Agnieszka1 25.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 szydas - no jak z taka firma jak murator sie ineteresy kreci ,to nie dziwota ze sie ma super gadzety w prezencie negocjowac mogles jeszcze jakas skrzynie na piach o albo ( u nas teraz na topie) bude dla psa ( cholernie sa drogie) no ba! ale to prawda, za byle jaką budę dla psa wołają kilkaset złotych. a przecież nawet dla amatora to jakieś dwie godziny z piłą i młotkiem. a materiały takie drogie nie są. no chyba że ktoś chce budę z mahoniu No niestety. My razu pewnego udaliśmy się do Castoramy - tam stoi klika bud takie byle co, dechy zbite, konce obcięte chyba piła a kasa? 6 stów Moj maz szoku doznal i zawolal : zapomnij że wydam kilka stów na te badziewną budę ! sam zrobie Mial zamiar plyte OSB uzyc co nam została. Mowie - a kleć ją sobie, a na dach weź nawet dachowki bo kilka zostało Ale dla zainteresowanych powiem , ze fajny sklep drzewny jest w Pilchowie, tam kupilismy piękną dużą budę, ładnie wykonaną, dach ściągany, ocieplona , ceny konkurencyjne ..... a kolor no ,no, cos pod mahoń Jacek i Ania w serce mi zapadł Wasz nick , bowiem domek ów na kurzych łapach oniegdaj moim był W postach później dostałam nakaz od kolegi jednego abym w końcu przestała gadać i rajtuzy wreszcie pozadnie podciagnela co by mi juz nie spadały a wiec zmiany nastąpiły na wstrętną muchę grzebiącą w zębach co się podobała Edzi, a teraz moja chałupa sie przedstawia ( a raczej jej projekt) Jacku i Aniu - rajtuzy wiec podciagac i do roboty przy budowie wlasnego domu nie widzialam Waszego projektu jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.06.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.06.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Od której dziś ZUS jest czynny? bo się nie mogę dodzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.06.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 oczywiście że przenośnia, choć nie do końca. wielu z nas naprawdę zakasało rękawy, nawet panie, a domki wyszły super. oczywiście mnie chodziło o zaangażowanie typu kupno materiału, negocjacje, pilnowanie, etc. ok 65-100 zł za metr to, napewno w lewobrzeżnej części szczecina w gminie dobra (koscino, dołuje, dobra szczecińska, wołczkowo) czyli po naszej, właściwej stronie. Hmmm, może okaże się, że ja też jednak mam do tego talent Te działki 65-100 to uzbrojone ? Z uzbrojeniem w drodze? Masz może jakies namiary na konkretne? Z tą właściwością stron to jak widzę zdania są podzielone ) z tego co mi wiadomo raczej tak (bynajmniej dołuje). tel. proszę bardzo 423-30-38, 602531435 invest-grunt (facet ma biuro i wybudował też chatkę u nas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.06.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 65-100 zł za metr to, napewno w lewobrzeżnej części szczecina w gminie dobra (koscino, dołuje, dobra szczecińska, wołczkowo) czyli po naszej, właściwej stronie. czupurek! Delf! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.06.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Mam też pytania i to całą masę: 1.Ile zapłacić inspektorowi nadzoru, czas budowy około 7-8 miesięcy. 2.Jaka hurtownia z materiałami najlepsza i najtańsza ? 3.Dylemat-budować z Porothermu czy Ytonga ? 4.Dachówka ceramiczna czy cementowa ? 5.Czy przy ogrzewaniu podłogowym puchną nogi - słyszałem juz takie opinie ? Za wszelką pomoc serdeczne dzięki. ad.2 raczej trzeba samemu podzwonić i ustalić bo to się zmienia ad.4 co się podoba i na co stać ad.5 nic nie puchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.06.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 no teraz się przywitam tyle naskrobaliście przez te wolne 2 dni, że przebrnąć nie mogłam uff... i mamy poniedziałek jestem zmęczona i chcę wolne niestety, zamiast łikendu na tarasku, w ostatniej chwili wypadło mi szkolonko i 2 dni ciężko pracowałam. ale było warto, bo szkolenie super. ba, nawet zaliczyłam noc sw jana w otoczeniu jeziora, wianków, muzyki na świeżym powietrzu i przyjaźnie nastawionych tubylców. tylko czemu rano mnie tak głowa bolała wczoraj? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.06.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 to ja tez pozdrawiam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.06.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 I ja witam poniedzialkowo I podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 26.06.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Witam. Asia Mój syn już pojechał na obóz aikido. Tylko teraz córa będzie się nudzić bo nie ma komu dokuczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 26.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Również witam poniedziałkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 26.06.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Od dziś zaczynam objazd wszelakich hurtowni budowlanych - zobaczomy z jakim efektem. Znalazłem inspektora za około 450,00 żł. miesięcznie - ale przed nami jescze negocjacje. Może coś utarguje. A jutro odbieram dziennik budowy o ile nic nie wymyslą biurokraci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 26.06.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 szydas - no jak z taka firma jak murator sie ineteresy kreci ,to nie dziwota ze sie ma super gadzety w prezencie negocjowac mogles jeszcze jakas skrzynie na piach o albo ( u nas teraz na topie) bude dla psa ( cholernie sa drogie) no ba! ale to prawda, za byle jaką budę dla psa wołają kilkaset złotych. a przecież nawet dla amatora to jakieś dwie godziny z piłą i młotkiem. a materiały takie drogie nie są. no chyba że ktoś chce budę z mahoniu No niestety. My razu pewnego udaliśmy się do Castoramy - tam stoi klika bud takie byle co, dechy zbite, konce obcięte chyba piła a kasa? 6 stów Moj maz szoku doznal i zawolal : zapomnij że wydam kilka stów na te badziewną budę ! sam zrobie Mial zamiar plyte OSB uzyc co nam została. Mowie - a kleć ją sobie, a na dach weź nawet dachowki bo kilka zostało Ale dla zainteresowanych powiem , ze fajny sklep drzewny jest w Pilchowie, tam kupilismy piękną dużą budę, ładnie wykonaną, dach ściągany, ocieplona , ceny konkurencyjne ..... a kolor no ,no, cos pod mahoń Jacek i Ania w serce mi zapadł Wasz nick , bowiem domek ów na kurzych łapach oniegdaj moim był W postach później dostałam nakaz od kolegi jednego abym w końcu przestała gadać i rajtuzy wreszcie pozadnie podciagnela co by mi juz nie spadały a wiec zmiany nastąpiły na wstrętną muchę grzebiącą w zębach co się podobała Edzi, a teraz moja chałupa sie przedstawia ( a raczej jej projekt) Jacku i Aniu - rajtuzy wiec podciagac i do roboty przy budowie wlasnego domu nie widzialam Waszego projektu jeszcze Dzięki za słowa otuchy. Projekt jest Paulina z Archipelagu ale moja wiedza nie pozwala mi jeszcze na ukazanie go na forum - nie wiem jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 ale super gorac zimne piwko...i lezaczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.06.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 popieram ale niestety jeszcze w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 26.06.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzięki za słowa otuchy. Projekt jest Paulina z Archipelagu ale moja wiedza nie pozwala mi jeszcze na ukazanie go na forum - nie wiem jak. Gratuluję wyboru. Projekt super. Teraz tylko realizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzięki za słowa otuchy. Projekt jest Paulina z Archipelagu ale moja wiedza nie pozwala mi jeszcze na ukazanie go na forum - nie wiem jak. Gratuluję wyboru. Projekt super. Teraz tylko realizować. Józiu.....i co u Was???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 26.06.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Witam ufff gorąco .. a tarasu jak nie miałam tak nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 26.06.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzięki za słowa otuchy. Projekt jest Paulina z Archipelagu ale moja wiedza nie pozwala mi jeszcze na ukazanie go na forum - nie wiem jak. wystarczy tak:http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=356 jeśli to ten . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts