agama 27.06.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 HEJ POZDRAWIAM WSZYSTKICH!APEL do wszystkich, którzy już tynkowali!!!!!!!!!!!Mam prośbę może jesteście mi w stanie podać namiary na swoich tynkarzy(z cena jaką brali). Potrzebuję pilnie tynkarzy do tynków cementowo wapiennych od zaraz. Fachmani, którzy mieli nam tynkować zostawili nas na lodzie i udali się na zagraniczne wojarze. Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.06.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 cosik grupka tempo straciła upały letnie dają sie we znaki ale dobrze ze cieplo:) niz zimno!!! Didi chociaz Tobie to nie łatwo jest oj to prawda! ale jakoś sobie dajemy radę - muszę http://bd.lilypie.com/Q2X4p2?r=a5340bb no ładna fasolka, wklej na stałe, będziem patrzeć jak rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 27.06.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 WitamSzukam dzilki budowlanej [okolo 800-850m] na Mierzynie czy ktos ostatnio kupowal i moze napisac mi ile dal za metr i od kogo kupowal. Jest ktos moze na forum kto mieszka w uliczkach kotore odchodza od ulicy topolowej jesli tak moge te osoby nampisac mi ile daly za metr dzialki nie ukrywam ze te uliczki bardzo mi sie podobaja__________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.06.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 cosik grupka tempo straciła upały letnie dają sie we znaki ale dobrze ze cieplo:) niz zimno!!! Didi chociaz Tobie to nie łatwo jest oj to prawda! ale jakoś sobie dajemy radę - muszę http://bd.lilypie.com/Q2X4p2?r=a5340bb no ładna fasolka, wklej na stałe, będziem patrzeć jak rośnie mam za mało mieksca w stopce - ale chyba zrezygnuję z listy i w to mieksce wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam Szukam dzilki budowlanej [okolo 800-850m] na Mierzynie czy ktos ostatnio kupowal i moze napisac mi ile dal za metr i od kogo kupowal. Jest ktos moze na forum kto mieszka w uliczkach kotore odchodza od ulicy topolowej jesli tak moge te osoby nampisac mi ile daly za metr dzialki nie ukrywam ze te uliczki bardzo mi sie podobaja __________ Witaj w grupie! Dziś słaba frekwencja na forum, ale bądź cierpliwy a ktoś sie odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 27.06.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam Szukam dzilki budowlanej [okolo 800-850m] na Mierzynie czy ktos ostatnio kupowal i moze napisac mi ile dal za metr i od kogo kupowal. Jest ktos moze na forum kto mieszka w uliczkach kotore odchodza od ulicy topolowej jesli tak moge te osoby nampisac mi ile daly za metr dzialki nie ukrywam ze te uliczki bardzo mi sie podobaja __________ Moi znajomi budują się właśnie na jednej z takich uliczek i tam wiem że jest jedna do sprzedania ale cena zawrotna 230 albo 260 za metr uzbrojona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 27.06.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Józiu.....i co u Was???? Cześć Teska, ano mieszkamy ale taki zap......, że nie ma kiedy załadować. Głaskamy domek, głaskamy i jeszcze się domaga, i ....... kasiory. Chyba za bardzo szalałam i zabrakło. Ale mam nadzieję do końca roku wykończyć wykończeniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 27.06.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Muszę się pochwalić .......... moja Alusia skończyła gimnazjum i jestem z niej dumna (złota księga, listy gratulacyjne). Teraz drżę, bo dopiero w piątek się okaże do jakiej szkoły będzie chodzić. Na pierwszym miejscu wymieniła LO nr 2 - profil biologiczno-chemiczno-fizyczny i jest tam 120 chętnych na 31 miejsc!!!! Może ktoś ma jakąś wiedzę, bo teraz chętnie rozmawiam o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 27.06.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 HEJ POZDRAWIAM WSZYSTKICH! APEL do wszystkich, którzy już tynkowali!!!!!!!!!!! Mam prośbę może jesteście mi w stanie podać namiary na swoich tynkarzy(z cena jaką brali). Potrzebuję pilnie tynkarzy do tynków cementowo wapiennych od zaraz. Fachmani, którzy mieli nam tynkować zostawili nas na lodzie i udali się na zagraniczne wojarze. Agnieszka Weź namiar ze szczecińskiej listy rankingowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 27.06.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 No co sama jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 27.06.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam wszystkich z Grupy SZCZECINSKIEJ. Na wstepie sie pochwale ze nareszcie bede sie budowac Moj wybor, a wlasciwie nasz czyli moj i mojej piekniejszej polowy padl na projekt SEWERYNA z Archipelagu. http://archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=432 Bedziemy mieszkali w Dobrej. Czy ktos z was budowal juz ten domek, albo jest w trakcie? Chetnie skorzystalbym z dowswiadczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.06.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 No co sama jestem? witaj nie jesteś sama mój też czeka na wyniki. też jest "złote" dziecko, ale w innym znaczeniu mój wybrał 14,7,15 - informatyczno-matematyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.06.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 witam z kim radzicie się przeprowadzać ? z jaką firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.06.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam wszystkich z Grupy SZCZECINSKIEJ. Na wstepie sie pochwale ze nareszcie bede sie budowac Moj wybor, a wlasciwie nasz czyli moj i mojej piekniejszej polowy padl na projekt SEWERYNA z Archipelagu. http://archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=432 Bedziemy mieszkali w Dobrej. Czy ktos z was budowal juz ten domek, albo jest w trakcie? Chetnie skorzystalbym z dowswiadczen no to witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 HEJ POZDRAWIAM WSZYSTKICH! APEL do wszystkich, którzy już tynkowali!!!!!!!!!!! Mam prośbę może jesteście mi w stanie podać namiary na swoich tynkarzy(z cena jaką brali). Potrzebuję pilnie tynkarzy do tynków cementowo wapiennych od zaraz. Fachmani, którzy mieli nam tynkować zostawili nas na lodzie i udali się na zagraniczne wojarze. Agnieszka zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Józiu.....i co u Was???? Cześć Teska, ano mieszkamy ale taki zap......, że nie ma kiedy załadować. Głaskamy domek, głaskamy i jeszcze się domaga, i ....... kasiory. Chyba za bardzo szalałam i zabrakło. Ale mam nadzieję do końca roku wykończyć wykończeniówkę. to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 27.06.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam wszytkich w swoim pierszym poscie nie przywitalem sie wiec bardzo przepraszam. Mam pytanie do bodekku bo widzilem ze postawiles dom szkieletowy. Szukam wlasnie opini o domach szkiletowych ale z pierwszej reki. Powiedz mi czy jak bys budowal drugi raz to tez bys wybral ta metode. Ile kosztowal Cie twoj dom stan surowy zamkniety wraz z wszystkimi instalacjami, poza tym bardzo ladny domek postawiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam wszystkich z Grupy SZCZECINSKIEJ. Na wstepie sie pochwale ze nareszcie bede sie budowac Moj wybor, a wlasciwie nasz czyli moj i mojej piekniejszej polowy padl na projekt SEWERYNA z Archipelagu. http://archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=432 Bedziemy mieszkali w Dobrej. Czy ktos z was budowal juz ten domek, albo jest w trakcie? Chetnie skorzystalbym z dowswiadczen witaj w grupce...... ladny dom:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.06.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam wszytkich w swoim pierszym poscie nie przywitalem sie wiec bardzo przepraszam. Mam pytanie do bodekku bo widzilem ze postawiles dom szkieletowy. Szukam wlasnie opini o domach szkiletowych ale z pierwszej reki. Powiedz mi czy jak bys budowal drugi raz to tez bys wybral ta metode. Ile kosztowal Cie twoj dom stan surowy zamkniety wraz z wszystkimi instalacjami, poza tym bardzo ladny domek postawiles witaj drugi raz też stawiał bym szkieletowy gdybym znalazł właściwą firmę wykonawczą; niestety z poprzednim wykonawcą to była pomyłka wszystko na skróty - gdybyśmy nie pilnowali to ......... domek był budowany pod klucz przez firmę http://www.canadasystem.pl za 1450/m2 +7%VAT mnie się też podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts