monka 28.06.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Tomadyna z twoją sprawa powinno być ok. Nie słyszałam żeby był jakiś opór w tej sprawie. Mam nadzieję. Jadę jutro na sesję. Mam nadzieję że Rada zrobi mi jutro prezent - dokładnie jutro wypada 10 rocznica naszego ślubu, a braliśmy go 11.00 czyli w godzinę rozpoczęcia sesji - TO MUSI BYĆ ZNAK Choć na razie wyrażam umiarkowany optymizm. Obecnie wyznaje już zasadę iż jak nie zobacze na własne oczy to nie wierzę. Mam nadzieję że tak właśnie będzie i Rada zrobi Wam prezent trzymam kciuki http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif Dziekuję Ci serdecznie za zainteresowanie moją sprawą. Jestem zobowiązany. naprawdę nie ma za co po prostu wiem jak to jest jak już masz coś w zasięgu ręki, potem raptem cofasz się do początku i na dodatek ciężko wydębić jakiekolwiek informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.06.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Proszę oglądać aktualne zdjęcia mojego nowego domku. Ale weszły tylko 2 i nie ma pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Proszę oglądać aktualne zdjęcia mojego nowego domku. Ale weszły tylko 2 i nie ma pamięci no super jaki tynk położyliście? a album możesz założyć tutaj http://www.fotosik.pl z chęcią zobaczymy więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Proszę oglądać aktualne zdjęcia mojego nowego domku. Ale weszły tylko 2 i nie ma pamięci moze za duze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Józia, bardzo ładny. A te schodki jakie fikuśne i płot elegancki, że hoho! Budowałaś na skarpie? - malownicza działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka, co porabiasz w Szwabii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.06.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Proszę oglądać aktualne zdjęcia mojego nowego domku. Ale weszły tylko 2 i nie ma pamięci piękny......... pochodzę z Gryfina i Pniewo kojarzy mi sie z dojrzałymi truskawkami i swierzymi pomidorami z foli od cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka, co porabiasz w Szwabii? mieszkam tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka, co porabiasz w Szwabii? mieszkam tam Ano chyba ze tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka, co porabiasz w Szwabii? mieszkam tam Maggie w szwabii mieszka całe RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka dobrze mówię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka dobrze mówię??? Tobie też wymyśliłam nazwę nie wiem czemu nie przyznajesz się do swojej wioski i piszesz że w Szczecinie mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka dobrze mówię??? Tobie też wymyśliłam nazwę nie wiem czemu nie przyznajesz się do swojej wioski i piszesz że w Szczecinie mieszkasz a ja znow o psie , ale teraz juz na wesolo Jezdzac na budowę Brok lubial odpoczywac w samochodzie Kupilismy mu budę, duża , wygodną,zeby mial gdzie schronic sie przed slonkiem i pospac w dzien. Obwachal bude i nic , odwrocil sie i poszedl. Wiec do budy dostal kocyk i zabawki. Wszedl, wyjal zabawki i poszedl z nimi do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Wszedl, wyjal zabawki i poszedl z nimi do samochodu znaczy się że ma swoje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Wszedl, wyjal zabawki i poszedl z nimi do samochodu znaczy się że ma swoje zdanie taaa domek juz ma ( samochod) a tu nowy mu sie prznosi Jednoznacznie pokazal gdzie mu sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka dobrze mówię??? Tobie też wymyśliłam nazwę nie wiem czemu nie przyznajesz się do swojej wioski i piszesz że w Szczecinie mieszkasz monka to jaka ta nazwa to szybciutko zmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka dobrze mówię??? Tobie też wymyśliłam nazwę nie wiem czemu nie przyznajesz się do swojej wioski i piszesz że w Szczecinie mieszkasz monka to jaka ta nazwa to szybciutko zmienie http://pl.wikipedia.org/wiki/Niemieckie_nazwy_polskich_miejscowo%C5%9Bci#O Kostendorf ściągnęłam od Kościana i dodałam końcówkę dorf Nie wiem co mi z tego wyszło, może niech Maggie przetłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 28.06.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kostendorf ściągnęłam od Kościana i dodałam końcówkę dorf Nie wiem co mi z tego wyszło, może niech Maggie przetłumaczy to ja chyba zamieszkam w Gutesburgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka dobrze mówię??? Tobie też wymyśliłam nazwę nie wiem czemu nie przyznajesz się do swojej wioski i piszesz że w Szczecinie mieszkasz monka to jaka ta nazwa to szybciutko zmienie http://pl.wikipedia.org/wiki/Niemieckie_nazwy_polskich_miejscowo%C5%9Bci#O Kostendorf ściągnęłam od Kościana i dodałam końcówkę dorf Nie wiem co mi z tego wyszło, może niech Maggie przetłumaczy A Maggie to gdzie mieszka? bo ja tam gdzie Ona Jeny a ja sie pakuje od rana ( na przemian z sledzeniem forum) i juz mam dosc znaczy sie pakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka dobrze mówię??? Tobie też wymyśliłam nazwę nie wiem czemu nie przyznajesz się do swojej wioski i piszesz że w Szczecinie mieszkasz monka to jaka ta nazwa to szybciutko zmienie http://pl.wikipedia.org/wiki/Niemieckie_nazwy_polskich_miejscowo%C5%9Bci#O Kostendorf ściągnęłam od Kościana i dodałam końcówkę dorf Nie wiem co mi z tego wyszło, może niech Maggie przetłumaczy poczekamy na Maggie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts