i kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.06.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Kacha 72-to po ile dostałaś te okienka fakro-tzn oni dają chyba rabat od ceny katalogowej-pochwal sie bo ja ostatnio też walczyłam o rabat tylko niewiem czy skutecznie Witam wszystkich I ja bym chetnie sie dowiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 24.06.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 witam wszystkich-ja byłam rankiem na budowie ,,olewać,,betonik, niedługo znowu jadę jutro może spadnie deszczyk i mnie wyreczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu To gratulacje Wczoraj pisalas ze mialas zly dzien myslalam ze to chodzi o egzaminy a tu prosze zdane wiec jestem oficjalnie dyplomaowanym fizjoterapeuta i masazysta drugiego stopnia!!! ale sie ciesze.... TESKA JESTEŚ WIELKA Moje gratulacje. Gdzie otwierasz swój gabinet masażu? pod koniec roku w schwedt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.06.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Teska, to teraz rozumiem skąd zamiłowanie do nauki języków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts